Şimdi Ara

Mail Adresi'nde Doğum Yılının Yer Alması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, adsoyad93@gmail.com gibi mail adreslerinin sosyal hayat ve kariyerde sizce komik durur mu? (CV'de vs) Öneriniz nedir?

(93, 1993'ü temsil ediyor)

Ne yazık ki adsoyad@gmail.com ve soyadad@gmail.com maillerini alamadım, başkası almış...

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayir. Zaten cok istisnai durumlar disinda zaten o mail adresi yerine firmanin verdigi sirket mailini kullanacaksin. CV'de de "legolas91_gs" gibi bi emailin yoksa buna takilacak bir bilinc gormedim ben hic.

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    adsoyad@outlook.com hesabım var fakat kimse Outlook kullanımını tavsiye etmiyor. Sizce CV'de ve günlük kullanımda adsoyad@outlook.com'u mu yoksa adsoyad93@gmail.com'u mu tavsiye edersiniz?

• Neden outlook tavsiye etmiyorlat ki

Altyapısı mı sorunlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vandalizm kullanıcısına yanıt
    Adsoyad93@gmail.com cok daha iyidir. Gmail hesabiyla bircok uygulamadan da yararlaniyorsun. Ortak dosya falan. Outlooku sirket icinde kullanirsin genelde. Finansbank ve vodafoneda staj yaptim. Ikisinde de outlook kullandim, ama sirket veriyor. Otomatik ataniyor yani. Normalde outlook kullanan gormedim zaten. Outlook uzantisi hic gormuyorum hatta, @vodafone.com falan oluyor

• metagenez M kullanıcısına yanıt
    Onu bilemem de kimse sıcak bakmıyor. Hem Gmail daha iyi görsel olarak vs

• Gmail daha iyi resmi işlerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adsoyad93@gmail.com şeklinde mail adresi sizce komik veya kötü duruyor mu? Yani doğum yılının yer alması?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandalizm

Adsoyad93@gmail.com şeklinde mail adresi sizce komik veya kötü duruyor mu? Yani doğum yılının yer alması?

Olmasa daha iyi tabi ama soyadad seklinde de olur

• adsoyad1 veya adsoyadd veya ad.soyad tarzı combinasyonlar deneyip hiç 93 yazmayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.