Şimdi Ara

Malaga Altyapısından KUKİ Wonderkid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kariyerime Real Madrid üzerinden devam ediyorum. Sene 2018.
    Malaga altyapısından Kuki gözüme çarptı. 19 yaşında değeri 2.3 Euroydu. Malaga sözleşmeyi tazeledi oyuncuyu serbest kalma maddesi olarak 57 milyon euro ayarladı.
    fiyat istedim vermedi teklıf yaptım kabul etmedi. 57 milyon euro verdim bende real madrid sonucta para çok.

Neyse oyuncuyu daha kadroya alır almaz kiralamaya uygun dedim.
    38 tane İlgi ve izleyen geldi anında.... Son durumu bu oyuncunun gelişimi hakkında size bilgi vereceğim
    Bu arada Oyuncunun değeri 2.3 iken. real'e gelir gelmezz 30 milyon euroya çıktı.
     Malaga Altyapısından KUKİ Wonderkid Malaga Altyapısından KUKİ Wonderkid Malaga Altyapısından KUKİ Wonderkid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kertenkele -- 12 Kasım 2015; 17:25:00 >

• PA sı 157 ortalama bir oyuncu çok iyi sayılmaz bana göre. Düşük potansiyelli oyunculara nedense daha çok ilgi gösteriyorlar takımlar. Hatta bazen yüksek paraya alıyorlar oynatmıyorlar bile.
  • hocam zaten şuan ben real madrid olarak devam etmeyeceğim en alt takımlardan başlıcam tekrar.
    yalnız bu arada wonderkid alıyorum ki denıyorum ne oluyor ne olmuyor yükseliyor mu falan diye.

örnek kuki yedek olarak 4 maca cıkarttım suan as kadrodan 5 gol attı mesela...
    şu oyun full sürüm çıksın da hele bi fm scout fmrte vs bakarız oyuncuların durumuna tam olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Matteo Kovacic 94'lü yıldız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.