Kanarya'da ön libero sıkıntısı gidermek için alınan isimlerden biri de Maldonado'ydu. Ancak Şili'li yıldız geldiği günden buyana bir türlü istenileni veremedi. Vasatın üstüne çıkamayan ve mutsuz olduğunu her haliyle belli eden Maldonado'nun, devre arasında istediği koşullarda bir kulüp bulması halinde takımdan ayrılacağı öğrenildi.
Bunun yanı sıra yönetimin de isteğiyle teknik heyet Maldonado ile uyarı taplantısı yapacak. Bu görüşmede yıldız futbolcuya, "Maçlarda sorumluluk almıyorsun. Böyle olunca da takıma katkın olmuyor.
Risk alıp oynamalısın" denilerek uyarıda bulunacak. Takımdan ayrılmayı kafasına koyan Maldonado'nun ise bu uyarıya nasıl bir tepki vereceği merak konusu.
anlamadığım bir konu var, bu gazeteler nasıl uyarı yapıulacağını bilirken, uyarıya karşılık nasıl bir cevap verileceğini nasıl olurda bilemiyor.
bizim gazetecilerimiz tamamen eğitimsiz.
bence maldonado degil maldonadoyu takıma kim aldıysa o gönderilmeli hangi akla hizmet ederek aldılar o adamı hayret onun yerine genç bi oyuncu alsalar gelecek vaat eden daha iyi adamı 2 dakka seyrettim 2 topuda rakibe hediye etti
bu zihniyetle biz çok maldonado lar izleriz....
maldonado gitmesin... Hoziko gitsin...
Xabi alonso veya senna mı gelecek zannediyorsunuz anlamıyorum.Tamam adamın fiziği zayıf defansı çok iyi.Pas hatası neredeyse sıfır.Birde sorumluluk almak Maldonadonun görevi değilki.Sorumluluk almak Alex'in ve Emre'nin ve kanat oyuncularının görevi.Türk medyası zaten yalan haber yapmakta birinci."Maçlarda sorumluluk almıyorsun. Böyle olunca da takıma katkın olmuyor.Risk alıp oynamalısın" Herşeyide biliyorlar yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
Xabi alonso veya senna mı gelecek zannediyorsunuz anlamıyorum.Tamam adamın fiziği zayıf defansı çok iyi.Pas hatası neredeyse sıfır.Birde sorumluluk almak Maldonadonun görevi değilki.Sorumluluk almak Alex'in ve Emre'nin ve kanat oyuncularının görevi.Türk medyası zaten yalan haber yapmakta birinci."Maçlarda sorumluluk almıyorsun. Böyle olunca da takıma katkın olmuyor.Risk alıp oynamalısın" Herşeyide biliyorlar yaaa
defansımı güçlü rapture kardeş pes yani...hangi mantıkla fiziği çok zayıf olan bir önlibero nun defansı güçlü diyebilirsin ki ???nasıl ya sorumluluk almak maldonadonun görevi değil ki ya nasıl bir mantıkdır bu ya hocam allahını seviyorsan önlibero sorumluluk almazsa kim sorumluluk alacak ben mi ????? sorumluluk almak önliberonun görevi değilse neden herkes xabi alonsoyu istiyor *?? alex sorumluluk alacak da tmm da naısl alacak top gelmezse ?? alex de nihayetinde bir insan değilmi o da heryere gidemez ki oyun içinde birileri alex e yardım etmeli değil mi ?? uğur boral bunu asla yapamaz kazım o zaten kafadan yapamaz josico öyle emre sakat rc eski rc değil gökhan formsuz ee kim yardım edecek alexe ??? söylermiisniz bana appiah da önlibero değill mi ? ee o nasıl sorumluluk alıyordu biraz mantıklı yorum yapalım lütfen ya önlibeor sorumluluk almazsa bir takımda kin soorumluluk alacak ???
gerard lampard essien obi mikel szokora senna xabi alonso xavi bunlarda önlibero aslında bunları özel kılan şey nedir sizce ????
