Bildirim
Makro Online Alışverişte Tek Alışveriş %10 İndirimliymiş [4xY.Y PINAR SÜT 5TL | 5LT SU 1TL]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yaradı bile..
Çok teşekkür ederim. Sek Kaşar peyniri 700 gr. çok ucuzmuş bu arada
15.90 Tl almıştım en son. -
kargo var mı? ya da magazaya gonderım var mı?
cevap :50 tl ve üzeri tüm alışverişleriniz kapınıza ücretsiz olarak teslim edilmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 30 Mayıs 2017; 16:35:18 > -
Kapına kadar makro elemanları ücretiz getiriyor fakat carrefour migros gibi en az 50tl sipariş vermen gerekir -
Fırsat ürünleri sepete eklenmigor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
avcılar, beylikdüzü, büyükçekmece, esenyurt'ta hizmet veriyormuş makro sanal market. üye olma aşamasında öğrendim ben de. bana uymadı bu fırsat. -
1 veya 2 adet ekleniyor daha fazla eklemiyor -
umarım tarihi geçmiş & yaklaşmış ürünleri internet alışverişlerinde kitlemezler... bazı firmaların defolu & iade ürünleri internet alışverişi yapanlara geçirdikleri gibi -
sodekso ile alışveriş yapılıyormu web sitesinden? -
Pinar 👎👎👎
Pınarı boykot ediyoruz. Pınar marka ürünleri bedava verilmediği sürece eve sokmayın. -
#pınarürünleriniboykotediyoruz -
#pınarürünleriniboykotediyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Salvodor_07
#pınarürünleriniboykotediyoruz
+1 -
Niye?
Yönetim Kurulu Başkanları kraldan çok kralcı olduğu ve yalakalık yapacağım diye kendini ve yönettiği şirketi rezil ettiği için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 31 Mayıs 2017; 9:2:6 >
Pınar ürünlerini benimde boykot etmemle birlikte Torku ürünlerini kullanıyorum.
Market Sepeti bana uyuyor. Ayrıca teslimat noktası olmamasına rağmen canlı destek hattından yazdım ve siparişi getirdiler.
Sanal market karşısında tutunmaya çalıştıkları için geri çevirmiyorlar.
Aldığım ürünlerin tarihleri gayet iyiydi. Toz vs. yoktu depoda beklemiş ürünler değildi.
Sitede eğer bulduğunuz fırsatlar var ve eklerseniz ramazan boyunca iyi olur.
+ Multinet ile alışveriş yapılıyor
MİGROS - MAKRO MARKET KIYASLAMASI
- Migros galiba yoğunluktan çok geç geliyor.
- Makro sebze ve meyve siparişi migrosa göre daha taze
- Makro, Migros gibi kapıda iade alıyor fakat iade faturasını Migros gibi kapıda kesemiyor.
- Migros personelleri belli ki yetişemiyor yüzüne bakmıyorlar. Makro ayrıca bir sürü hediye getirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solistsedat -- 31 Mayıs 2017; 17:32:20 >
-
bedava verseler ıcmıyoruz .içirmıyoruz -
Torkuyu da pınarı da evime sokmam... ama pinari yine de torkuya tercih ederim.. cunku torku direk malum siyasi partiye ve adama gidiyor... -
umarım her alışverişinize böyle siyasi bakmıyosunuzdur. bu tür yazıları okuyunca gerçekten şaşırıyorum.
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- bim kokoreç fiyat
- afyon eko sucuk yorumları
- büyük indirim günleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X