Şimdi Ara

Mair ve Quattro'dan Kulaklık Tavsiyeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
24
Favori
34.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tony banet bana gore degil o zaman. Cevabiniz icin tesekkurler en iyisi ben butcemi artirip m50 bakayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

Yaklasik 2 senedir akg K430 kullanicisi olarak bu aralar yeni bir kafaustu kulaklik arayisindayim. Kardesim ile kulakliklari paylasamama durumu yasiyoruz. Genel olarak akg den cok memnunum. Simdi bana gayet guzel temiz ses veren ve cok buyuk olmayan,Tizleri ve basi dengeli bir kulaklik lazim. Boyutlari cok buyuk olmasin. Akg ye alistik malum. Butce 200lira. Aklimda hic bir model yok. Yurtdisindan alabilirim. Tesekkur ediyorum.

Basları biraz güçlü olsa da K518LE derim size. 230tl'ye Mediamarkt'te bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

quote:

Orijinalden alıntı: kayihani

inceleme için elinize sağlık. size bir sorum olacacak
    buhttp://www.elmasepeti.com/Koss-Pro-DJ100-Tony-Bennett-Special-Edition-Kulakustu-Kulaklik-S_12126.html linkteki kulaklığı mevcut listenizde acaba nereye konumlandırırsınız; creative aurvana live ye göre özellikleri nasıldır. (v şeklinde ekolayzırı ; sıak sesleri olan dengeli ; midleri kaybolmayan bas sesleri de tatmin edici sahnesi geniş ve enstürmanların sesini ayrı ayrı sunabilen bir kulaklık aramaktayım yoksa aramayı bırakıp biraz daha bekleyip bütçem yetince ultrasone 580 veya audio thecnica m50 mi bakayım)
    saygılar ...

Şahsen dinlemedim hgnüz ama deniyor ki "Most listeners of the Pro DJ100's complain of it's lack of bass" Yani çoğu dinleyici bass eksikliğinden şikayet etmiş. Öte yandan da değişik padlerde sesin değiştiği de rapor edilmiş. Atıyorum M50 padleri genel olarak iyi gelmiş buna.

Bence o fiyatıyla denemeye değer. Ha dediğiniz gibi ultrasone 580 veya m50 fiyatına göre çok çok daha iyi olacaklar o ayrı da..

not: Creative Aurvana Live nispeten sakin sesli ve V yerine v gibi bir ekolayzırlı idi.

Ben de araştırıyordum da bu kulaklığı yine padlerle sesin değiştiğini görmüştüm. Türkiye içinde bunları satan yerler var mı yoksa gerkirse yurtdışından mı getirtmek gerekir?

• Arkadaşlar elimde CX300-II bulunmakta. Nedense slow müzikteki performansını pek sevemedim. Elimde MX270 de bulunmakta, slow müzik daha çok hoşuma gidiyor mx270 de. Midlerde sıkıntı var sanırım. İnsan sesini biraz tiz vermekte kulaklık.

Sahnesi geniş, tizleri, midleri iyi olan bir kulaklık arıyorum. 100TL fiyat seviyesinde, GR06 memnun edermi beni? CX300 ile arsında fark olurmu?
    Aklımda CKS77 'de bulunmakta.

Birde bahsettiğiniz sitede gümrük sıkıntısı oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 28 Aralık 2012; 18:24:17 >
  • Koss Pro DJ100 Tony Bennett Special Edition Kulaküstü Kulaklık (Siyah) 200tl fiyatla parasının hakkını verir mi?Bu fiyata daha iyisi olursa nedir o?
  • Arkadaşlar kafa üstü kulaklık arıyorum bütçe maximum 300 lira;

* önceliğim dışarıya ses vermemesi verirse de ses yüksek seviyelerde iken ki bu kulakiçi modellerinde de oluyor ses arttı mı illa ki veriyor dışarıya. Dışarıda kullanıma uygun olsun istiyorum, genelde dışarıda kullanıcam o yüzden dışarıdan ses almaması da bir o kadar önemli
    * bas ağırlıklı olmasını istiyorum. ATH CKS 90, CX300 beğendiğim bas kulaklıklarımdı fakat CKS 90 kulağımı acıtır gibi oluyor ve tam da oturmuyor o yüzden sevemedim ve 1-2 ay olmadı alalı ama yeni bir kulaklık almak istiyorum.

