Slm arkadaşlar 2005/2006 model kilometresi az cıvıc almak istiyom sizden yardımlarınızı bekliyorum.Piyasası nedir? aracın +/- nelerdir bana bilgi verirseniz çok sevinirim.Saygılarımla
+ lar
Sorunsuzdur, mekanik olarak sağlamdır Kendi sınıfındaki araçlardan az yakar Kendi sınıfındaki en iyi performansı verir İç mekanı geniştir, arka bölümde şaft çıkıntısı yoktur Kullanımı nispeten zevkli bir araçtır Parçalarının orjinalleri pahallı olsada, yan sanayileri mevcut
-ler
Yol sesi alır, uzun yol, stabilize asfaltta kafa ütüler Vites oranları kısa oldugu için nispeten motor sesi alır... ama yol sesi kadar etkin değil süspansiyonlarının sertlik derecesi az oldugundan yol tutuş konusunda diger rakiplerinden biraz daha geride aklır... ama 195-15 veya 16 lık bir jant ve uygun lastikle sorun yaşamazsınız Frenleri alman araçları kadar iyi değil Bagajı sınıf ortalamlarından küçüktür Orjinal ses sistemi Alman araçları kadar başarılı değil (bağlayıcı bir nedenmi bilmiyorum)
Aklıma gelenler... Bence iyi bir araç ... ben 2004 makyajlı kasa kullanıyorum ... yenilemeyide düşünüyorum ..