Şimdi Ara

Maksiumum 300 YTL'ye hangi telefonu tavsiye edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maksimum 300 YTL bütçe ile mevcute telefonum olan Nokia 3510'nu değiştirmek istiyorum.

Hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz, benim için küçük ve kullanışlı bir şey olması iyi olur, camera olayı o kadar önemli değil.

Şarjı uzun dayanmalı ve email alıp gönderebilmeli,

Fikirlerinizi bekliyorum, Nokia 3510 kaça gider piyasada onu satarsam bendeki normal 3510, i olanı değil !!!

• abi bence 6230 a bas derim parayı
  • mpx200 alabilirsisn o paraya sana dilediklerinden daha fazlasını verir kamerası yokk birde yedekk pil tasıman gerekebilir ama kesinlikle hakkın fazlasıs ile verir.
  • Mpx 200 çok büyük ve şekilsiz, zaten artık piyasada da bulunmuyor sanırım !
  • Sizce Nokia 6021 nasıldır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

abi bence 6230 a bas derim parayı

Piyasada bu model kaldı mı ki ? Kalsa bile fiyatı nasıldır ?
  • Sanırım o telefonun (6230) sıfırı kalmadı 2.el garantili alırsan 250 , 300 civarı alırsın herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mpx200 mü büyük ve şekilsiz?bence karıstırıyorsun mpx200 smartphone konseptinde bulabilecegin en kücük telefonlardan biri ayrıca siyah kaplaması ilede fena durmaz bence karıstırdın sen.piyasada 0 olarak bulunmadıgı dogru ama temiz 2 ellerini rahatlıkla bulabilirsin.yada mpx220 düsünebilirsin .cünkü windows mobilein internet cozumleri su ana kadar kullandıgım her telefondan cok daha iyi.hic bir programa ihiyyacın olmadan msne girebiliyor nette gezebiliyor ve e maillerini dahili outlook ile alabiliyorsun.

mpx200

Maksiumum 300 YTL'ye hangi telefonu tavsiye edersiniz ?

mpx220

benim tavsiyem budur karar senindir arkadaşım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNgLoNgBow -- 4 Ocak 2006 22:56:59 >

• yok bi ara bi telefoncuda görmüştüm tabi bi arada dediğim 2 hafta içinde.araştırırsan bulabileceğin bir telefon
    quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

abi bence 6230 a bas derim parayı

Piyasada bu model kaldı mı ki ? Kalsa bile fiyatı nasıldır ?
  • dün sony ericcson k300i aldım fiyatı 220 ytl orta seviye için fena değil gibi görünüyor
  • cx70 i araştır bence. eğer telsiz kampanyası hala devam ediyorsa hiç kaçırma derim ben.
  • valla sahsi tavsiyem her ne koşul altında olursan ol (eger kamera özelliği arıyorsan bilemem de) fiyat/performans acısından mpx200 veya n-gage derim. hele ki özelliklerini zorlamaya kalkarsan inanılmaz zevk alacağın telefonlar bunlar (sakın bazı arkadslar atlayıp da dier s60lar da yapıyo demesin,yapamıyorlar çünkü:) )uzun süre kullanırsın.. ben 1 yıldır kullanıyorum da ordan biliyorum..dier telefonlar hiç kesmiyor,işe yaramazlarmış gibi geliyor,ki öyle:) son olarak n-gage classicten bahsediyorum ve sıfırı yok piyasada. su an ikinci eli 170-180 milyon civarı, varın siz hesaplayın fiyat/performansı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkozgen -- 5 Ocak 2006 0:13:03 >
  • arkadaşım hala tel. almadıysan yüksek ses, görüntü kalitesi ve büyüklüğü 176*220 istersen vede kamera istemezsen saten bu telefonda gerek yok çünkü istediğin hertürlü klip video yu usb kablosuyla atabileceğin için çok güzel performans ve özellikte çok iyi
  • Samsung x620
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.