Şimdi Ara

MAKSİMUM 750-800 TL'YE ALINCA TELEFON

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR, BLACKBERRY TELEFON KULLANMAKTAYIM EN DÜŞÜK SERİSİ (8520) UYGULAMA YOK ZATEN BB'DE AYRICA EN DÜŞÜK SERİSİ OLDUĞUNDAN ÇOK KASIYOR. ANDROİD Bİ TELEFON DÜŞÜNÜYORUM.. ÇOK MESAJLAŞIYORUM KASMICAK VE OYUNLARDA SIKINTI YARATMASIN ÇOK OYNAMAM AMA SUBWAY'İ FALAN KALDIRSIN YETER. ÇİFT ÇEKİRDEK VE DE 1GB RAM OLURSA İYİ OLUR YA DA MAKSİMUM 750 TL'YE ALINABİLCEK EN İYİ TELEFON SON OLARAK EKRAN BOYUTU EN AZ 4 OLURSA SEVİNİRİM..YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

• GM Discovery
  • ONADA GÜNCELLEME KONUSUNDA GÜVENEMİYORUM..
  • Xperia L
    WP De olur derseniz L620
  • Evet Xperia L güzelmiş yalnız birazdaha makul fiyatta olursa daha iyi olur öğrenci adamız sonuçta :)
  • Xperia L parasını fazlasıyla hak eden bır telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grndy80 kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir ama dediğim gibi 750tl civarı param bulunmaktadır maalesef ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • volkanaktemur V kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman fiyata alabileceğiniz bir telefon olarak size L620 önerebilirim. Sizi pişman etmeyecek bir telefon. WP akıllı klavyesi, stabilitesi olsun isteklerinizi fazlasıyla karşılar
  • emrecan21 E kullanıcısına yanıt
    Uygulama çok kullanırım WP'da kısıtlı haliyle..
  • volkanaktemur V kullanıcısına yanıt
    Neresi eksik? Mesajlaşma programı olarak WhatsApp, ChatOn kullanıyorum yetiyor bana. Nokia uygulamaları da var bayağı. Kullanışlı ve işinizi görecek dünya uygulama var çoğunda da sıkıntı yaşanmıyor. Android'in mağazası olsa ne olacak? Kasım kasım kasan telefon da uygulama kurduğunuza pişman olursunuz
  • Bi araştırıyım bu WP daha önce kulaktan duyma ile uzak durmuştum. Çok teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar ben de bu fiyatlarda android telefon arıyorum da Xperia L 'nin tasarımı çok hoşuma gitti .Ağırlıklı olarak internette gezeceğim gezerken kasma yapmasın yeter. Xperia L işimi görür galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilge Dede

Arkadaşlar ben de bu fiyatlarda android telefon arıyorum da Xperia L 'nin tasarımı çok hoşuma gitti .Ağırlıklı olarak internette gezeceğim gezerken kasma yapmasın yeter. Xperia L işimi görür galiba.

İnternet icin sony o kadar iyi degil.

• İnternet için en iyisi windows phonemiş galiba da uygulama marketi ve 10 senedir Nokia telefon kullandığımdan dolayı almak istemiyorum.
  • sony internette iyi değil ne demek yahu :D yukle dolphini bak keyfine...

tavsiyeye gelınce xperia l ile aynı donanımda baska bır f/p telefonu mevcut. oda xperia M. vatanda 750 tl den gırdı. helal olsun sony e bu donanıma boyle fıyat cekıyor. birde s4 miniye bak aynı gpu daha yuksek cozunurluk daha az performans ama 1200 tl. git m al yaslan arkana
  • Xperia L bencede..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.