Şimdi Ara

main.exe problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dün başladı bu problem main.exe diye gözüküyor görev yöneticisinde.sürekli olarak çalışıyo ve işlemciyi mahvediyo normalde 50-55 dereceyi geçmeyen işlemcim main.exe sayesinde 70 dereceyi buluyor nettte araştırdım aynı sorunlarla karşılanlar var ama cevap veren olmamış.tehtit oluşturabiliecek bir şey de yüklemedim son zamanlarda nerden geldi bilmiyorum.

bi bilen varsa bi el atıverin pc'mi genelde açık tutarım ama bu main.exe yüzünden boşuna boşuna cok ısınıyor.

sistemim win 7 home premium 64 bit.

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • Bende de çıkmaya başladı bu arkadaş. Yaklaşık konuyu açtığın tarihe yakın bir tarihte karşılaştım sanırım ilk defa.

Görev yöneticisinden Main.exe'yi bul "Dosya Konumunu Aç" de. Ardından basit bir unlocker programı ile kilidini aç ve sil. Fakat tekrar ortaya çıkıyor gibi. Ben silmiştim geri geldi az önce

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Bende de aynı sorun var bilgisayar boştayken 75 dereceleri görüyor.Virüs olabilir deniyor internette.Sorunu yaşayanlar varsa gelsin ve çözelim bunu biran önce

svhost diye bir dosya var. Adından virüs olduğunu anladım. Görev yöneticisinden yerini bulup silin. Büyük ihtimalle çözülecektir problem. Dikkat "svhost" dosyanın adı. Mavi bir ikonu vardı bende. "svchost" değil.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • cok sağol bu saçma main.exe yüzünden bende kafayı yedim dediğin gibi svhost var virüs
    :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Çözdüm sanırım.

svhost diye bir dosya var. Adından virüs olduğunu anladım. Görev yöneticisinden yerini bulup silin. Büyük ihtimalle çözülecektir problem. Dikkat "svhost" dosyanın adı. Mavi bir ikonu vardı bende. "svchost" değil.

Allah razı olsun hocam :) bendede vardı sildim kurtuldum
    Hi-Level 2*4 Gb 1600 Mhz Ungaged RAM
    Corsair Force 3 60 GB Sata3 SSD-2TB Seagate Barracuda-2TB Western Digital EARX...-1TB Western Digital USB3-6TB Western Digital My Book Studio
    Gigabyte D3 970 Usb3 Anakart -Sapphire HD6670 GDDR5 Display Kartı
    Aero Cool SSD ready Kasa-Sunbeam Core Contact Freezer (Akasa venom fan)
    OCZ FATAL1TY 550W 12cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Çözdüm sanırım.

ellerin dert görmesin arkadaşım yav 2 haftadır babam kafamın etini yiyodu kurtuldum çok saol
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.