Şimdi Ara

maksimum 13-14 bin tl'ye ilk arabamı birlikte seçelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: olabilirmi

    daha geçende herkese körü körüne marea gibi bir araba önerdiğim için üzgünüm, diye konu açmıştın, halen seni dinleyen olur mu



    dinlemezler vallaha doğru diyon bizim marea klübüde bana çok kızgın aralarına almadılar bir türlü sürekli dışlıyorlar:( ben mareadan memnunum aslında fiat olması can sıkıyor birazda ben titizim sevmediğim birkaç yönü var tabi ben mükemmeli aradığım için sanırım altımda toyotada olsa aynısını yaparım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 28 Nisan 2009; 15:12:01 >
  • öncelikle eggys bilgilein için teşekkürler ayrıca güzel bir yazı olmuş eline sağlık kelimesi kelimesi dikkatle okudum yazını diğer arkadaşlarında düşüncelerini takip ediyorum. başka arkadaşlardan da fikirler gelirse bütün hepsini dğerlendirip bir araba alacağım inşallah. yorumlarınızı bekliyorum.
    iyi çalışmalar iyi günler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iyimserol

    öncelikle eggys bilgilein için teşekkürler ayrıca güzel bir yazı olmuş eline sağlık kelimesi kelimesi dikkatle okudum yazını diğer arkadaşlarında düşüncelerini takip ediyorum. başka arkadaşlardan da fikirler gelirse bütün hepsini dğerlendirip bir araba alacağım inşallah. yorumlarınızı bekliyorum.
    iyi çalışmalar iyi günler



    Hayırlısı olsun dostum temiz bir marea bul test sürüşü yap derim ben
  • corolla veya nissan primera al..
    lpg de problem yaşamazsın.
    focuslar lpgde problemli... iki ay sonra motor arıza ışığın yanmaya başlar
  • peugeot 206 X -line (benzinli) hakkında yorumlarınızı bekliyorum. nasıl araba benzinli olduğu için çok yakarmı şehir içi km de kaç kuruş yakıyor tüp takılınca bagaj çok küçülür mü? Birde boydan dolayı(boy=186 civarı) rahat edermiyim.arabanın içi geniş mi. bilen arkadaşlar ve kullanan arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim. iyi çalışmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyimserol -- 28 Nisan 2009; 16:19:16 >
  • Bende bu fiyatlar civarınd araba arıyorum. Tavsiyelerim megane 1 ve corolla olur. Corollaların 97-98 modellerine bak derim. Ben bu kasalara bakıyorum. Arkadaşlar marea deyip duruyor, ama mareayı pazarda kaç kişi arar, birde buna bakmak lazım. Bunu mareayı kötülemek için söylemiyorum. Bence bizim gibi belli ve dar gelir grubunda insanlar için piyasada tutulan araçları almak daha mantıklı.
  • X-design var bende. 1.4 ve hafif araba olduğu için az yakar, iyi kaçar.Çok rahattır kullanımı, park edişi vs.
    quote:

    Orjinalden alıntı: iyimserol

    peugeot 206 X -line (benzinli) hakkında yorumlarınızı bekliyorum. nasıl araba benzinli olduğu için çok yakarmı şehir içi km de kaç kuruş yakıyor tüp takılınca bagaj çok küçülür mü? Birde boydan dolayı(boy=186 civarı) rahat edermiyim.arabanın içi geniş mi. bilen arkadaşlar ve kullanan arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim. iyi çalışmalar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metesunshine

    X-design var bende. 1.4 ve hafif araba olduğu için az yakar, iyi kaçar.Çok rahattır kullanımı, park edişi vs.
    quote:

    Orjinalden alıntı: iyimserol

    peugeot 206 X -line (benzinli) hakkında yorumlarınızı bekliyorum. nasıl araba benzinli olduğu için çok yakarmı şehir içi km de kaç kuruş yakıyor tüp takılınca bagaj çok küçülür mü? Birde boydan dolayı(boy=186 civarı) rahat edermiyim.arabanın içi geniş mi. bilen arkadaşlar ve kullanan arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim. iyi çalışmalar.


    öncelikle selamlar metesunshine X-desingn yani senin araç ortalama şehir içinde, km'de kaç kuruş ve şehir dışında km de kaç kuruş yakıyor. bir kaç kere hyundai/getz kullandım ama araçta boyum yüzümden frene basarken dizim biraz direksiyona çarpıyordu. peugeot ile getz 'i kıyaslarsak hangisinin içi daha geniştir. cevabınızı bekliyorum. iyi akşamlar.




  • kardeş sen c segmenti. sedan araçlara bak.

    boydan dolayı dedim.
    ben de ilk arabamı arıyorum.
    hayırlısı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso6718 -- 28 Nisan 2009; 20:39:19 >
  • eşimle birlikte kullanacağım için peugeot olabilir diye düşünmüştüm. bu yüzden metesunshine arkadaşıma da sorayım dedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mukeya

    Bende bu fiyatlar civarınd araba arıyorum. Tavsiyelerim megane 1 ve corolla olur. Corollaların 97-98 modellerine bak derim. Ben bu kasalara bakıyorum. Arkadaşlar marea deyip duruyor, ama mareayı pazarda kaç kişi arar, birde buna bakmak lazım. Bunu mareayı kötülemek için söylemiyorum. Bence bizim gibi belli ve dar gelir grubunda insanlar için piyasada tutulan araçları almak daha mantıklı.



    arabayı binmek için alıyorsanız marea konusu sorun olmazda satma ihtimalim var diyorsanız düşündürür
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zagor_1907


     maksimum 13-14 bin tl'ye ilk arabamı birlikte seçelim




    allah sahibine bağışlasın
  • herkese günaydınlar. hayırlı sabahlar. iyi çalışmlar.
    üstatların yorumlarını bekliyorum
  • sanırım bugün tüm arkadaşlar yoğun yada işten sonra ancak vakit bulabiliyorlar. yorumlarınızı bekliyorum. iyi çalışmalar.iyi günler.
  • hyundai getz yada fiat marea derim
  • 206 yı iki kişi kullanacksan çok sorun yaşamazsın boydan... Ben 1.84 üm ve gayet rahat ediyorum aracın içinde...
    Yakıta gelince ben sürünce çok yakıyor(bir depo 400-420km şhr içi)... Annem 500km yi rahat deviriyor bir depoyla...

    Araç 2005 X-desing 1.4
  • Ben o fiyata ateş kırmızısı 1999 model ithal ford focus güvenlik paketlisinden aldım.13650 TL. Şahane bi araba. Kalkışı, hızı, klima, abs, sürücü yolcu hava yastığı, frenleri, yol tutuşu...Bu renkten alırsan herkes arabana bakıyor ayrıca...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazinga33 -- 29 Nisan 2009; 23:27:54 >








  • günaydınlar hayırlı sabahlar.
    cevabınız için ve öneriniz için teşekkürler benim bütcemi bir miktar aşmış ve de lpg/benzinli olursa daha iyi olur diye düşünüyordum onun için daha sonra 1500 tl kadar daha para vermek zorunda kalacağım. temiz olduktan sonra tabiki corsa da olur focus da olur polo da golf de olur çünkü saydığınız araçların hepsini seviyorum.:)) özellikle de golf'e karşı biraz hayranlığımda var. görünüş olarak. ama benim kriterlerim. 1.) rahat konfor 2.)az yakması(lpg bu yüzden) 3.) yedek parça ucuz 4.) satış kolaylığı olacak. bütce maks. 14 bin düşünüyorum fazla borçlanmak istemiyorum:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.