Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
401.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkelleci

    Arkdaslar bu sprintbooster daha önce tartısıldı mı? Eger tartısılmadıysa kullanan veya bilgisi olan arkadaslar biraz bilgi verebilir mi? Nasıl birşeydir, nasıl takılır, artıları eksileri, maliyeti vs gibi..

    http://www.sprintboostersales.com/whyitworks.cfm

    Yukarıdaki linkte bulunan seyden bahsediyorsak adamlar açık açık aracı kesinlikle hızlandırmadıklarını söylemişler. İdda ettikleri aracın sizin pedal hareketinize daha cabuk cevap vermesini sağlamak.

    Internet fiyatı 330$ basit bir montajı var adım adım anlatmışlar, direk pedalın ordan monte ediliyor.


    Dolaylı olarak kalkıs hızına, tüketime vs katkısı olurmu onu tartısa biliriz


    http://forum.donanimhaber.com/m_39697290/tm.htm




  • valla ben taktıracam
    yorumumuda o zaman yaparım
  • merhaba,

    dun ben de bir makyajli c180 cgi satin aldim ve dun aracimi teslim aldim.

    fakat fena halde canimi sikan bir durum var, 0km diye aldigim arac teslim aldigimda 19km'deydi.

    satis temsilcisi bana sattiklari tum araclarin genelde bu km'lerde oldugundan bahsetti fakat ben pek ikna olmadim, zira daha once baska markalarda 0km arac aldim ve gercekten de km'si 0 idi.

    diger mercedes sahiplerine sormak istiyorum, aldiginiz araclarin km'si kac idi?
  • aynen benimkide ya 19 ya 17 öyle birşeydi
  • 17 km'di... Şimdi harbi harbi 0km araç olmaz hele hele ithalse... Daha öncekiler bayiye geldiğinde kmyi 0'lamışlardır...
  • cevaplar icin tesekkurler, sadece benim arabama has bir durum olmadigini bilmek icimi rahatlatti.
  • bende şiddetle bir c 180 almak istiyorum,hatta hafta sonu gidip bayi ile anlaştım,daha sonra aracını 3000 km de satmak için internete ilan veren bir satıcıyla görüştüm,resmen yakıttan illallah demiş.Bu arabayı alıp yakıtından dolayı gönlümce kullanamazsam çok üzülürüm.Kaldı ki dizel araçtan benzinli bir araca geçiyorum,tabiki bir farkı göze aldım,ama bu makul oranlarda olmalı diye düşünüyorum.

    4-5 aydır kullanan ve sağlıklı bir yakıt bilgisine sahip olan varmı acaba ?
  • Fazla KM yapan, şehir içinde yoğun trafikte araç kullanan biri için Mercedes C180, 1.6 motor + 5 vites veya 1.8 motor + 7G Tronic fark etmez, uygun bir araç değildir.
    Benim mesajlarıma veya bu konu başlığı dışında "## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W203-W204]##" başlığından yakıt tüketimi hakkında fikir edinebilirsiniz.
  • Benim aracımda benzer şekilde 0 KM değildi. Bayiler aracı indirip kontrol, yıkama, showroom arasında bir mesafe katetmek dışında kendilerine gelmeden gemiden indirilme, gümrük v.b. noktalarda yapılabilecek KM'lere de müdahale etmiyorlar. Temel prensibim bu tür ithal araçlarda 10-20 KM aralığında kalmasıdır. Ve bazı marka vemodellerde 1 kere belli bir rakamı geçmeden sıfırlama seçeneği servise verilen bir hak. Yoksa pratikte kimse sıfır KM teslim edemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnurkan


    bende şiddetle bir c 180 almak istiyorum,hatta hafta sonu gidip bayi ile anlaştım,daha sonra aracını 3000 km de satmak için internete ilan veren bir satıcıyla görüştüm,resmen yakıttan illallah demiş.Bu arabayı alıp yakıtından dolayı gönlümce kullanamazsam çok üzülürüm.Kaldı ki dizel araçtan benzinli bir araca geçiyorum,tabiki bir farkı göze aldım,ama bu makul oranlarda olmalı diye düşünüyorum.

    4-5 aydır kullanan ve sağlıklı bir yakıt bilgisine sahip olan varmı acaba ?


    satan arkadaş tam da rodaj sonrası yakıt sarfiyatı düşüp arabanın keyfini sürme aşamasında aracını satmış, keşke biraz daha kullansaymış aracını yakıtın ciddi derecede azaldığını görecekti...
  • YAKIT İÇİN ÇOK YAKIYOR DİYE YAZANLAR VAR ARKADAŞLAR BAKIN BEN YAKLAŞIK 15 SENEDİR
    ARAÇ ALIMSATIM İŞİ İLE UĞRAŞIYORUM BU KONUDA KENDİMCE UZMAN SAYILIRIM
    1.8 CGİ MOTOR İLK ÇIKTIĞI ZAMAN HAS OTOMOTİVDEN SATIN ALDIM. MAKYAJLILARDAN BAHSEDİYORUM. MAKYAJSIZ 1.8CGİ AZDA OLSA PİYASADA MEVCUT
    İNANILMAZ DERECEDE AZ YAKIYOR
    ŞEHİRİÇİ İSTANBUL TRAFİĞİ 10.5 LİTRE
    NORMAL ŞEHİRİÇİ TRAFİK :8.9 LİTRE
    ŞEHİRLER ARASI 6.7-6.9LİTRE
    KARMA 8.7LİTRE

