Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
29
Favori
229.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

ok sadece fikrin olsun diye dedim.

lpg farkını çıkartırsak fazla bile istiyormuş

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=311347&systemid=175&action=AEA&sonfiyat=16.500%20TL#ysInfo

birde böyle bişey var ama dod'da pazarlık şansı varmıdır bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: AfterEffects

quote:

ok sadece fikrin olsun diye dedim.

lpg farkını çıkartırsak fazla bile istiyormuş

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=311347&systemid=175&action=AEA&sonfiyat=16.500%20TL#ysInfo

birde böyle bişey var ama dod'da pazarlık şansı varmıdır bilemedim

dodun bu araçlarında pazarlık şansı yoktur fiyatın bir yere kadar inmesine iin verirler ve sonrasında ilanı yayından kaldırırlar.

• yaw bu 1.0 lar iyi para ediyor demekki geçen gün bende 1.0 yaris MMT olduğunu bilen bir arkadaş aradı arabadan memnun olup olmadığımı sordu, bende hayrola dedim bir tane 2005 1.0 yaris bulmuş orjinal 30.000 de 18.000 diyorlarmış bende araba iyi ama pahalı dedim gel sana benim scenici 17.000 e vereyim dedim olmaz ben yaris 1.0 alacağım dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi
    yaw bu 1.0 lar iyi para ediyor demekki geçen gün bende 1.0 yaris MMT olduğunu bilen bir arkadaş aradı arabadan memnun olup olmadığımı sordu, bende hayrola dedim bir tane 2005 1.0 yaris bulmuş orjinal 30.000 de 18.000 diyorlarmış bende araba iyi ama pahalı dedim gel sana benim scenici 17.000 e vereyim dedim olmaz ben yaris 1.0 alacağım dedi

Valla ben benim arabayı 16000 e satamıyorum ilk satışa çıkarttığımda birisi 15750 vermişti şu ana kadarki aldığım en iyi teklifte o. Gerçi ben bu aralar satılmasını hic istemiyorum çünkü bana çok lazım oluyor
  • 18.000 2005 model 1.0 bir araç için çok yüksek fiyat bence 1.0 yarislerde donamım falanda yok klima, tek hava yasatığı ve abs dışında bişey yok arka camlar bile manuel
  • Kirpi o fiyatı etmesinin en önemli sebebi otomatik olması şu anda 20000 liranın altındaki fiyatı olan temiz b segmenti otomatik arabalar havada karada satılıyor ha edermi dersen etmez daha dün çok yakın bir arkadasıma 2004 model adaptif zenona kadar full otomatik bir meganı 21e aldık bu arabanın yanında b segmenti bir arabaya 18 bin çok fazla ama işte alıcı illa küçük araba istiyor ne yapacaksın
  • BİZİM ARABANIN BİZDEKİ 3. YILI DOLDU VE 3 YILLIK MASRAF DÖKÜMÜNÜ EKLİYORUM (İLK 2 YILI FORUMUN GEÇMİŞ SAYFALARINDAN KOPYALADIM)
    1. yıllık değerlendirmemi yapayım.
    1 yılda yapılan yol 13,500 km.
    bunun aşağı yukarısı 10,000 kmsi şehir dışıdır.(hani bu arabalar şehir içi aracıdır şehir dışı için uygun değildir diyenler için özellikle belirttim)
    1 yılda açılan masraf =0 bozulan kırılan =0 (şeytan kulağına kurşun)
    4 lastiğini değiştirdim.(michelin 300 ytl)
    Bakımını servisinde yaptırdım.(225 ytl)

2. yıllık değerlendirmemi yapayım.
    1 yılda yapılan yol 16,200 km.
    bunun aşağı yukarısı 13,000 kmsi şehir dışıdır
    1 yılda açılan masraf =15 tl ye far patladı onu değitirdim bide bagaj panzotunu zorladığımız için pimi içeri kaçtı sanayide 20 liraya geri yerine çıkardım
    bozulan kırılan =0 (şeytan kulağına kurşun)
    cc takdırdım 200 lira
    lpg takdırdım ruhsata işletmesi falan 1250 lira civarı tuttu.
    Bakımını parçaları kendim alarak sanayide yaptırdım.( 110ytl) balans ve lastikler ön arka yapıldı 20 lira silecekler değişti 15 lira

3. yıllık değerlendirmemi yapayım.
    1 yılda yapılan yol 12,000 km.
    bunun aşağı yukarısı 10,000 kmsi şehir dışıdır
    1 yılda açılan masraf =25 tl ye silecek frezelerini yağlattım
    bozulan kırılan =0 (şeytan kulağına kurşun)
    aküyü değiştirdim 80 lira (bosch marka)
    lpg takdırdım ruhsata işletmesi falan 1250 lira civarı tuttu.
    Bakımını parçaları kendim alarak sanayide yaptırdım.( 110ytl) rot-balans ve lastikler ön arka yapıldı siboplar değişti 50 lira silecekler değişti 20 lira

