Seni çok gergin gördüm. Al çay iç, biraz rahatla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Makyajlı 2021 Seat Arona Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
Adam neredeyse Avrupa bizi kıskanıyor demeye getirmiş ya!
Devlet baba yardım edermiş, hadi ordan!
Lüks ve şatafattan vazgeçmeyen, itibardan tasarruf etmeyen, bin odalı saraylar yaptıran, siyaseti halka hizmet değil, nemalanma vesilesi olarak gören devlet baba benim babam değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet matrahta düzenleme yapıyor halk istifade etsin diye Doğuş Grubu da sağolsun yeni kasayı zamanında getirmeyerek uygun fiyatlı alınmasının önüne geçiyor. Hatta eski kasanın bile orta ve üst donanımını bayilerinde bulundurmuyor ki halk alabilsin. Zerre kadar halka değer verilmiyor, sadece yoluncak kaz olarak görülüyor. Maalesef ki Ülkemizde otomobil üreticilerinin lobisi çok güçlü, hükümetlerin eli kolu bağlı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Devlet matrahta düzenleme yapıyor halk istifade etsin diye Doğuş Grubu da sağolsun yeni kasayı zamanında getirmeyerek uygun fiyatlı alınmasının önüne geçiyor. Hatta eski kasanın bile orta ve üst donanımını bayilerinde bulundurmuyor ki halk alabilsin. Zerre kadar halka değer verilmiyor, sadece yoluncak kaz olarak görülüyor. Maalesef ki Ülkemizde otomobil üreticilerinin lobisi çok güçlü, hükümetlerin eli kolu bağlı..Sadece Doğuş mu hocam, hepsi aynı şeyi yapıyor, getirdiklerini de satmıyorlar.
-
Bakalım ekim ayında stoklarda olacakmı.!
Bu ay yani Eylül ayında belki 20 yetkili bayi ardım hiçbirinde yoktu zaten style paket sadece getiriliyor muhtemelen matrah avantajından dolayı ve galerilere anlaşmalı satıldı.
Ekim ayında kur yüzünden zam gelecek bu kesin bu yüzden ötv matrahı%80 olacak çok merak ediyorum bakalım neler yaşanacak nasıl bir fiyat çıkacak ortaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 30 Eylül 2021; 15:19:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ötv matrah güncellemesi olan günden beri makyajlı Arona FR paket bakıyorum.
258 bin idi 266 bin TL oldu 1 ekim itibariyle 330 bin oldu.
boyle düzene diyecek kelime bulamıyorum.
hanıma alacaktık hevesimiz kursağımızda kaldı.
style paket bakmaya başladım 255 fiyatı
sorum şu olacak opsiyonlardan hangilerini style üstüne ekletebiliyoruz.
-
Bulduğunuz aracı almak durumundasınız. Opsiyon ekleme şansınız yok.
-
Style ı o fiyata bulduğunuzda alın hemen kaçırmayın hocam. İlk 1 yıl olduğu gibi binin sonra 2. yıla girince gidin sanayide ihtiyaç duyduğunuz şeyleri taktırın.
Ben de makyaj öncesi Style Plus almıştım.
Servise sordum geri görüş kamerası takıyor musunuz diye takmıyoruz dediler.
İlave şunu yapıyor musunuz diyorum yapmıyoruz diyorlar.
Ben dışarıda gizli özellik açtırsam bişey olur mu diyorum "garanti konusunda sorun olabilir" diyorlar.
Üst paketler satılsın diye 50-60 bin fark ödetecekler durduk yere 10.000TL lik ilave özellik için.
0 araç, fabrikasyon bir hatası çıkar mı vs korkusuyla bişey yaptırmadım henüz. 1 yıl-15.000km geçsin var aklımda yapılacaklar.
Geri görüş kamerasına ihtiyaç duymadığımızı farkettik "optik park asistanı" sayesinde. Ön bölgede de aynı şekilde park sensörü olsaymış iyi olurmuş.
Bir de iç ambiyans aydınlatma olsa en azından kapı kollarında falan iyi olurmuş.
Geri vitese takınca aynaların aşağıya inmesi yani MirrorDown özelliğini mesela gizli özellikle açtırmak faydalı olabilir.
-
Bu başlık ölü mü. Arona kullanan kimse yok mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X