    BEN ARAÇTAN ÇOK MENNUNUM 2011 C180 CGİ AMG KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM 34AG3366

    AYRICA 7G-TRONIC PLUS MUHTEŞEM Bİ ŞANZIMAN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettam -- 15 Eylül 2011; 14:23:00 >
  • sprintbooster a 6-7 ay önce eski aracıma taktırmıştım ,o aracımda c 180 k idi ,onu sattıktan sonra yeni makyajlı kasayada taktırdım..daha doğrusu eski araçtakini ,,

    o zman 275 euro karşılığı 550 tl 'ye taktırmıştım.Murat Eken 'De taktırdım.Belki bu adamı tanırsınız ,ünlülerin futbolcuların arabalarına ekstra orjinal donanımlar yapan bi adam ,kısaca memnun kaldım



    bu arada dün iş için şehirler arası yolda 242 km. hızı gördüm ,231 sınırlaması olduğunu zannediyordum ,yokmuş =)
  • 242 iyiymiş valla ben o kadar yapamıyorum, araba 200ü geçince bir tuhaf oluyor ne bilim götünü atacak diye korkuyorum basamıyorum
  • yol biraz daha müsait olsa daha da gidecekti

    hız güzel birşey değil ,övünelecek bir yanı yok kesinlikle ancak hep şehir içinde kullandığım için arada seyahatlerde ,yolun ,rüzgarın durumuna göre anlık denemeler yapıyorum ...ve zevklide oluyor ,aracıda şartlar uygunsa güven verici buluyorum.
  • bu sabah felaket bir kopru trafigi vardi. aracimla ilk kez bu kadar sikisik bir trafige girdim. birsey dikkatimi cekti; arac bazi vites gecislerinde sarsinti yapiyor. ozellikle 2'den 1'e dusururken. silkiniyor gibi oluyor. 7g-tronic'ten beklentilerim fazla mi yuksek, yoksa bu durum normal midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: litewave

    bu sabah felaket bir kopru trafigi vardi. aracimla ilk kez bu kadar sikisik bir trafige girdim. birsey dikkatimi cekti; arac bazi vites gecislerinde sarsinti yapiyor. ozellikle 2'den 1'e dusururken. silkiniyor gibi oluyor. 7g-tronic'ten beklentilerim fazla mi yuksek, yoksa bu durum normal midir?


    can sıkıcı yorum yaparak moralinizi bozmak istemem ama sarsıntı yapması çok normal gelmedi bana, yaklaşık 2 aydır her türlü trafikte kullanıyorum aracı vites geçişlerini hissetmiyorum bile, bence 7g-tronic şanzıman enfes...
  • Araca alışana kadar biliyorum zor ama fazlaca olup biteni dinlememeye gayret gösterin. ilk zamanlar bana da viteslerde sorun var gibi gelmişti. Eski E200 aracımı da şanzıman sorunları yüzünden sattığım için rahatsız olmuştum. Ama şu an vitesle ilgili olup biten herşeyin benim gaz pedalına ve araca alışmamla ilgili olduğunu anladım. Örnekse ani ve beklenmedik hareketler, ani vites değişimlerine neden olabiliyor. Bu da vitesin geçişlerinde sorun olduğu izlenimi veriyor. Henüz sürüş alışkanlıklarınızla ilgili data sistemde net bir profil oluşturacak kadar fazla değil. Bir süre sonra araç sizi tanıdığında, tabii siz de onu doğru zamanda değisimleri yapıyor. Merak etmeyin. İlk zamanlar özellikle yoğun trafikte gaz pedalına yumuşak davranmak işleri kolaylaştırıyor. Rodaj sonrası zaten sorun kalmayacak.
  • Benim nadirende olsa yasadıgım bir olay var sebebini tam anlamadım, özellikle ciddi yavas ilerleyen trafikte basıma geliyor, bir an küt diye sanki arabaya arkadan biri vuruyomuscasına tek bir seferlik silkeleniyor araba. Hiç böyle birşey yaşıyan oldu mu acaba ya da sebebini bilen.
  • aynen benim basima gelen olay, yavas ilerleyen trafikte kut diye bir silkelenme hissi.

    bu sabah birkac kez olunca onlem olarak manuel'e aldim vitesi (yani d1 yaptim) bu sekilde 2. vitese gecmiyor surekli dur-kalk yaparken gereksiz yere 1-2-1 seklinde vites degistirmiyor arac. benim bulabildigim cozum bu. belki sobriquet'in dedigi gibi rodaj sonrasinda kendiliginden de duzelebilir, insallah oyle olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkelleci

    Benim nadirende olsa yasadıgım bir olay var sebebini tam anlamadım, özellikle ciddi yavas ilerleyen trafikte basıma geliyor, bir an küt diye sanki arabaya arkadan biri vuruyomuscasına tek bir seferlik silkeleniyor araba. Hiç böyle birşey yaşıyan oldu mu acaba ya da sebebini bilen.

    Yaşadığınız durum son derece normal merak etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.