Önerisi olan var mı?

edit: Kullanacağım cihaz imzamdaki 8X, dahili beats amfisi var sağlam ses veriyor. Ama yine de bir telefon ile kullanacağım da doğru, sizler daha iyi bilirsiniz yine de yetmeyecektir herhalde sürmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generix_1990 -- 29 Aralık 2012; 21:04:50 >
  • @Mair senin yorumlarından yola çıkarak kısa bir araştırma sonucu Aiaiai Tracks siparişini verdim. Merakla bekliyorum. aslında K404 ile arasında epey gidip geldim. veya tr de v-jays bulsaydım düşünebilirdim ama neyse artık önemi yok.
  • arkadaşlar 70 tlye kadar bi kulaklık tavsiyeisnde bulunabilirmsiniz müzik dinlemke için değil film amaçlı.Film seyretmeye takıntılı derece bağlıyım ve sinemaya son zamanlarda pek gidemiyorum sinemada kadar olmsada bu fiyat seviyesinde efektleri konuşmları kısık sesli filmlerde bile net ve sesi bozmadan dinleyebileceğim bi kulaklık önerebilirmisniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

Arkadaşlar kafa üstü kulaklık arıyorum bütçe maximum 300 lira;

* önceliğim dışarıya ses vermemesi verirse de ses yüksek seviyelerde iken ki bu kulakiçi modellerinde de oluyor ses arttı mı illa ki veriyor dışarıya. Dışarıda kullanıma uygun olsun istiyorum, genelde dışarıda kullanıcam o yüzden dışarıdan ses almaması da bir o kadar önemli
    * bas ağırlıklı olmasını istiyorum. ATH CKS 90, CX300 beğendiğim bas kulaklıklarımdı fakat CKS 90 kulağımı acıtır gibi oluyor ve tam da oturmuyor o yüzden sevemedim ve 1-2 ay olmadı alalı ama yeni bir kulaklık almak istiyorum.

Önerisi olan var mı?

edit: Kullanacağım cihaz imzamdaki 8X, dahili beats amfisi var sağlam ses veriyor. Ama yine de bir telefon ile kullanacağım da doğru, sizler daha iyi bilirsiniz yine de yetmeyecektir herhalde sürmeye

Konu da önce ana başlıkta sorulmuştu. Biraz araştırınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

@Mair senin yorumlarından yola çıkarak kısa bir araştırma sonucu Aiaiai Tracks siparişini verdim. Merakla bekliyorum. aslında K404 ile arasında epey gidip geldim. veya tr de v-jays bulsaydım düşünebilirdim ama neyse artık önemi yok.

Hayırlı olsun. Dinlediğinizde ilk fikirlerinizi söylersiniz.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kafa üstü kulaklık arıyorum bütçe maximum 300 lira;

Önerisi olan var mı?

Konu da önce ana başlıkta sorulmuştu. Biraz araştırınız.

Kusura bakmayın ilk sayfaya bakmamışım nedense;

şimdi baktım biraz aklımda Sony MDR-ZX600 var.

Yalnız çelişki var, başka bir üye izolasyon çok iyi ne dışarı ses veriyor ne de içeri alıyor demiş siz izolasyon fena değil gibi bişey demişsiniz ve yine aynı üye baslar ortalama ama tizler en ince ayrıntısına kadar demiş siz tizler de pek iyi değil demişsiniz.

