Şimdi Ara

Maksimum 550 Tlye Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abim için 1 yıl kullanacağı geçici bir telefon alacağız. Bütçe maksimum 550 tl. Bütçeyi arttır şunu al vs. demeyin zaten bütçeyi zar zor arttırdık. Aradığımız iki özellik var. Android olsun ve android sürümü 4.2 den yüksek olsun. WhatsApp vs yüklemek için. Kamera ram falan önemli değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa süreli kullanmanızın sebebi bilmiyorum lakin bende aile bireylerimden biri için uzun süredir araştırıyorum ve dediğiniz bütçe ile size önerebileceğim 2 telefon var.
    Birincisi marka benim için önemli derseniz Samsung grand neo alın.
    Yok marka önemli değil derseniz Lenovo A5000. Bu lenovo benim için biçilmiş kaftan. şarj konusunda mükemmel. Ekran kalitesi, kamera işlemci vs orta halli.
    Benden bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: benparker

Kısa süreli kullanmanızın sebebi bilmiyorum lakin bende aile bireylerimden biri için uzun süredir araştırıyorum ve dediğiniz bütçe ile size önerebileceğim 2 telefon var.
    Yok marka önemli değil derseniz Lenovo A5000. Bu lenovo benim için biçilmiş kaftan. şarj konusunda mükemmel. Ekran kalitesi, kamera işlemci vs orta halli.
    Benden bu kadar

Marka takıntım yok ama lenovo tavsiyesi ilk kez duydum. Nasıl iyimi sıkıntı vs varmı

• O fiyata ben olsam android almazdım. Wp telefonlara yönelirdim.
  • quatro m1453 al

REKLAM
    instagram 1 yıllık otomatik beğeni 10tl başka sitelerde 200tl bende 10tl fırsatı kaçırma !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

O fiyata ben olsam android almazdım. Wp telefonlara yönelirdim.

O ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Röntgenci.

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

O fiyata ben olsam android almazdım. Wp telefonlara yönelirdim.

O ne

Lumia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    600 tl gm 4g almaya çalışın
  • Victor,piranha gibi markalarin cihazlarini alabilirsiniz ama kaliteleri tartisilir.

• 2.el sorun olmazsa s4 alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benparker

Kısa süreli kullanmanızın sebebi bilmiyorum lakin bende aile bireylerimden biri için uzun süredir araştırıyorum ve dediğiniz bütçe ile size önerebileceğim 2 telefon var.
    Benden bu kadar

Marka takıntım yok ama lenovo tavsiyesi ilk kez duydum. Nasıl iyimi sıkıntı vs varmı

Şöyle açıklık getireyim. GM nin piyasaya ilk girişini hatırlar mısınız bilmiyorum ama nasıl sektöre ilk atıldığında bilinirliği gibi ürünlerinde de şüpheler var ise lenovoda da böyle durum söz konusu idi. İdi diyorum çünkü bence bu evreyi geçmiş durumdayız. Yani standart markalar kategorisinde pek yakında üst sıralarda anılacaktır diye düşünüyorum. Ben güveniyorum hafta içi siparişi vericem inşallah. Zaten p70 ile bir farkındalık yaratarak iyi bir giriş yaptığını söylemek mümkün. p70 kullanıcı yorumlarını kullanıcılar kulubunden inceleyip ona göre bir fikir oluşturabilirsiniz.

• kesınlıkle bu...

http://www.hepsisony.com/?urun-7554-sony-xperia-e4-|-siyah&ref=akakce&v=1.95.7

• Grand neo alacağız sanırım. Sizce nasıl?

• quote:

Grand neo alacağız sanırım. Sizce nasıl?

Kötü. Aceleniz yoksa biraz bekleyin bi 50 lira daha biriktirin, LG Magna alın. Lenovo A 7000 de alabilirsiniz ama fiyatı aniden arttı geçen hafta kliksa'da 599'liraya kadar düşmüştü. Aceleniz yoksa Lenovo'nun fiyatı gene düşebilir. Bütçe artmıyorsa ve aceleniz varsa HTC Desire 526 öneririm. Kliksa'da 569 lira. Önerdiğim 3 telefon da Android 5.0 ve üzeri
  • xperia e4g olabilir
  • almadıysan pm at
  • Bütçe zar zor 700 oldu general mobile 4g alacağız. Yorumlarınızı bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.