Bildirim
mahkemeyi nasıl iptal edebilirim . bakarmısınız acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı seninkine benzer bi olay bizimde bi arkadaşın başına geldi adamla anlaştılar hatırladığım kadarıyla karşı taraf senden şikayetçi olmadığnıı falan sölücekti mahkemede yani beni yaralayan bu deildi yanlış gördüm falan filan dicek mahkemede ama o vazgeçse bile kamu huzurunu bozmaktan bi mahkeme var galiba. -
yok bizimki itiş kakış oldu büyük olay deyil ya . .. sonra barışdık işde inada binmişdi iş karokola kagıt vermişdim savcıya gitti simdi makeme kadı geldide anlasdık işde . nasıl kapanır nasıl yaarım -
savcılık kalemindeki katip'e sor -
Git bi avukata sor -
Eğer yaralama falanda yoksa mahkemeye kadar neden gittiniz ki ozamna kamu davası vs olmaz.
-
inat işde ben acdım davayı ama kız arkadaşımın yanında bazımı sıkmışdı şu anda abimla biraz konuşmuslar abim davayı cek diyor adamda geldi anlaşdık açıkcası işde ..
şimdi dava görülmesin iştiyoruz yanı uzamasına gerek yok -
http://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=24522 şöle bi yer gördüm internette belki işine yarar. -
İŞDE, ACDIM,SIKMIŞDI,ABİMLA,ANLAŞDIK,İŞTİYORUZ diye konuşan bi adamdan ne beklenir ki ya kardesim dogru yazamıyo musunuz şu kelimeleri ? -
kısacası elimde sdece kartal sulh ceza mkemesinin kadı var ve makeme günü belli başka bişey deyil yanı.
bunu nasıl durduruum -
avukata danış -
quote:
Orjinalden alıntı: telly71
İŞDE, ACDIM,SIKMIŞDI,ABİMLA,ANLAŞDIK,İŞTİYORUZ diye konuşan bi adamdan ne beklenir ki ya kardesim dogru yazamıyo musunuz şu kelimeleri ?
bir daha oku bakalım ben ölemi yazmısım -
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
avukata danış
öle yapacam ama hafta sonu oldugu için bişey yapamıyorum pazartesi bu işi bitirsem iyi iş yerinden izinde alıcam yanı .pazartesi bitmesi lazım açıkcası -
valla aynı olay benim başıma geldi.2000 ytl ceza aldım.karşı tarafta kabul etmişse en kötü mahkemede söylersiniz dava düşer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X