Şimdi Ara

maillerim gitmiyor..niçin?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar..ben hotmailden ve gmailden dosya ekleyince mail gönderemiyorum..gönderdiğim mail bana geri geliyor gönderdiketn sonra 3-4 dk içinde..mailler postmaster@hotmail. den geliyor mailin içeriğin asağıya yazıyorum..bu sorun neden kaynaklanıyor sizce?

Delivery Status Notification (Failure)

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mailleriniz Neden Gitmiyor?

Maillerinizin gönderilmemesi sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Aşağıda, karşılaşabileceğiniz olası sorunları ve çözümlerini bulabilirsiniz:

• İnternet Bağlantısı Sorunları: İnternet bağlantınızın olduğundan emin olun. WiFi veya hücresel verilerinizi kontrol edin.
    • E-posta Sunucusu Sorunları: E-posta sunucunuzun hizmet dışı olup olmadığını kontrol edin. Bu, sunucunun bakımı veya teknik sorunlar nedeniyle olabilir.
    • Yanlış E-posta Adresi: E-posta adresini doğru yazdığınızdan emin olun. Alıcının e-posta adresini kontrol edin ve herhangi bir yazım hatası olup olmadığını kontrol edin.
    • E-posta Sunucusu Ayarları: E-posta sunucunuzun gönderme ve alma ayarlarının düzgün şekilde yapılandırıldığından emin olun. Yanlış ayarlar, e-postaların gönderilmesini engelleyebilir.
    • E-posta Boyutu Sınırlamaları: Bazı e-posta sağlayıcıları, gönderebileceğiniz e-postanın boyutunu sınırlar. E-posta eklerinizin veya içerik boyutunuzun bu sınırları aşmadığından emin olun.
    • Spam Filtreleri: E-postanız spam klasörüne gidebilir. Spam filtresini kontrol edin ve e-postanın yanlışlıkla oraya yönlendirilmediğinden emin olun.
    • Güvenlik Duvarı Ayarları: Güvenlik duvarınız e-posta göndermenizi engelliyor olabilir. Güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin ve e-posta uygulamasına e-posta gönderme izni verdiğinizden emin olun.
    • Antivirüs Yazılımı: Antivirüs yazılımı bazı e-postaların gönderilmesini engelleyebilir. Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve e-postanızın gönderilip gönderilmediğini kontrol edin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra mailleriniz hala gitmiyorsa, e-posta sağlayıcınızla iletişime geçerek yardım isteyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaslar bu sorun bende hala devam etmekte yok mu yardımcı olacak biri..sadece dosya+mail gönderirken yapmıyor..sadece mail attığım zmanada oluyor..nasıl düzeltebilirim bu durumu?
  • hotmailden viruslu dosya bile yollasan bu dosya gitti diye gözükebiliyor ama karsi taraf dosyayı gorse bile acamiyor riskli diye bir ibare koyuyor.. yani hotmail viruslu dosyayı yollayıp sonra geri iade etmez yaa yollar yaa hiç yollamaz..

hotmailden hotmail'e eger 2 yada 25 Mb felan ise kapasite dolu olabilir karsi tarafın ve kabul etmeyebilir kapasite yetersiz diye geri doner..

gmailde ise durum farklı olabilir tabi gmail to gmail degilse gmail to hotmail ise yine kapasite söz konusu olabilir..

ve baska etkenler pop3 destekli kullaniyorsa kişiler arasında hatalı bir kurulumdan kaynaklayorda olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: holywars

hotmailden viruslu dosya bile yollasan bu dosya gitti diye gözükebiliyor ama karsi taraf dosyayı gorse bile acamiyor riskli diye bir ibare koyuyor.. yani hotmail viruslu dosyayı yollayıp sonra geri iade etmez yaa yollar yaa hiç yollamaz..

hotmailden hotmail'e eger 2 yada 25 Mb felan ise kapasite dolu olabilir karsi tarafın ve kabul etmeyebilir kapasite yetersiz diye geri doner..

gmailde ise durum farklı olabilir tabi gmail to gmail degilse gmail to hotmail ise yine kapasite söz konusu olabilir..

ve baska etkenler pop3 destekli kullaniyorsa kişiler arasında hatalı bir kurulumdan kaynaklayorda olabilir..

arkadasım tşk ederim ama virüslü zaten göndermem dosya göndermesem de yine gitmiyor 2 satır yazıyorum gitmiyor..bence sorun hotmailden kaynaklanıyor..gmail den gönderdiğim zaman da aynı hatayı veriyor cünkü..bilmiyorum nasıl olcak bu iş?

• Hotmail ise eğer kesin dolmuştur da ondan diyordur. Zırt pırt doluyor zaten ne kadar az bir mail kutusu öyle.
  • öyle bir adresin oldugundan emin ol. karsı tarafın kapasitesi azsa maili dolmustur veya engellisindir

quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

ARKADAŞIM GÖNDERDİĞİN ADRESİN KOTASI DOLMUŞ YADA 1 AYDN FAZLA HESABINA GİRMEDİĞİ İÇİN ADRESİ KAPANMIŞ OLABİLİR BAŞKA ADRESLERDEDE BU SORUNU YAPIYORMU MESELA KENDİNE YOLLAMAYI DENE. yada aktif olduğunu bildiğin adreste dene.
    caps look açık kalmış kusura kalmayın.

bu kadar uzun süre monitöre ne yazdıgna bakmayan birini ilk defa görüyorum
    az önce actıgım topiği kapatmışsın. bu saatte bu işlerimi kovalıyorsun. neyse basarılarının devamını dilerim
    bin selam
  • quote:

ARKADAŞIM GÖNDERDİĞİN ADRESİN KOTASI DOLMUŞ YADA 1 AYDN FAZLA HESABINA GİRMEDİĞİ İÇİN ADRESİ KAPANMIŞ OLABİLİR BAŞKA ADRESLERDEDE BU SORUNU YAPIYORMU MESELA KENDİNE YOLLAMAYI DENE. yada aktif olduğunu bildiğin adreste dene.

evet başka açıklaması yok zaten adresi yanlış yazmıyosan olay budur arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

quote:

evet başka açıklaması yok zaten adresi yanlış yazmıyosan olay budur arkadaş

• selenvirus, şikayet ettim bile. yeri degilse topic kaldırılmalı. topic duruyor cevaplanma yok. imaj pesindemisin pardon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.