Şimdi Ara

Makine Hakkındaki Yorumunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne alacağıma halen karar veremedim yahu
  • Bence anakartı Onu alma. ASUS Crosshair IV Formula Al Derim. X6 kaç ? 1090 T mi 1075 t mi. ekran Kartınıda Onu Alma Sapphire HD 5850 Xtream bile Ondan Daha Performanslı. SAdece biraz daha fazla Güç yiyor. 50W galiba. Bence İşlemciyi Amd Phenom II X4 955 e Düşür Saglam Bir sogutucuyla Overclock yap 4.0 ghz ye Çıkar. ondan artan parayıda Ekran kartına yatır. 6950 Felan İşini Görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRNorm -- 11 Mayıs 2011; 2:05:49 >
  • Herkes farklı yorumluyor. Kafayı yemek üzereyim
  • Anakartı Msi 870-A G54 al. ekran kartını Yükselt HD 6950 6970 En uygunu Sana Ne Olursa Onu Al.
  • hocam bence pcyi toplattığınız arkadaş sizin pc ile ne yapacağınızı tam anlayamamış. Önerilen sistemle oynayamayacağınız oyun yok ama video işleme işlemi için oldukça gereksiz bir sistem. Öncelikle Nvidianın quadro adı altında ürettiği bir seri var ve tamamiyle yapacağınız işe uygun kartlar üretiyorlar fiyatları biraz farklı olsada alacağınız ekran kartının bu seriden olmasını tavsiye ederim. Ssd yerine kuracağınız raid0 sistemi ile daha ucuz bir çözüm kullanabilirsiniz. İntel ya da amd kullanmak sizin tercihiniz ama video işlemleri için intelin daha başarılı olduğunu duymuştum. ramler için marka model belirtmemişsiniz. Corsair dominator tavsiye ederim render işlemleri için kullanan arkadaşlarım var oldukça memnunlar. Overclock yapmayacaksanız anakarta çok bir bütçe ayırmanıza gerek yok orta seviye bir board işinizi görecektir. Benden tavsiye sisteminizi daha profesyonel birine toplattırın yoksa paranıza yazık olacak..

• üst mesajdakı sıstem gayet iyi ama fiyatıda iyi o yüzden dediğiniz gibi sizi 3-4yıl idare eder fiyat fazla dersende ekran kartının bi düşük olanını alırsın diğerlerinide biraz kısarsan dediğin fiyata gelir o zaman o halıyle bıle ısını rahatca gorur
  • Sistem için 2000 lira bütçe ayırdım bayağı yukarı çıkmış o
  • evet o yuzden o kadar pahalı ram almıcaksın bide ekran kartını biraz daha uygun bi model alıcaksın kasa iyi o zaman dediğin fiyata çıkar yaklaşık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.