Şimdi Ara

Mail Hesabını Ad ve Soyadla Oluşturma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
20.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek çare yıllık parayı verip soyadınız ile domain almak. Ondan sonra bütün aileye mail dağıtırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 4 Haziran 2017; 21:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2005 felan gibi google gmaili aktif etti, ad soyad olarak tüm kombinasyonları almışım. Gençliğim de ad38 gibi kullandım, sonra yaş ilerleyince a.soyad olana yönlendim. Kodlama zor olduğu için keşke adsoyad alsam diye içimden geçirmeye başladım. Sonra dayanamadım adsoyad@gmail.com mail attım bilader zamanında hepsini aldım diye hatırlıyorum ama sen hangi ara aldın bu maili diye yazdım attım. Bir baktım maili kendime yönlendirilmişsim mail benim posta adresime düştü :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gmail de

ad.soyad

ile

adsoyad

aynıdır...

Ben sizin yerinizde olsam domain alırım. Üstüne de aylık 5$ verir keyfime bakarım...
  • kardeşim 33 tlye bir domain alıyosun istediğin isimde gmail ile entegre kullanıyosun :D
  • mail.com adresinde al bence.

mail.com
    email.com alternatifi de var. gayet iyi de çalışıyor.
  • Gereksiz bir bilgi olarak bulunsun; adsoyad@gmail.com alınmışsa eğer, ad.soyad@gmail.com u ayrıca kontrol etmenize gerek yoktur, çünkü o da adsoyad@gmail.com a yönlendirilmiştir ve sahibi aslında aynı kişidir. Hatta a.d.s.o.y.a.d@gmail.com da aynı kişinindir. İsteyen kendine mail atıp deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrsr -- 5 Haziran 2017; 9:26:5 >
  • Adını kısaltabiliyorsan onu deneyebilirsin yada adın baş harfini alabilirsin.

Örn:
    Fatih Lale
    fthlale@
    flale@
    fth.lale@
    f.lale@
    vs.
  • Noktalari bosuna denemissin, noktali hesaplar noktasiz hesaplara ataniyor. Yani nokta gecerli degil hesap acarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Haziran 2017; 10:5:7 >
  • mail.ru dan dene
  • adsoyad şeklinde e-posta kullanmak için Outlook kullanıyorum. Outlook alan adı açıldığında kapmıştım.

• Isim+soyismin ilk harfi bunu denediniz mi? Yahut ismin ilk harfi sonra soyisim. Yahut gobek adin varsa yada 2. Bir adin varsa isimsoyisim arasina yahut basina ilk harfini vs eklemeyi deneyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-posta adresinde doğum tarihi veya il plaka kodu yazmak hep itici gelmiştir bana. Bu yüzden, isim+soyisim şeklinde hesap zaten alınmışsa, sonuna çift sıfır ekleyerek yeni hesap açıyorum.
  • Bende de aynı sorun oluyor ya. Çok kullanılan ad soyada sahibim maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

E-posta adresinde doğum tarihi veya il plaka kodu yazmak hep itici gelmiştir bana. Bu yüzden, isim+soyisim şeklinde hesap zaten alınmışsa, sonuna çift sıfır ekleyerek yeni hesap açıyorum.

Sonraki sıfırları O harfi ile karıştıranlar olabilir. Özellikle elle yazıp verirken.
  • Bende Outlook'dan bir hesap almaya çalışıyorum.İsmim toplam 7 harfli.
    adsoyad@outlook.com denediğimde hepsi alınmış.
    Plaka ya da doğum tarihi eklemek istemiyorum.Çok itici duruyor bana göre.
    Sizce nasıl bir extra karakter uydurmam gerek?Bazı harfleri çıkartarak kısaltma yaptım ama onlarda alınmış.
    adsoyadpost@outlook.com denedim oluyor ama karar veremedim "post" kelimesinde.
    _ (alt tire) gibi işaretler de kullanmak istemiyorum.Tek kelime olsun.
  • ad.soyad@hotmail.com

İki ismim var, gmail adresim ise;

ad1ad2soyadı@gmail.com

Zamanında almıştım, bu konuyu gördüm, iyi ki almışım diyorum :)

• hortlatıyorum

artık imkanı yok alınmıyor herkes herşeyi almış hiçbişey kalmamış
  • Google gmaili davetiye ile dağıtırken, Adım Murat olsun misal şunları almışım o zaman hangi psikolojide almış isem

wurat@
    muradiloji@
    Murat38
    murti38
    m.soyad@
    Murat.soyad@

• Bukadar takıldıysan adını değiştir. TC den 2-3 isimli bi ad alırsan daha kolay bulursun @gmail.com hatta önce mail adresini al sonra adımı buna çevireceğim diye dilekçe ver.
  • Ben 10 sene önce aldım gmailden hemen başkası almasın diye diğer sitelerden de aldım. Mail. Com yandex. Com gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.