Şimdi Ara

MAKYAJLI F30 BMW 3 SERİSİ TANITILDI! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
5
Favori
16.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yandan bi eski kasa c180'ni andirdi bana nedense..
    Tamam vurmayin artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Yalnız yabancı bir testte ben de 1.6 170Hp lik bir "ekonomi" modeli 3 serisi testi hatırladım şimdi, hatta testte "1.6 170Hp lik motor ekonomik ancak bazı devirlerde titreşim artıyor ses kabalaşıyor" vb gibi birşey yazıyordu.

• Led koyarak içine etmişler,arkası o farlar yüzünden audi gibi olmuş,önde keza led farlar sayesinde leş olmuş tüm çekiciliği karizması gitmiş

• Mis gibi araba tasarım uçmuş yine passat'a o kadar para vereceğinize gidin kaliteye para verin en azından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F30 zaten güzel bir tasarıma sahipti, arabayı bozmamaları iyi olmuş ancak Passat bile ortalama 120,000 TL ve üzerini görüyorken bunun fiyatlarına bakmak bile yürek ister. Öte yandan E46 kasanın ruhu hâlâ ondan sonrakilerde yer almıyor ne yazık ki.

Ekim 2011'de duyurulmuş F30, vay be zaman ne çabuk geçiyor.
  • Fiyat seçenekleri belli mi?

• Bu yakit degerleri gercekmi? Ya da yaklasabiliyorlarmi gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Mis gibi araba tasarım uçmuş yine passat'a o kadar para vereceğinize gidin kaliteye para verin en azından

Pasattı karıştırmasan olmazdı tabi. Benzinli fuller arasında kaç lira fark var. Sanki 3-5 fazla atınca veriyorlar peremiumu.

• öndeki far ledi Sovyet Yurtseverlik Nişanı (çekiç orak amblemi) gibi birşey olmuş yanılıyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Bu modelin station wagon'u çok hoş gözüküyor bizim ülkede sw'ler sevilmez gerçi ama ben severim. =)

ken neden senin tüm konular altındaki mesajların hepside en az 3-4 eksili hiç düşündün mü

• Artik hangi bmw kac model anlasilmiyor anladık on numara tasarim ama yeter da sony z serisi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

1.6 dizel gelmemiş yine, bari 1.6 170hp benzinliyi kaldırmasalardı

1.6 dizele gerek yok ki.

Mercedes 1.6 dizel getirdi 320d ile aynı fiyata satıyor.

BMW'de 1.6 dizel getirse 320d fiyatına satacaktı ve 320d'nin fiyatına ortalama 40.000TL zam gelecekti.

Çünkü aynısı 316iED ve 520i'lerde oldu.

520i çıktı, 160.000TL'ye satılan 520d'nin fiyatı 230.000TL oldu.

bmw 320d 160 bin tl giriş
    c200 bluetec 132 bin tl giriş
  • BMW 320i ED(1.6 Motor) Vergiler Hariç 27.000 € Vergiler dahil 132.779 TL
    BMW 320 D (2.0 Motor) Vergiler Hariç 26.160 € Vergiler dahil 168.988 TL

Vay be arkadaş. Araç daha ucuz normalde ama biz 55.000TL fazla para ödüyoruz direk devlete.
  • Geçen başka yerdede yazdım allah aşkına bir dünya parti var (oyum hiçbirine) Birisi çıkıp demezmi kardeşim ÖTV yi kaldırıcaz edicez.Lan zaten KDV var onu ödüyoruz ÖTV nedir yahu!!!
    Sorsan müslüman ülkede yaşıyoruz el insaf dinsiz devlet!!! Bu devletin yaptığını gavur müslümana yapmaz gerçekten
    %145 + %18...Artık nasıl geçireceklerini şaşırdılar yemin ederim
    Hayaller M3 gerçekler i20..Lanet olsun böyle hayata
  • makyajsız kasa ateş ediyordu, sportifliği giderek kaybediyor
  • Eger F30 kasadaki 1.6 170 beygirlik ED motoru getirmezlerse zor bence,1.5 136 beygir onun yerini tutamaz asla.