Bu kulaklık hakkında biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz; dediğim gibi önceliğim dışarı ses vermesin ve baslar gümbür gümbür olmasa da tizlerin arasında da kaybolmasın. Bu kulaklığın bası cks90 veya cx300 den hissedilir derece de az mı mesela? İzolasyon pek başarılı değil dediğiniz için de o kulaklıklar içinde (350 lira altı) hangisi bu konuda daha başarılı?

İncelemeleriniz güzel olmuş, her sferinde yeni başlık açılıp kimse cevap yazmadan yok olacağına keşke herkes buraya yazsa, biz de hepsini okusak

edit: Sony MDR V55 buldum birde, o nasıldır buna göre bas -tiz dengesi ve izolasyon olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generix_1990 -- 30 Aralık 2012; 1:08:09 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_68640415/tm.htm yazımda belirttiğim gibi bu iş biraz göreceli. Ama eğer izolasyonu kötüyse kötüdür. Evet odamda iyidir. Veya Mediamarkt'te. Ve 90/100 sesle. Ama ya bir belediye otobüsünde normal 70/100 sesle? İşte o zor şartlarda anlaşılır bu cihazların kimi özellikleri. Tizlere gelince de bu yine o yazıda belirttiğim sürüyle faktörle bağlantılıdır. O yüzden görüşlerini ciddiye aldığınız kişiler alanda deneyimli kişiler olmalı. Aksi halde kafanız karışabilir.

350 altı kulaklıkların hepsi az çok aynı izolasyon eksikliğini yaşasa da ilk sayfadaki listemdeki M80 daha iyiydi. Ama unutmayalım ki bir kulaküstü asla kulakları tam kapatan kafaüstü gibi olamaz.

• Telefonda kullanmak için dengeli sahne genişliği iyi olan midlerde, tizlerde ve vokallerde başarılı bir kulaklık arıyorum. Aslında Akg k324 sevdiğim bir kulaklıktı. Ses rengi bana hoş geliyordu özellikle ses çıkışı diğer kulakiçi kulaklıklara göre daha yüksekti. Ancak k324 bulmak imkansız malum artık üretilmiyor. Onun yerine muadili bir ürün ne önerirsiniz AKG k375 nasıl bir kulaklıktır(kablo üzerinde kumandasının ve mikrofunda olması beni cezbediyor)
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_68640415/tm.htm yazımda belirttiğim gibi bu iş biraz göreceli. Ama eğer izolasyonu kötüyse kötüdür. Evet odamda iyidir. Veya Mediamarkt'te. Ve 90/100 sesle. Ama ya bir belediye otobüsünde normal 70/100 sesle? İşte o zor şartlarda anlaşılır bu cihazların kimi özellikleri. Tizlere gelince de bu yine o yazıda belirttiğim sürüyle faktörle bağlantılıdır. O yüzden görüşlerini ciddiye aldığınız kişiler alanda deneyimli kişiler olmalı. Aksi halde kafanız karışabilir.

350 altı kulaklıkların hepsi az çok aynı izolasyon eksikliğini yaşasa da ilk sayfadaki listemdeki M80 daha iyiydi. Ama unutmayalım ki bir kulaküstü asla kulakları tam kapatan kafaüstü gibi olamaz.

Anladım bende o yüzden bunu belirtmiştim, çok göreceli kavramlar bunlar ve yanıltıcı olunabiliyor istemeden. M80'e baktım fakat 160 dolar yurtdışında, gittigidiyor vs.de 600 lira. Bütçemi epey aşıyor bu, en iyisi mediamarkt'ta denemek. Umarım orada hem zx600 hem de v55 vardır. Peki sizce bu iki kulaklık arasında kablonun tek tarafta olması olmaması dışında önemli bir fark var mıdır? Teknik özellikleri hemen hemen aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: AYHAN YILDIRIM5352

quote:

