arkadaşlar bılıyorum bunu burada sormam yanlıs ama cok acıl cewap lazım makedonyada ı phone 4,4s,5 ne kadardır?Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün alınık ucuz yoolu masaustu zorlu appleden alınma 16 gb gold 5s lg g2 16gb kırmızı satılık takaslık satılık sony z 950 tl
TAM OLARAK KAC TL YE GELIYOR BEN BULAMADIM HOCAM ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün alınık ucuz yoolu masaustu zorlu appleden alınma 16 gb gold 5s lg g2 16gb kırmızı satılık takaslık satılık sony z 950 tl
quote:Orijinalden alıntı: just_jan TAM OLARAK KAC TL YE GELIYOR BEN BULAMADIM HOCAM Ben APPLE'ın Makedonya sitesinde yazar diye attım bilmiyorum kaça geldiğini.
16 gb modeli 1135 tl geliyor buradanda hesaplaya bılırsın http://www.birimcevir.com/para-birimleri-cevirici/para-birimleri.aspx
ney o hocam? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün alınık ucuz yoolu masaustu zorlu appleden alınma 16 gb gold 5s lg g2 16gb kırmızı satılık takaslık satılık sony z 950 tl