Şimdi Ara

Makine Mühendisliği Üniversite Olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar beyler 190 180k ile Makine mühendisligi bölümüne alan bir üniversiteye gitmek ne kadar mantıklı verdikleri eğitim olanaklar nasıl olur merak ediyorum bir fikri olan varmı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ++

• ++

• ++

• ++

• ++

• ++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam olay sende bitiyor üniversiteye gidince bu şekilde dersleri fazla dikkate alamazsanız ya da 180k daki matematik ya da fizik seviyeni yukarı çekmezsen meraklı olmazsan yabancı dil geliştirmezsen kısaca kendini üniversitede üniveriste ortamına değil de derslere ve kariyere odaklarsan neden güzel şeyler olmasın ama yok ben arkadas ortamı seviyorum dersen bence mezuna kal bir sene kas daha iyisini yaparsın

• Nabuket kullanıcısına yanıt
    Daha iyisini yapabileceğimden eminim ama kalmak istemiyorum dostum YGS den barajı gecememistim sıfırdan bukadar yapabildim, hayırlısı artık

• Fakecoder F kullanıcısına yanıt
    Bence üniversitede sıkı bir programa girip kendinizi geliştirmeniz mümkün sadece inatçı olmalısınız ve forumdaki bazı onyargili kişileri takmayın yok 10k değilsen önemsizsin diyen tiplere aldırış etme (burda demek istediğim insanların zekasını salakça bir sisteme dayalı olan sınava bağlamamak )

• Nabuket kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum mühendislik kendini gelistirmene bağlı bir meslek , sıralamalar nasıl degisicek bilmiyorum ama bu sene öğrenciler üzerinde denedikleri ve beceremedikleri sistem ile umarım insanların hayallerini geleceğini mahvetmezler daha fazla.

• matematik seviyosan okunur bence
  • YKSCİ TAYFA Y kullanıcısına yanıt
    Moralim bozuk olunca iki üç mat sorusu çözüp kendime geliyorum okadar yani 😉

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.