Şimdi Ara

MAKİNE MÜHENDİSLERİ BOŞTA MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
14.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: player2974

kimi kandırıyosunuz ? özel sektör aç gibi makine mühendisi arıyor. 100 yıl daha önü açık. eğer işini bilirsen seni kaparlar merak etme

trolluk olsun diye mi yazıyorsunuz bunları? Özel sektör nerdeyse asgari ücrete makina mühendisi almak istiyor haftada 1 gün tatil günde bilmem kaç saat mesai, iti bağlasan durmayacak koşullarda insan çalıştırma derdindeler ha ben bunları yaparım diyen varsa gitsin tabi. İnşaattaki sıvacı daha çok kazanıyor emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

kimi kandırıyosunuz ? özel sektör aç gibi makine mühendisi arıyor. 100 yıl daha önü açık. eğer işini bilirsen seni kaparlar merak etme

trolluk olsun diye mi yazıyorsunuz bunları? Özel sektör nerdeyse asgari ücrete makina mühendisi almak istiyor haftada 1 gün tatil günde bilmem kaç saat mesai, iti bağlasan durmayacak koşullarda insan çalıştırma derdindeler ha ben bunları yaparım diyen varsa gitsin tabi. İnşaattaki sıvacı daha çok kazanıyor emin olun.

dışarıdaki hayatı kavramamış arkadaş sen böyle devam et. troll kim belli

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL GEORGE

Arkadaşım madem o kadar aranıyor ( aç gibi demişsin ya ) neden binlerce işsiz makine mühendisi var bana bunu açıklasana bi ? Birde şunu ekliyim insan emek verdiği şeyin karşılığını almak ister demi..Mühendisliklerde okuyup bitirmesi en zorlardan biri hatta kimisine göre en zoru olan makine mühendisliğinden mezun olan bir insanın 1000 TL - 2000 TL aralığında maaşta çalıştığı bu Türkiyede makine mühendisliği bitmiştir bence :) Çünkü makineden okuması kat kat kolay bölümlerden mezun olan insanlar bile artık bu maaşları alabiliyor anlatabiliyor muyum ?

Gerçekten aç gibi arıyor. Babamdan biliyorum teknisyen gibi bir şey sürekli millet cad bilen ingilizce bilen yok şunu bunu bilen mühendis arıyor diyor evet ilke başta 1500 falan alabilir ama sonra artıyor babamın yanindakiler 4bin civarı alıyor mesela. Sorun para da değil is imkanları ağır makinenin ondan caydiriyor insanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

• Shockwavebjk S kullanıcısına yanıt
    Belki krediyle aldi ya da birinden borc aldi.
    kendi parasiyla aldiysa da belki 10 senelik birikimini eve yatirdi.
    bilemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilirkişiler burda da toplanmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp gelirken bilkent makineyi yazdım inşallah pişman olmam :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.