O cihazlarla uyar. Fakat beatsin hiçbir modelini bilmem, bilsem de tavsiye etmem. Sorunuzun cevabı ya o dediğinizi kullananda yada lebronun kendisinde. Yukarıda pek çok kısa tanıtım var, gerçekten hakeden bir şeylere yönelmeniz daha iyi olur.

sayın bölüm yetkilisi bets e bu gıcıgınız neden acaba??? Merak ettim dogrusu faiatlarımı çok aşıyor sizide ondanmı bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp diyede bir atasözünu duymusunuzdur heralde ve bilmediginizi itiraf ederken nasıl ve hangi hakla hatta ne cüretle tavsiye etmem diyerek çok kötü yaramaz bir markaymış gibi bir imaj çizıyorsunuz hiç hoş degil şıkda olmamış mutlak bir acıklamanız vardır umarım [ Not eger istanbuldaysanız bets lerimden bir kaçıını dinlmenize sunabilirım

Ben Beats'in iki kulaklığını arkadaşımdan alıp kısa süre dinledim ve Mair abiyle aynı görüşü paylaşıyorum.
    Fiyatları sizi aşıyor mu demekte terbiyesiz bir ithamdır. Lütfen özür dileyin.

Aşırı bir basstan fazlası yok kulaklıkta. Hatta bluetooth'lu bir modelinde sesi çok açtığımda seste çatlamalar da yaşadım ki o fiyata satılan bir kulaklıktan beklenmeyecek birşeydi bu.

Beats reklamlarla şişirilmiş bir markadan fazlası değil. Bence saygı duyulmayı da hakettiği pek söylenemez.

sizın şikayetiniz yüzünden ben 4 gündur yazamadım ama şimdı yazıyorum ve bende siz den şıkayetci oldum taraflı dh yönetimıne bakalım ne cavap gelıcek bana terbiyesız diyicen yukarda özür dile diye emir verıcen ve ceza alan ben olıcam ha nerde o bolluk herkes okusun görsun iki yüzlulugü işte bilgınızde eksık bölümünuzde taraflı, bet se sahip olamama nın ezikliginı yasayın hayat boyu işte bunada hakarete sokunda görelim ,

• quote:

Orijinalden alıntı: sehzade_35

arkadaşlar 70 tlye kadar bi kulaklık tavsiyeisnde bulunabilirmsiniz müzik dinlemke için değil film amaçlı.Film seyretmeye takıntılı derece bağlıyım ve sinemaya son zamanlarda pek gidemiyorum sinemada kadar olmsada bu fiyat seviyesinde efektleri konuşmları kısık sesli filmlerde bile net ve sesi bozmadan dinleyebileceğim bi kulaklık önerebilirmisniz

selam atılmadan girmişken yazım sanada dostum kımse yazmamış galıba 70 liraya zor o iş
    250 liraya çıkarsan kablosuz akg 912 var berrak sesivar her şeye tak tv pc cd calar tlf vs kablosuz ve en az 30metre ev içınde kesıntısız dinle detay falan iyi istanbuldaysan bnde var denetırımde istersen flimı durdurmadan rahatlıkla gıt mutfakdan cayını al vs yani çok keyifli yani 70 100 ben bilmiyorum ha birde sennhesıer hd202 olabılır 125 lira teknosada 3 metrede kablosu var oda iyı detayı bassı falan müzıkdede iyı

• quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_68640415/tm.htm yazımda belirttiğim gibi bu iş biraz göreceli. Ama eğer izolasyonu kötüyse kötüdür. Evet odamda iyidir. Veya Mediamarkt'te. Ve 90/100 sesle. Ama ya bir belediye otobüsünde normal 70/100 sesle? İşte o zor şartlarda anlaşılır bu cihazların kimi özellikleri. Tizlere gelince de bu yine o yazıda belirttiğim sürüyle faktörle bağlantılıdır. O yüzden görüşlerini ciddiye aldığınız kişiler alanda deneyimli kişiler olmalı. Aksi halde kafanız karışabilir.

