Bildirim
maks. 200tl 7' tablet tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
casper nirvana 7 var 250 tl en ucuzlar arasinda en kaliteli bu . sakin daha ucuzunu alma al bunu gitsin baya arastirma yaptim . pazartesi ya bunu yada nexus 7 alicam bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dextare
arkadaşlar eşime alıcam internete giricek ufak tefek oyun oynayacak falan, 1gb ram olsun maksimum 200tl ye kadar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kardeşim bende Cube U21GT var gerçi daha gelmedi ama pazartesi ürün gelicek istiyorsan gelir gelmez sana 265 tl ye sanal pazardan satim.
7 inç RK3066 çift çekirdekli işlemci 1280*800 ips ekran 16gb dahili hafıza 1gb ram yanında kılıf + ekran koruyucu jelatinde sipariş etmiştim onlarıda veririm.Vodafone Smart Tab 10 aldığım için satıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4444 -- 10 Şubat 2013; 1:23:42 > -
Pm.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- tablet tavsiye
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- yurtdışından tablet getirmek
- en çok satan tablet
- red magic tablet
- oneplus pad pro
- sms yönlendirme
- honor pad 9 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X