Şimdi Ara

Mailler ulaşmıyor yada biryerde takılıyor olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışındaki kişilere haftada yada 15 günder bir toplu mailler gönderiyorum ancak geri dönüş alamıyorum. Acaba mailim ulaşmıyor olabilirmi yada bir yerlerde takılıyor olabilir mi diye şüphelenmeye başladım? Bunu kontrol etmenin bir yolu var mı?

Gönderdiğim maillere kendi mailimi de koyuyorum ve mail bana geliyor. Ancak benim maillerim @hotmail.com, @gmail.com gibi.

Gönderdiğim kişilerden yanıt gelmeyince acaba gönderdiğim mailler bir şekilde bir yerlerde takılıyor ve ilgili kişilere ulaşmıyor olabilir mi diye düşünüyorum. Bir gönderişte 100-200 kişiye gönderebiliyorum. Thunderbird ile gönderiyorum ve içerikleri gereği hiç olmazsa 5-10 tanesinin geri dönmesi gerekiyor.

Sizce ortada bir sorun var mı ve varsa ne olabilir? Hosting firması tarafında bu konuda yapılabilecek bir şeyler olabilir mi sizce?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: epamuk

Merhaba,

Yurt dışındaki kişilere haftada yada 15 günder bir toplu mailler gönderiyorum ancak geri dönüş alamıyorum. Acaba mailim ulaşmıyor olabilirmi yada bir yerlerde takılıyor olabilir mi diye şüphelenmeye başladım? Bunu kontrol etmenin bir yolu var mı?

Gönderdiğim maillere kendi mailimi de koyuyorum ve mail bana geliyor. Ancak benim maillerim @hotmail.com, @gmail.com gibi.

Gönderdiğim kişilerden yanıt gelmeyince acaba gönderdiğim mailler bir şekilde bir yerlerde takılıyor ve ilgili kişilere ulaşmıyor olabilir mi diye düşünüyorum. Bir gönderişte 100-200 kişiye gönderebiliyorum. Thunderbird ile gönderiyorum ve içerikleri gereği hiç olmazsa 5-10 tanesinin geri dönmesi gerekiyor.

Sizce ortada bir sorun var mı ve varsa ne olabilir? Hosting firması tarafında bu konuda yapılabilecek bir şeyler olabilir mi sizce?

Teşekkürler.

Merhaba;

Eğer, gönderdiğiniz maillere alınıc onayı isteyebiliyorsanız, alıcı onayı istemeyi deneyiniz. Eğer, böyle bir uygulama ile çalışamıyorsanız, maillerin ulaşıp ulaşmadığını anlamanız aslında kolaydır. Gelen kutunuzu inceleyiniz... İletilemeyen mailler belirli hatalar ile geri dönmektedirler. Eğer, hata maili yoksa, iletilmektedir.

Ancak, Spam kutusuna düşüyorsa eğer, kişiler okumadan siliyor olabilirler.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net
    Alper İZGÜDEN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.