Anladım bende o yüzden bunu belirtmiştim, çok göreceli kavramlar bunlar ve yanıltıcı olunabiliyor istemeden. M80'e baktım fakat 160 dolar yurtdışında, gittigidiyor vs.de 600 lira. Bütçemi epey aşıyor bu, en iyisi mediamarkt'ta denemek. Umarım orada hem zx600 hem de v55 vardır. Peki sizce bu iki kulaklık arasında kablonun tek tarafta olması olmaması dışında önemli bir fark var mıdır? Teknik özellikleri hemen hemen aynı

Gittigidiyor veya satıcı adındaki tipler işi abartmış. Gümrüğe takılıp vergisini bile verseler (%18) 500 etmez. O yüzden size tavsiyem alın yurtdışından.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sehzade_35

arkadaşlar 70 tlye kadar bi kulaklık tavsiyeisnde bulunabilirmsiniz müzik dinlemke için değil film amaçlı.Film seyretmeye takıntılı derece bağlıyım ve sinemaya son zamanlarda pek gidemiyorum sinemada kadar olmsada bu fiyat seviyesinde efektleri konuşmları kısık sesli filmlerde bile net ve sesi bozmadan dinleyebileceğim bi kulaklık önerebilirmisniz

selam atılmadan girmişken yazım sanada dostum kımse yazmamış galıba 70 liraya zor o iş
    250 liraya çıkarsan kablosuz akg 912 var berrak sesivar her şeye tak tv pc cd calar tlf vs kablosuz ve en az 30metre ev içınde kesıntısız dinle detay falan iyi istanbuldaysan bnde var denetırımde istersen flimı durdurmadan rahatlıkla gıt mutfakdan cayını al vs yani çok keyifli yani 70 100 ben bilmiyorum ha birde sennhesıer hd202 olabılır 125 lira teknosada 3 metrede kablosu var oda iyı detayı bassı falan müzıkdede iyı

70 tl gibi bir rakam burada sizinde deiğiniz gibi hiç yeterli değil ama bu fiyata cok fazla seçenek var hani bi ihtimal dinlemişsinizdir belki die dedim yani bu fiyata en iyi sesi hangisi verir yüksek ses olması önemli değil önemli olan filmlerde efektleri çevre sesleri duyabilceğim bi ses olması sinemadaki gibi bankır bankır filmi tam modunda yaşayacak kadar bi kulaklık o fiyata olmaz ama 1+1 2+1 ses sisteminden beklenen bi ses seviyesi olsa yeter.Birde 50 tl ye beatsin çakması var satıcı orjinalinden cok farkı olmadğını mp3 çalarını yada telefonunu getir pro modelini deneteyim beğenirsen al dedi bu konuda bir bilginiz varmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

quote:

O cihazlarla uyar. Fakat beatsin hiçbir modelini bilmem, bilsem de tavsiye etmem. Sorunuzun cevabı ya o dediğinizi kullananda yada lebronun kendisinde. Yukarıda pek çok kısa tanıtım var, gerçekten hakeden bir şeylere yönelmeniz daha iyi olur.

sayın bölüm yetkilisi bets e bu gıcıgınız neden acaba??? Merak ettim dogrusu faiatlarımı çok aşıyor sizide ondanmı bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp diyede bir atasözünu duymusunuzdur heralde ve bilmediginizi itiraf ederken nasıl ve hangi hakla hatta ne cüretle tavsiye etmem diyerek çok kötü yaramaz bir markaymış gibi bir imaj çizıyorsunuz hiç hoş degil şıkda olmamış mutlak bir acıklamanız vardır umarım [ Not eger istanbuldaysanız bets lerimden bir kaçıını dinlmenize sunabilirım

Ben Beats'in iki kulaklığını arkadaşımdan alıp kısa süre dinledim ve Mair abiyle aynı görüşü paylaşıyorum.
    Fiyatları sizi aşıyor mu demekte terbiyesiz bir ithamdır. Lütfen özür dileyin.

