Şimdi Ara

Malatya Tıp'a Girer Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    -Bir kaç sitede araştırma yaptım.Ancak cevabımı bulamadım.Puan hesaplama robotları da bir ilginç sonuçlar veriyor.En iyisi insan beyni diyerek soruyorum.
    YGS 2 sıralama 22004 isterseniz netleri de yazayım Türkçe 31/5 Mat 36/4 Fen 32/8 Sos 33/3
    Lys'ye girdik hayırlısıyla Mat 46/3 Geo 26/1 Fzk 27/3 Kim 29/1 Bio 25/4
    Okul diploma notu 91,7 en yüksek diploma notu 92,2 Malatya Tıp 2011 yaklaşık 511puan ve sıralama 9-10 bin arası
    Robotlarda FDD:434 Açı:439 Bir kaç site 438-437 diyor sizce durum nedir?Sınır diyorlar ama kesin bir cevap yok lütfen olur yada olmaz deyin
    Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashberk -- 8 Temmuz 2012; 12:11:20 >



  • İnönü tıp bu sene kontenjanını 110 a düşürdü.. 40 kişilik ingilizce kontenjan açtı yeni olarak.. 110 kişi olursa eğer bence 9 bine düşmeyebilir. çünkü malatya ve çevre iller çok haklı olarak inönü tıp yazıyorlar.. şansın bence biraz düşük, ama umarım olur..
  • atatürk ing falan olabilir yada atatürk tıp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cartilage

    İnönü tıp bu sene kontenjanını 110 a düşürdü.. 40 kişilik ingilizce kontenjan açtı yeni olarak.. 110 kişi olursa eğer bence 9 bine düşmeyebilir. çünkü malatya ve çevre iller çok haklı olarak inönü tıp yazıyorlar.. şansın bence biraz düşük, ama umarım olur..

    abicim ben bir şey anlamadım malatyada sadece ingilizce eğitim var 110 düşürüp 40 nasıl artırıyor?Ayrıca güzel temennilerin için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashberk -- 8 Temmuz 2012; 16:34:45 >
  • iyi çevirmişsin lys de
    şansın var
    1 biyoloji neti daha olsa garanti olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cartilage

    İnönü tıp bu sene kontenjanını 110 a düşürdü.. 40 kişilik ingilizce kontenjan açtı yeni olarak.. 110 kişi olursa eğer bence 9 bine düşmeyebilir. çünkü malatya ve çevre iller çok haklı olarak inönü tıp yazıyorlar.. şansın bence biraz düşük, ama umarım olur..

    inonu zaten ing deilmiydı 2011 puanına baktım ing yazıyor zaten
  • Valla benim bildiğim karar onandı.. ingilizce yazıyordu daha önceleri klavuzda ama eğitim türkçe idi.. bu sene 40 kişi ing kontenjan açtılar.. 125 kişilik kontenjanı da 110 a çektiler ve eğitimi türkçe yaptılar.. umarım girersin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cartilage

    Valla benim bildiğim karar onandı.. ingilizce yazıyordu daha önceleri klavuzda ama eğitim türkçe idi.. bu sene 40 kişi ing kontenjan açtılar.. 125 kişilik kontenjanı da 110 a çektiler ve eğitimi türkçe yaptılar.. umarım girersin

    Edit: Yazının sonunu okumamışım.özür dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 9 Temmuz 2012; 11:25:53 >
  • Estağfurullah. Klavuza baktım az önce.. 110 türkçe kontenjanı var ki bence sıralaması yüksek olur.. çünkü hazırlık okumak istemeyenler yazmıyorlardı. inönü nün eğitimi gerçekten iyi , her derste hoca sayısı fazla ve öğrencilerle iç içe. 40 kişilik ing kontenjanı var inönü de. onun sıralamasının da yüksek olacağını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cartilage

    Estağfurullah. Klavuza baktım az önce.. 110 türkçe kontenjanı var ki bence sıralaması yüksek olur.. çünkü hazırlık okumak istemeyenler yazmıyorlardı. inönü nün eğitimi gerçekten iyi , her derste hoca sayısı fazla ve öğrencilerle iç içe. 40 kişilik ing kontenjanı var inönü de. onun sıralamasının da yüksek olacağını düşünüyorum.

    Kontenjan artarsa bence puan düşer ingilizceler her zaman türkçelerden yüksek olmuştur.Ben mi çok iyimserim ? :D
  • Sınırdasın kardeşim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaNoZ

    Sınırdasın kardeşim

    farkındayım :D
  • İnönü nün yükseleceğini düşünüyorum açıkcası. Çoğu Malatya lı sırf hazırlık var diye yazmıyordu.. Artık öyle bir durum da olmadığına göre bence yükselecek sırası.. Ama senin netlerine kaç puan gelir yada sıralamn kaç olur hiç bilmiyorum :) umarım yeter de girersin :)
  • malatyada dersler türkçe işleniyordu zaten hazırlığı aş tamamdı mevzu.
  • Hazırlığı atlayamamıştım ben :) Dönem 1 de ingilizce anlatılan ders bayağı vardı aslında ama dönem 2 de anlatılmadı neredeyse ama Dönem 2 de ingilizce anlatılacak ders de yok zaten Fizyoloji de bazı hocalar ingilizce anlattı 3-5 ders sonra ısrar ile türkçe ye dönmüştü. Fizyoloji de bir hoca nın ise tüm slaytları ingilizce ama dersi türkçe anlatıyor. Dediğim gibi Kontenjan 15 kişi azalmış , o açıdan düşününce biraz sıralaması yükselir diyorum. Diğer tıplarda durum nasıl artışlar olmuş mu
  • ben tabi kulaktan dolma bilgilerle söylüyorum.Her üniversitede tıpta en 5 artış var baktım
  • Tıp kontenjanları da çok arttı 3-4 yıldır. Bu kadar artış bolluğunu keşke Uzmanlık içinde yapsalar. Nerdee .. Neyse, açıkcası o zaman şansın artar çünkü ben öss sürecindeki kişilerin sadece il tercihi yaptığını düşünüyorum. Puanı az gelince de haa neresi varmış şurası varmış deyip yazıyorlar. Tıp da önemli olan hocaların tutumu , fiziki alt yapı , araç gereçler , intörnlükteki hal tutumudur. İL TERCİHİ DEĞİLDİR. Daha bugün bir arkdaştan duyduğum kadarı ile Mesela Düzce de hocalar çok çok sıkıyorlarmış öğrenciler çok sıkıntı yaşıyorlarmış. Yani demek istediğim şu ; özellikle batı da olupta tercih yapacak arkadaşlar Malatya yı tam doğu gibi düşünüp yılların fakültesini bir kenara atıp yeni açılmış yada çok fazla eksiği olan fakülteleri sırf kendi aklına göre doğu olmadığı için yazıyor. Sonra da vay efendim pişman oldum ben :) .. Tıp tercih edecekler için temennim ve nacizane tavsiyem puanından ziyade yukarıda bahsettiklerime baksınlar.. İnönü de ilk 1000 de olup da yazanlar da var sonuçta. Sıralamayı çok takmayın sadece iyi eğitim ve geleceğinizi düşünün.




  • bence kesin girersin
  • merhaba inönü tıpla ilgili konu açtım yardım eder misiniz?

    konu linki
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94617262&p=1#94617262

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.