3 YILIN TOPLAM DEĞERLENDİRMESİ.
    toplam yapılan yol 41000 km
    aracın açtığı masraf (15 tl far ampülü,20 lira bagaj kapağı pimi, 25 lira silecek frezelerin yağlanması) toplam 60 lira
    toplam bakım ücreti 445 lira
    lastik ve akü için 380 lira
    her yıl lastiklerin bakımı(rot-balans-önarka-siboplar) ve sileceklerin değişimi için harcanan 105 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 13 Aralık 2010; 12:36:58 >

• Otomobilci şeytan kulağına kurşun diyelim rutin bakım hariç hiçbirşey gerekmemiş, sen en iyisi bu arabayı hiç satma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 12 Aralık 2010; 13:33:39 >
  • kirpi aslında kesinlikle satılacak araba değil ama 2. cocuk için 1 ay kaldı.
    vergi 80 lira bakım 110 lira lpg ile zaten araba yakmıyor bile daha ne olsun.
    neredeyse araba üste bana para verecek
  • ya bu 1000 cc ler çok sorunsuz arabalar demekk ki 12 aralıktan bu yana yazan olmamış biraz canlansın şu forum ya
    @otomobilci vereyim diyorum scenici istemiyorsun ya gerçi neredeyse arabaya binip üzerine para almak varken ne diye boşuna benzin yakacaksın değil mi
  • kirpi dur bizim araba bir satılsın ( ne kadar geç satılırsa o kadar iyi) düşünürüz senin scenici
    şu an konyadayım eşim doğum iznine ayrıldı onları bıraktım buraya önümüzdeki 3 aylık süreçte bizim arabaya yine bayağı ihtiyaç var bu nedenle ilanı bile güncellemiyorum.
  • otomobilci x abim iyi akşamların olsun. Forumdasın selam vereyim dedim. Benim 99 palioya ya 11 dediydim tık 10 vereyim dediler olmaz dedim. Baktım olmayacak pazarlıksız 10 dedim. 10 veren olmadı önceden verenlere de mail atttım dönen olmadı. Her arayan 9 buçuk dedi. Olmaz dedim. Bu sefer pazarlıksız son fiyat 9.5 dedim. 9.499 olur mu demeyin, sakın aramayın dedim. Yine de arandı, çoraba pazarlık oluo araca olmayacak mı dendi, 9.200'e gitti :):) Ama benimki sorunluydu tabi yakıtı çok fazlaydı. Aracı başka ile satmıştım. 1 hafta sonra sahibinden de ilan gördüm. plaka değişmiş ama tanıdım. Satılıodu. Niye satıldıığını çok merak ettim hani üzülmedim de değil. Kaç sefer arayacak oldum sahibibi arkadaşlar aratmadı. Bu arada 1.3 mj den her açıdan çok memnunum. Hakkında herşeyin hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazetem74

otomobilci x abim iyi akşamların olsun. Forumdasın selam vereyim dedim. Benim 99 palioya ya 11 dediydim tık 10 vereyim dediler olmaz dedim. Baktım olmayacak pazarlıksız 10 dedim. 10 veren olmadı önceden verenlere de mail atttım dönen olmadı. Her arayan 9 buçuk dedi. Olmaz dedim. Bu sefer pazarlıksız son fiyat 9.5 dedim. 9.499 olur mu demeyin, sakın aramayın dedim. Yine de arandı, çoraba pazarlık oluo araca olmayacak mı dendi, 9.200'e gitti :):) Ama benimki sorunluydu tabi yakıtı çok fazlaydı. Aracı başka ile satmıştım. 1 hafta sonra sahibinden de ilan gördüm. plaka değişmiş ama tanıdım. Satılıodu. Niye satıldıığını çok merak ettim hani üzülmedim de değil. Kaç sefer arayacak oldum sahibibi arkadaşlar aratmadı. Bu arada 1.3 mj den her açıdan çok memnunum. Hakkında herşeyin hayırlısı...

gazetem sanada selamlar
    aracından memnun olmana cok sevindim.
    şu lpgye gelen zamdan sonra dizelin rakibi kalmadı zaten.
    arabanın satışı ile ilgili yaşadıklarının ise neredeyse hepsini bende yaşadım daha ilanı ilk verdiğim gün 15,750 verdiler ben olmaz dedim bir sonraki gün 2 kişi 15.500 dedi olmaz dedim sonra ise 15000 den yukarı hiç teklif gelmedi.
    bu arada ben bir lacetti buldum ve onu almak için 15750 ve 15500 verenlri aradım ama hepside arabasnı almıştı. biz o lacettiyi kaçırdık.
    onlarca araba alım satımında taraf olduğum için araba alırken veya satarken 3 e 5 e bakılmayacağını en iyi bilenlerdenim ama işin doğrusu ben tok satıcıyım bu arabayı kullandığım süreci ne kadar uzun tutarsam benim için o kadar iyi.
    birde şöyle objektif olarak diğer ilanları tek tek inceledim ve satılan arabaların fiyatlarınıda biliyorum bence istediğim fiyat (ilanda yazan değil benim istediğim) gerçektn arabanın ederidir.araba ucuzdur demiyorum ama ederidir. sonuçta acelemde olmadığı için ederinin altına vermek istemiyorum ama hiç belli olmaz bu işler tamamen kısmet işi.
    kendine iyi bak arasıra uğra özletme kendini

bu arada pompera ne oldu ya bir ev aldı adam bir daha buraya uğramadı eğr bu yazılanları görüyorsan bir selam ver pompera...