rapture kardeş sakın yanlış anlama kişisel bir şeyimin olmadığını snede biiliyorsun değil mi umaırm kirilmazsın.....
maldonado-edu-lugano-carlos fenerbahçe bir sürü defans ağırlıklı oyuncu ile kadrosunu doldurmuş,bu kadar defans oyuncusuna ne gerek var ki,zaten bu adamlar verim namına bişey vemiyorlar, bu oyuncuları hangi akla hizmet alıyor bu yönetim anlamak mümkün değil,maldonado değil 2.sınıf diğer yabancıların da biran önce bu takımdan gitmesi lazım,sadece carlos u ayrı tutuyorum,
quote:
Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
defansımı güçlü rapture kardeş pes yani...hangi mantıkla fiziği çok zayıf olan bir önlibero nun defansı güçlü diyebilirsin ki ???nasıl ya sorumluluk almak maldonadonun görevi değil ki ya nasıl bir mantıkdır bu ya hocam allahını seviyorsan önlibero sorumluluk almazsa kim sorumluluk alacak ben mi ????? sorumluluk almak önliberonun görevi değilse neden herkes xabi alonsoyu istiyor *?? alex sorumluluk alacak da tmm da naısl alacak top gelmezse ?? alex de nihayetinde bir insan değilmi o da heryere gidemez ki oyun içinde birileri alex e yardım etmeli değil mi ?? uğur boral bunu asla yapamaz kazım o zaten kafadan yapamaz josico öyle emre sakat rc eski rc değil gökhan formsuz ee kim yardım edecek alexe ??? söylermiisniz bana appiah da önlibero değill mi ? ee o nasıl sorumluluk alıyordu biraz mantıklı yorum yapalım lütfen ya önlibeor sorumluluk almazsa bir takımda kin soorumluluk alacak ???
gerard lampard essien obi mikel szokora senna xabi alonso xavi bunlarda önlibero aslında bunları özel kılan şey nedir sizce ????
rapture kardeş sakın yanlış anlama kişisel bir şeyimin olmadığını snede biiliyorsun değil mi umaırm kirilmazsın.....
Estağfurullah hocam ne kırılması.. Maldonado sorumluluk ve riski kaldıracak bir mevkiide oynamıyor.Alex bu takımın kaptanı ve oynadığı mevkii bakımından en çok sorumluluk alması gereken kişi.Xabi alonso demişsin.Xabi bir önlibero değil bunu göz ardı etme.Senna bir ön liberodur.Xabi ortasaha oyuncusudur.Keza Appiahda. Yani hem hücum hemde defans yapabilirler.Ama Maldonado sadece defans yapar çünkü klasik önliberodur.Appiah gana milli takımında bazen ofansif orta saha oynuyor.Essiende önlibero.Yani maldonadodan sorumluluk almasını ve hücuma çıkmasını beklemek yanlış.Çünkü adam hayatı boyunca kendi yarı sahasında top oynamış.Bu saatten sonra adamı değiştiremezsin.Eğer sen sorumluluk almasını ve hücuma katkı yapmasını istiyorsan o zaman josico yerine xabi gibi adamlar alıcaktın.Maldonado böyle bir futbolcu değil.
Yazık adama kızmıyorum aslında. Çok yırtınıyor birşeyler yapmak için ama kapasitesi bu kadar. Suç onda değil, onu alanda ve kefil olanda...
maldonanonun geldiği ilk günü hatırlıyorumda.Hava alanında
Maldonado'da giderse Fener ozaman biter. Zayıf fiziğine rağmen toparlıyor ortasahayı. Selçuk daha kötü çok pas hatası yapıyor kademe hatası yapıyor. Maldonado'nun yarı kapasitesinde. Maldonado'dun uzaktan çektiği 1-2 şutda var. Defansta iyi özellikle ona bakıyorum kontra atak yediğimizde hemen basıyor rakibe. Josico'ya bir sözüm yok çünkü görmedim daha. O 7 dakkada tuvalete gitmiştim maçta. O yüzden Selçuk yerine genç bir Türk yada Mehmet Topuz süper olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme