Şimdi Ara

Main

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kendime main belirlemek istiyorum gold 3 um tr serverinde.su champlerin arasinda 1 main belirlemek istiyorum ama gel gor ki bu champlarla oynayanlarla surekli tr de dalga geciyorlar low vs. Diye.bu sampiyonlar:riven zed vayne yasuo.ama bu champlari ben cok iyi oynuyorum sayelerinde golda ciktim.simdi bi kac soylicek seyim var.riven iyi oynarim cok mekanik sekilde oynamasamda iyi oynarim fakat top lane de cok kotuyum ormancim gank gelmesse iyi oynayamiyorum.ama bir kere kastimmi split yaparak oyunu bitirdigimde oldu.yasuo ve zed her turlu iyi oynarim mid lanede ezilsemde toparlarim cunku iyi farm yaparim 20 dk da 200 farm yapmisligim var yasuo ile.vayne gelecek olursak onun sayesinde golda ciktim sayilir 3 tena pentam var.kasarsam oyunu tasiyorum.simdi buyuk ihtimal bu champlerle iyi oynadigimi soyledigimde herkes dalga gecicek.ama ben bu champlari oynarken zevk aliyorum ve iyi oynuyorum.velhasili kelam bu champlardan hangisini main yapmaliyim ? (Riven,zed,yasuo,vayne) sebepleriyle birlikte.riven oynamayi cok seviyorum ama top lane de kotu oldugum icin surekli eziliyorum ormanci gank gelmedigi surece.bu konudada biraz taktik verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadım ama kesin wayne lowu
  • Ya canım sende gitmişsin belalılara.
    Mesela ben main diye
    Lux Lulu Brand takılıyorum.
    Bence aralarından birini seç diğer ikisini değiştir .Hayat geçmez öyle.Tr'de her maç alınıyorlar zaten.Git şöyle bir Jayce oyna Ori falan oyna başka şampiyonlara yönel

• Özet: veled çarlarıyla gold oldum, vicdanımı rahatlatın

• Yazış şeklin insanı dalga geçmeye yönlendiriyor (3 tane pentam var) dikkatli ol
    Tek bir şampiyonu Main yapmak yerine Top lane için riven mid lane için yasuo (yeni kabiliyet vs derken op) Adc için vayne vs daha iyi.
  • Main hero en safe pick tir gozü kapalı sectiğin ve taşıyabildigine inandığın sampiyon main sampiyonundur lig farketmez

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsini main yap kurtul.
    Sanki maini olanlar çok iyi yerde. Oyunu iyi oynamaya bakın. Main falan faso fiso. Ha dersen belli bir lanede iyi olmak istiyorum o tercih meselesi.
  • Dostun o herolarda cok iyi degilsen cidden bilen biri sana oyun oynatmaz hareket edemessin ben lb ori felan oynuyorum midde lb de q w atip kill alıyorsun diyorlar late en basit isi bile yapaniyorlar bosver kimin ne dedigine eger hangisinden daha cok zevk aliyorsan onu oyna

• Mainimi mid lane yapicam.syndra ve nidalee oynicam biraz sezon sifirlanana kadar ranked girmicem normal gamede bu herolara alismaya calisicam

• Al ireliayı keyfine bak.

• Yasuo main yap solo oyna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

Yasuo main yap solo oyna

Solo

• quote:

Orijinalden alıntı: FlostaRyze

quote:

Yasuo main yap solo oyna

Solo

Evet qnq solo or feed yazıyorum pick ekranında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlostaRyze

quote:

Yasuo main yap solo oyna

Solo

aynen böyle bir şey yaparsan ve karşına mundo, irelia falan alırlarsa oyundan soğursun.
  • Adam tam bir türk o şampiyonlarla hakkını veriyosun türklüğün
  • Irelia <3

• Gold eloya gelene kadar bu yaptıkların normal. Sen bir plat-dia gel ondan sonra gör bakalım o Riven Zed Yasuo Vayne'e ne yapıyorlar.

• Heyttt be! Milli degerlere sahip cikan guzel insan... Sizler oldukca bu servera zeval gelmez.

• Yalnız dakika 20 de 200 Farm normal değil mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.