• Arkadaşlar merhaba.
    Bu aralar bizim 1.0'ın bir sorunu var galiba.
    Araç easytronik.
    Yüksek hızlardayken ışıklara gelirken frene basıp durunca arabada bir titremedir başlıyor.
    Bunu hem vitesteyken yapıyor, hem de N konumundayken.
    Ta ki vitese geçip gaza basıncaya kadar.
    Bunun hastalığı nedir acaba?
    Var mı böyle bir sorunla karşılaşan?
    Bir de bu arka amortisörlerden midir nedir bu gacırtılardan nasıl kurtulurum?
    Kasislerden geçerken gacırt gucurt ses geliyor.
    Ne yapacağız, amortisörleri mi değiştireceğiz, yoksa yağlamayla geçebilecek bir şey mi bu?
    Teşekkürler...
  • ah ah özledim kırmızı 1.0 motor corsamı ne kadar temizdi şimdi düşünüyorumda şehir içi için kullanacaksın mis gibi valla hem az yakıyor hem her yere giriyor şimdi astra sedan var o kadar rahat giremiyorum her yere aracımın kıymetini bilemedim ben siz bilin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

Arkadaşlar merhaba.
    Araç easytronik.
    Yüksek hızlardayken ışıklara gelirken frene basıp durunca arabada bir titremedir başlıyor.
    Ne yapacağız, amortisörleri mi değiştireceğiz, yoksa yağlamayla geçebilecek bir şey mi bu?
    Teşekkürler...

ilk akla gelen motor kulakları ama başka bir şeydende olabilir.
    gacur gucur olayı yeni başladı sanırım çünkü havalar soğuyunca böyle olabilir amortisörleri değiştirmeye gerek yok. araç biraz yol yapıp ısınınca gacurtuların kesilmesi lazım

• ya aslında en güzeli kirpinin yaptığı bir tane geniş büyük araba olacak bir tanede bizimkilerden. eğer maddi durumlar el verse kesinlikle bunun yanına bir araba alırım bunu satmam.
    quote:

Orijinalden alıntı: wenigma

ah ah özledim kırmızı 1.0 motor corsamı ne kadar temizdi şimdi düşünüyorumda şehir içi için kullanacaksın mis gibi valla hem az yakıyor hem her yere giriyor şimdi astra sedan var o kadar rahat giremiyorum her yere aracımın kıymetini bilemedim ben siz bilin :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

Arkadaşlar merhaba.
    Araç easytronik.
    Teşekkürler...

ilk akla gelen motor kulakları ama başka bir şeydende olabilir.
    gacur gucur olayı yeni başladı sanırım çünkü havalar soğuyunca böyle olabilir amortisörleri değiştirmeye gerek yok. araç biraz yol yapıp ısınınca gacurtuların kesilmesi lazım

Otomobilci kardeş, ben aldığımdan beri var bu gacırtılar.
    Alırken hiç kasis geçmemiş demek ki o zaman fark etmemişim.
    Yazın da vardı, şimdi de var.
    Araba ne kadar ısnırsa ısınsın bu gacırtılar geçmiyor.
    Başka forumlarda araştırdım, corsa c'lerin kroniklerindenmiş bu.
    Pek çok kişide aynı sıkıntı varmış.
    Burçları yağlatmayı deneyin diyorlar.
    Bakalım bi deneyelim bunu.
    İnşallah kurtuluruz.

Bu arada bu motor kulakları denen şeyin vazifesi nedir?
    O titremeye sebep olur mu?
    Sadece frene basınca oluyor.
    Gaz verince olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencer33 -- 21 Aralık 2010; 10:15:28 >

• motor kulakları motoru şaseye bağlayan parçalardır ve özeliklerini kaybetmeleri durumunda titremeye sebep olurlar ama senin araç otomatik belkide baskı balatada yada şanzımanda başka bir şey vardır.
    şu gacırtı olayınıda biraz nette araştırınca gördüm bir çok kimse aynı dertten muzdarip bende ise hava soğukken geliyor ama biraz yol gidince azalıyor.
    netteki çoğu kimse burçların yağlanması ile sorunun çözüldüğünü söylemiş tabi yağlamanın etkisi geçince tekrar ses yapıyormuş.
    bugun arabayı konyada bırakıp kocaeline döneceğim araba bende olsa yağlardım ve sonucu paylaşırdım ama fırsat bulduğum ilk zaman deneyeceğim eğer sen önce yağlatırsan sen deneyimlerini paylaşırsan faydalı olur.
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.