Şimdi Ara

Main şeçemiyorum yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhanatr

quote:

Orijinalden alıntı: Guard of Gondor

quote:

arkdaşlar bu oyunu yaklaşık 1.5 yıldır oynuyorum ama hala adam gibi mainime karar veremedim hep farklı laneler oynaya oynaya elmas 3 e çıktım ama orda adamlar çoğunlukla kendi lanelerinde oynadığı için kötü oynadağımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok kararsızım

madem elmasa kadar çıktın her lanede fena değilsin bence

evet ama bir lanede ustalaşıp o lanede çok iyi olmak istiyorum şuan en çok oynanan 3 şampiyon lucian jax lulu irelia düşün halimi mid adc solo top artık gerçekten bir laneye ihtiyacım var ama karar veremiyorum

en çok oynanan 3 şampiyon lucian jax lulu irelia. Sen bu kafaylamı elmas 3 oldun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ClickX

quote:

quote:

quote:

arkdaşlar bu oyunu yaklaşık 1.5 yıldır oynuyorum ama hala adam gibi mainime karar veremedim hep farklı laneler oynaya oynaya elmas 3 e çıktım ama orda adamlar çoğunlukla kendi lanelerinde oynadığı için kötü oynadağımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok kararsızım

evet ama bir lanede ustalaşıp o lanede çok iyi olmak istiyorum şuan en çok oynanan 3 şampiyon lucian jax lulu irelia düşün halimi mid adc solo top artık gerçekten bir laneye ihtiyacım var ama karar veremiyorum

en çok oynanan 3 şampiyon lucian jax lulu irelia. Sen bu kafaylamı elmas 3 oldun.

ireliayı sonradan ekledim sende bu kafayla zaten hiç birşey olamazsın

• Bende ole free takiliyom knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle.

• main seçme. ciddiyim. main seçmek kendini sınırlamak demektir. eğer canın istediğinde sup oynamicaksan ne anlamı kaldı oyunun. oyunmu oynuyorsun acımı çekiyorsun. herkes şunu bilsin bu bir oyun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ClickX

quote:

quote:

quote:

ireliayı sonradan ekledim sende bu kafayla zaten hiç birşey olamazsın

O zaman 4 şampiyon deseydin.

• Ben de birebir aynı sıkıntıyı yaşıyorum seninle. Resmen benim için de açmıssın şu konuyu...
  • benimde main yok , mid gibi yetenek isteyen karakterleri seviyorum ama 2 gün sonra bıkıyorum . cassiopea ya bayılırdım ilk onu aldım ve uzun süre kullandım kendimi geliştirdim fln fizz lb yi rahat alıyodum sonra sıkıldım ve şuan fazla oynayamıyorum . diğer şamplardada aynı uzun süre kullandım hepsini çok da ustalaştım fakat bi süre sonra sıkılıyorum o yüzden main yok gibi bişe sadece panton oynamayı bi türlü beceremedim bide draven
  • Hangi laneyi oynarken kendini rahat ve mutlu hissediyorsan oradan devam et.
  • Sup oynamayı seviyorum aslında ama tanıdığım oynayışını bildiğim adamlara oynuyorum öbür türlü gerçekten eziyet öyle adcler geliyor ki oyundan soğuyorum o yüzden Adc yada mid oynuyorum kung kalırsada kayle jung dönüyorum :)))) belli başlı karakterlerle ustalaşmalısın bence onlarla her lane gidebilirsin çünkü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.