• O el freni orda oldukça önünden geçmem BMW'nin.
  • Radikal degişiklikler bekliyoruz artık. Eski C serisi ile yenisi arasında daglar oynuyor resmen. BMW satışlarını kaybetmekten korkuyor bu yüzden köklü degisikliklere gidemiyor. Mercedes yeni C, CLA ve A ile resmen Mercedes imajını değiştirdi ve Mercedes severler begendiler çünkü adamlar korkusu yok. Adamlar otomobil üretiyorlar öncelikle. Kar kapısı değil. Bak iddiaya varım şu 3 kasaya agır bir kasa degisimine ugrasın 2000 dizel motoru kaldırsınlar kimse suratına bakmaz. Otomobili far ve dizel motor olarak gören BMW ye yazık. Zaten bu firmanın hala üretebildigin bir süpersport otomobil yok. Basarlar 2000 dizel motoru sonra fanboylar çıkarlar c180 ile kıyas ederler. Bende basarım kahkayı. Bu millet 1.6 benzinli motor ila 2000 dizel motoru kıyas edenleride gördü. Birde sert direksiyon koyuyorlar çok gerekliymiş gibi alsana sportif araba diye satıyorlar işte. Standart Mercedes otomobillerinde de sport modunda direksiyon sertleşiyor zaten.

Biz sportifik sportif otomobil üretiyoruz bizim süspansiyolarımız sert heeem bakın direksiyonlarımızda sert diyen bmw ye, var oldugu günden bu yana sportifligi ikinci planda tutmus Mercedes otomobilleri pistte en güzel cevabı veriyor. Bugün C63 20.sıraya yerkeşirken en yakın m3 coupe modeli ile arasında neredeyse 20 sıralama fark var. Sorsan sportif otomobil üretiyorlar. (Nürburgring)

SLS AMG ile kıyas dahi etmiyorum. Yeni AMG GT pistte turlamaya başladı sonucları yakında cıkar. Bu sefer aradaki fark 23 e felan cıker herhalde. Çok sportifsiniz bayılıyorum sana bmw Bence şirketi kapatıp tüpgaz - tekelişine girmeliler.

Eskileyin tabi cevap vermekten daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 10 Mayıs 2015; 16:13:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Radikal degişiklikler bekliyoruz artık. Eski C serisi ile yenisi arasında daglar oynuyor resmen. BMW satışlarını kaybetmekten korkuyor bu yüzden köklü degisikliklere gidemiyor. Mercedes yeni C, CLA ve A ile resmen Mercedes imajını değiştirdi ve Mercedes severler begendiler çünkü adamlar korkusu yok. Adamlar otomobil üretiyorlar öncelikle. Kar kapısı değil. Bak iddiaya varım şu 3 kasaya agır bir kasa degisimine ugrasın 2000 dizel motoru kaldırsınlar kimse suratına bakmaz. Otomobili far ve dizel motor olarak gören BMW ye yazık. Zaten bu firmanın hala üretebildigin bir süpersport otomobil yok. Basarlar 2000 dizel motoru sonra fanboylar çıkarlar c180 ile kıyas ederler. Bende basarım kahkayı. Bu millet 1.6 benzinli motor ila 2000 dizel motoru kıyas edenleride gördü. Birde sert direksiyon koyuyorlar çok gerekliymiş gibi alsana sportif araba diye satıyorlar işte. Standart Mercedes otomobillerinde de sport modunda direksiyon sertleşiyor zaten.

Kasa değiştirmek farklı makyaj farklı .

c180 'nin eski kasasının ilk hali ve makyajdan sonraki hallerini koysana buraya görelim o radikal değişiklikleri .

Ha E30-E36-E46-E90-F30 arasındaki radikal değişiklikleri görmemek için fanboy olmak gerekir aaa sen öylesin gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Mayıs 2015; 16:13:03 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
     MAKYAJLI F30 BMW 3 SERİSİ TANITILDI!

Bak dünyagözde benim tanıdık hoca var. Ne dersin ?

(Yeni 520i Aldım link atıyım mı satıyorum ama tekrar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 10 Mayıs 2015; 16:18:40 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.