< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MAK Araştırma'nın son seçim anketi ve kamuoyu yoklaması (2. sayfa)

-
-
chp laik akp'dir, yarın başa gelseler kendi adamlarını işe alacaklar, yıllardır akp'de olan belediye chp'ye geçti adam kendi oğlunu danışman atadı
karadenizlileri doldurdu, karadeniz bölgesinde akp'den başkan olan birinin yeğenine gitti kadro verdi, bunların teşkilatlanmadan tek bildiği şey seçim zamanı millete çiçek dağıtmak.
şu an iyi parti esnafları tek tek geziyor chp kolları instada fotoğraf atma peşinde.
o değil de Bahçeli ne yapacak merak ediyorum, kurtluktan değil de bir takım nedenlerden dolayı akp'yi sap gibi bırakabilir, bugün çıkıp milletimizin canı burnunda erken seçim şart dese iyi partinin önünü açar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 29 Ocak 2021; 14:42:17 >
-
İnsanın olduğu her yerde , torpil , adam kayırma v.s. olur. Bunu kimse yadsıyamaz. O nedenle, devlette çalışan memur sayısı, kadro sayısı, ihtiyaç kadar olsun diyor insanlar. Fazlasına gerek yok.
Lakin, Akp olayı farklı bir boyuta taşıdı. Bu da bir gerçek, bu boyut torpille v.s. açıklanamaz. tropil dediğin 3-5 kişiye yapılır bir kurumda.
- Engelli olmayan 65 bin kişinin engelli maaşı alması. Mesela bu torpil, adam kayırma, hemşehricilik değil
- İstanbul Belediyesinde 80 bin, diğer belediyeler ile birlikte toplamda 150-200 bin kişinin işe gitmeden, belediyeden aylık alması.
Sadece bu 2 bilgiyi topladığınızda 250 bin kişi, çalışmadan maaş alıyor. Bunların brüt maaşı ortalama 10.000 TL olsa , aylık 2,5milyar TL, yıllık 30 milyar TL. Bu yozlaşma, 10 senedir var desek, (ilk 10 senede bu gibi olaylar pek yoktu), 300 Milyar TL sadece bu 2 örnekten devletimizin uğradığı zarar iddiası var.
Böyle bir iddaa var, araştıran bir kurum ya da savcı yok, medya yok v.s. Ne diyelim. 300 Milyar TL gerçekten yendiyse, afiyet olsun :(((
-
Hocam merak ettiğim 27.2 bulmuşsunuz haberi verirken bu kaç yazıldı oynama yapıldı mı haberi sunarken ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7Hocam merak ettiğim 27.2 bulmuşsunuz haberi verirken bu kaç yazıldı oynama yapıldı mı haberi sunarken ?
veri raporlamayı ben çekiyordum, üst yönetim rakamlarla oynayıp öyle gönderiyordu. Buna şahit oldum. 2 ay önceki telefon ve yüzyüze yapılan anket sonucu şöyleydi
Akp: 27.2
Chp : 19.1
İyi: 16.3
Hdp: 6.1
mhp: 5.8
Deva: 4.1
Gelecek: 2.6
Diğer partiler : 1.2
Kararsızım: 12.1
Oy kullanmam: 5.5
%44.1 kötü bir rakam değil... 2017 referandumun kötü tarafı totaliter rejime yok açmasıydı hem de seçim yoluyla. Sovyetler ancak 70 yılda totaliter rejimden kurtulabildi (kadınları natasa oldu) K.kore hâlâ kurtulamadı...
Totaliter rejimden kurtulmak çok zordur. Hala bekçi polis alınıyor devamlı. Yeni parti kuranlar bile eski milletvekilleri çünkü halk fakir para kazanamıyor ancak milletvekilleri 20-25 bin maaşıyla birikim yapmış olabilir
Mhplilerin akplilerden daha memnun olduğunu görmüş olduk, kraldan çok kralcı denilincede kızıp alınıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onca şeye rağmen hala bu oyu alabiliyor ise AKP bu ülke daha 50 yıl düzelmez. Hele Twitter da hastagleri gördükçe sinir oluyorum. Hala şehir Hastanesi seviciligi Yok dikdur eğilme naraları falan garip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X