Şimdi Ara

Makro Dedektör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Firmamız 1986 yılında hizmetine başlayarak dedektör firmaları arasında yenilikçi ve dinamik yapısıyla öne çıkmayı başarmıştır. Dünya çapında tercih edilen makro dedektör, tecrübeli mühendis ekibi ve eğitimli çalışanları ile sürekli kendini yenileyerek başta altın dedektörü olmak üzere birçok alan için dedektör üretimi yapmaktadır.
    Askeri dedektörler, maden arama dedektörleri, balistik dedektörleri, derin arama dedektörleri gibi profesyonel dedektörler ve define dedektörü, hazine dedektörü, ekranlı dedektör, altın dedektörü gibi kişisel kullanım için üretilmiş olan pek çok farklı teknolojimiz bulunmaktadır. Tamamı amacına uygun olarak özelleştirilmiş olup en başarılı sonuca ulaşmak için geliştirilmiş tüm ürünlerimiz yüksek performans ve üstün kaliteli ürünlerdir.
    Altın, en kıymetli olması sebebiyle en çok aranan ve dolayısıyla kişisel kullanımda en çok tercih edilen altın detektörüdür. Altın dedektörü ihtiyacınız olan tüm üstün özellikleri sizlere sunmaktadır. Sahip olduğu 56 kHz çalışma frekansı sayesinde çok hassas bir tarama yaparak en küçük altın parçalarının dahi rahatlıkla tespit edilebilmesini sağlamaktadır. Zemin işleme kabiliyeti ile zor arazi koşulları ve mineralli taşların cihaza etkileri minimuma indirilmektedir. Ayrıca dere ve nehir gibi sulak alanlarda arama yapabilmek için su geçirmez altın dedektörü başlıkları ile arama alanlarınızı geliştirebilirsiniz.
    Altın dedektörü diğer detektörlerden farklı olarak altına daha kesin tepki verebilen özel tasarım ve yazılımlara sahiptir. Bu dedektörler tabii ki yalnızca altın değil, diğer bütün metalleri tespit edebilmektedir ama altın için hassaslaştırılmış olduğundan çok küçük altın parçacıklarını dahi tespit edebilmektedir ve altına karşı, diğer metallere oranla daha hassastır.
    Gerek kişisel kullanım gerekse profesyonel ihtiyaçlarınız içinwww.makrodedektor.com adresini ziyaret edebilir, bizimle iletişime geçerek amacınıza uygun olan, gelişmiş ve yüksek kaliteli dedektör modellerimizden faydalanabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.