Şimdi Ara

/Malatya İnönü Üniversitesi/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kardeşim malatya inönü üniversitesi tıp fakültesini kazandı ayın 3 ünde kaydı var.orada okuyanlardan Malatyalılardan tavsiyeler isteyeceğim,yurtlar ev kiraları malatyada yaşam ile ilgili malum internette bilen bilmeyen herkes karışık bilgiler sunmuşlar pek elle tutulan birşey öğrenemedim..

teşekkür ediyorum zaman harcayan herkese.

biriki resimle canlansın topic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 15 Ağustos 2008; 20:07:25 >

• malatya iyidir güzeldir..
    tıp fakültesi de fena değildir..

üniversite şehirden 10 km uzak,ulaşım otobüslerle sağlanıyor..
    tıp okuyacak birine tavsiyem ev tutup rahat rahat okumasıdır..
    malatyada ev kiraları 250 lira 600 lira arasında değişir..
    elektrik su fazla tutmaz malatyada öyle istanbul gibi değildir..
    hayat da genel olarak ucuzdur..
    selamlarımla...
  • Batıdaki kampüslere göre daha şık bir kampüsünün olduğu söyleniyor.
  • kampüsü iyidir,kız arkadaşımın peder prof orada oturuyorlar..
    sık sık gidip gelirim güzel yerdir..çimenler heykellerle dolu pembe yolu,halısahaları,tenis kortları cart ve curt:)
    quote:

Orjinalden alıntı: barman

Batıdaki kampüslere göre daha şık bir kampüsünün olduğu söyleniyor.
  • malum ilk kez dışarıda kalacağım yurtta tıp fak karşısında diye öğrendim iyi bir arkadaş mesela tıptan bulabilirsem 2 kişilik yurt daha iyi olabilir diye düşünüyorum(reason666nın kardeşi)
  • yurtları fena değil tabii ama evde okumak gibi olmaz..istediğin saat de yemek yersin mesela:)ben hep aç oluyorum da yurt beni kesmiyo:)
    quote:

Orjinalden alıntı: reason666

malum ilk kez dışarıda kalacağım yurtta tıp fak karşısında diye öğrendim iyi bir arkadaş mesela tıptan bulabilirsem 2 kişilik yurt daha iyi olabilir diye düşünüyorum(reason666nın kardeşi)
  • Kaç puan yapmıştın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİVAS/ZONGULDAK/ELAZIĞ TIP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 345 yaptım ama okul birinciliği kontenjanından girdim

ayrıca en iyisimi ben 1 sene yurt deniyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 15 Ağustos 2008; 19:17:41 >
  • Sen zaten tıp okuyorsun kardeşine niye yazdırdın klasik ileride poliklinik açarız muhabbeti mi yoksa(;
  • Açıkçası Kerem'in etkisi çok oldu ama hiç bana gel tıp oku demedi hatta uzak dur bile dedi Ama bende onda gördükçe kitaplarıno kurcaladıkça iyice içine düştüm diş yazacaktım sonra neden bi dalda kendimi kısıtlıyorumki diye üstlere tıp yazdım iyi de oldu inşallah
  • quote:

Açıkçası Kerem'in etkisi çok oldu ama hiç bana gel tıp oku demedi hatta uzak dur bile dedi Ama bende onda gördükçe kitaplarıno kurcaladıkça iyice içine düştüm diş yazacaktım sonra neden bi dalda kendimi kısıtlıyorumki diye üstlere tıp yazdım iyi de oldu inşallah

iyi yapmışsın 1o numara etiketi var başka da birşeyi yok zaten(;

çabuk bitirmeye bak

• quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

quote:

Açıkçası Kerem'in etkisi çok oldu ama hiç bana gel tıp oku demedi hatta uzak dur bile dedi Ama bende onda gördükçe kitaplarıno kurcaladıkça iyice içine düştüm diş yazacaktım sonra neden bi dalda kendimi kısıtlıyorumki diye üstlere tıp yazdım iyi de oldu inşallah

iyi yapmışsın 1o numara etiketi var başka da birşeyi yok zaten(;

çabuk bitirmeye bak

Umarım uzatmasız biter,gerçi stajlarda biraz zorlayacaklarmış ama oraya kadar 4 sene daha var hayırlısıyla ilk adımı atayım üniversiteye gerisi gelir inşallah

• Hangi okuldan mezunsun? (Merak işte...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Hangi okuldan mezunsun? (Merak işte...)

Anladım demek istediğini

İzmir/Konak Vali Nevzat Ayaz Süper Lisesi bir anadolu yada fen değil

iyiki lgsde orta iyi puan alamadım çünkü o zaman dandik bi anadoluya girsem belki birinci olamayacaktım ve bir tıp kazanamayacaktım bunu düşünerek yazdım süper liseyi iyide oldu sanırım şükürler olsun

• Merhaba arkadaşlar ben bu sene mezun oldum ve bir tıp öğrencisinden ders almak istiyorum ilgilenen var mıdır acaba ?
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.