Aşırı bir basstan fazlası yok kulaklıkta. Hatta bluetooth'lu bir modelinde sesi çok açtığımda seste çatlamalar da yaşadım ki o fiyata satılan bir kulaklıktan beklenmeyecek birşeydi bu.

Beats reklamlarla şişirilmiş bir markadan fazlası değil. Bence saygı duyulmayı da hakettiği pek söylenemez.

sizın şikayetiniz yüzünden ben 4 gündur yazamadım ama şimdı yazıyorum ve bende siz den şıkayetci oldum taraflı dh yönetimıne bakalım ne cavap gelıcek bana terbiyesız diyicen yukarda özür dile diye emir verıcen ve ceza alan ben olıcam ha nerde o bolluk herkes okusun görsun iki yüzlulugü işte bilgınızde eksık bölümünuzde taraflı, bet se sahip olamama nın ezikliginı yasayın hayat boyu işte bunada hakarete sokunda görelim ,

Ben orada terbiyesiz demedim terbiyesiz bir itham dedim. Önce hakaretin ne olup olmadığını ve sınırlarını öğrenmeniz gerekmekte diye düşünüyorum. Size terbiyesiz desem belki haklı olabilirdiniz ama ben bunu yapmadım.

"...ömür boyu bets e sahip olamama ezikliği..."
    Bakın yine hakaret ediyorsunuz, ezik diyorsunuz ama ben hiç rahatsız olmuyorum. Çünkü sizi ciddiye almamam gerektiğini bana öğrettiniz. Bundan sonra muhatabım değilsiniz.
    Bu da size vereceğim son cevaptır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• konu hayırlı olsun

Çok uzun zaman önce herhalde 8-10 tane ismi olan kulaklık denemiştim, dh'de başka forumlarda yerli yabancı vs. fark etmeden iyi denilen 100 dolara kadar popüler hemen her kulaklığı denedim, denediğim cihazlar sıklıkla değiştirdiğim telefonlarım ve iriver clix2 idi. Hemen aklıma gelenleri biraz önce başka bir konuda da yazdım, tekrar yazayım, sennheiser cx300, creative 630, etymitic 6i (galiba), sony'nin 2-3 tane modeli (hala bir tanesi var mükemmel burn in olmuş durumda senelerden sonra hala dinlerim arada), ismini bile unutuğum bir dönem moda olmuş 2-3 kulaklık daha hala rastladığımda bunu da kullanmıştım diyorum.

Son olarak bir numaramı kaybettikten sonra (birde bunu deneyeyim bari diyerek) aldığım forumda ve başka yerlerde ciddi popüler olan ATH CKS77'yi denedim.

Benim için nereden baksanız 5 yıl önce aldığım yuin PK2 hala bir numaralı kulaklık. Yukarıda saydığım kulaklıklar arasında buna yaklaşabilen sadece bahsettiğim sony kulaklık var. Yukarıdakilere iyi diyen arkadaşlar alınmasın ama pk2 dinlememişsiniz.

(Not 2 gün kullandığım, forumda desilver'den 110 TL'ya aldığım, mükemmel temizlikte full kutulu herşeyi olan CKS 77'yi ankarada akşam üzeri kızılaydan teslim şartlı olarak pazarlıksız 80 tl'ya satabilirim. Kulaklıklarımı umudu kesmişken buldum.)

Bir kaç link koyayım;

http://www.head-fi.org/t/219386/yuin-pk2-a-review

http://www.head-fi.org/t/208852/yuin-pk2-impressions-pics

http://www.head-fi.org/t/212710/yuin-pk2-earbud-killer-mini-review

http://www.head-fi.org/t/223253/yuin-pk2-or-gradosr60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 30 Aralık 2012; 17:17:11 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.