Bildirim
MAHSUNİ ŞERİF NE BÜYÜK ADAMMIŞ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
behzat ç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burdakiler anlamaz hocam mahsuniyi ali nurşaniyi aşık veyseli hepsinin popüler olduğu bir şarkısını dinler geçerler hocam
allahtan böyle bir kültüre sahibimki böyle güzel insan ve sanatçıları tanıma fırsatına nail oldum -
helal kanki süpersin senden başka kimse bilmez bunları ve sen bunları bildiğin için çok özelsin çok süpersin valla helal olsun be takdir ettimquote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci
burdakiler anlamaz hocam mahsuniyi ali nurşaniyi aşık veyseli hepsinin popüler olduğu bir şarkısını dinler geçerler hocam
allahtan böyle bir kültüre sahibimki böyle güzel insan ve sanatçıları tanıma fırsatına nail oldum -
Büyük sanatçı gerçekten. Özellikle İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım türküsü çok güzeldir. -
Hocam sözlerinde bir tane anlamsız yer yok. Mükemmel.quote:
Orijinalden alıntı: _Türkolog_
Büyük sanatçı gerçekten. Özellikle İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım türküsü çok güzeldir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X