Şimdi Ara

MAHKEMEYE VERSEM KAZANIRMIYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öyle saçmalık mı olur canım kiracı kullanamz diye... yok artık daha neler ya.. sen kira vererek o hakları satın alıyorsun sonuçta..
  • Haklarınızı kullanmanız,
    Ne yöneticinin, ne kat maliklerinin,
    Ne de karar defterinin sınırlamalarına tabidir!
    Siz, kendinizi bir sınırlamaya tabi tutmaksızın haklarınızı kullanınız.
    O haklara sınırlama koymak isteyen gider dava açar,
    Ve kaybeder!. Çünkü
    Her daire sahibi kadar:
    müşterek alanlar dediğimiz
    Merdiven, asansör, bahçe, bodrum kat, sığınaklar
    ve otoparkı kullanma ve yararlanma hakkınız vardır.
    bu haklarınız,
    6570 Sayılı Gayrimenkul kiraları hakkındaki Kanun'dan kaynaklanır.
    Ayrıca Savcılığa da gitmeyiniz
    savcılık bu işlere bakmaz.
    Boşuna dilekçe vermeyin.
  • kardeş sizin sorununuz bayan olmanızdan kaynaklanıyor. bizim kelli felli büyüklerimizin kadına bakış açısı sizin derdiniz.

o sitede hiç erkek kıracı yokmu onlarda aynısınımı yapıyorlar. hangi ahmak site yöneticisi kendi sitesinde oturan kiracı yada mal sahibini (kaldı ki kiracı malı kıraladığı andan itibaren mülkiyet işlemleri hariç tüm haklara sahiptir.) diğer sakınlarin faydalandığı hizmetlerden men yyada mahrum etsin. üzerinize düşen görevleri yerine getirmeseniz dahi (aidat ödememek, zorunlu ortak giderlere katılmamak gibi) bu durumdabile size verilen hizmet kesilemez. yani aidat ödemediniz diye çöpünüz alımnanazlık yapılamaz. yönetici durumu tesbitle ve site alacaklarını mahkeme (icra ) yolu ile tahsile gidebilir. bu durumda bile siz aldığınız hizmetlerde kısıtlanamazsınız.

sizi bayan görüp sindirebileceklerini sandıkları için böyle bir uygulama içindeler. yasal olarak siz haklı durumdasınız.

sanırım ekonomik olarak pek sıkıntınız yok. ben sizin yerinizde olsam, bir noter çağırırım ve durumu yöneticiye anlattırarak noter huzurunda ayda geçirtirim. sonra bu belge ile dava açarım.
    tabi noter gelince yönetici bakalım eski kabadayılığını sürdürebilecekmi???
    yoksa kıvırmayamı başlayacak. bence bunu bir dene artık sana karışan görüşen olmaz. kolay gelsin.

• quote:

Haklarınızı kullanmanız,
    Ne yöneticinin, ne kat maliklerinin,
    Ne de karar defterinin sınırlamalarına tabidir!
    Siz, kendinizi bir sınırlamaya tabi tutmaksızın haklarınızı kullanınız.
    O haklara sınırlama koymak isteyen gider dava açar,
    Ve kaybeder!. Çünkü
    Her daire sahibi kadar:
    müşterek alanlar dediğimiz
    Merdiven, asansör, bahçe, bodrum kat, sığınaklar
    ve otoparkı kullanma ve yararlanma hakkınız vardır.
    bu haklarınız,
    6570 Sayılı Gayrimenkul kiraları hakkındaki Kanun'dan kaynaklanır.
    Ayrıca Savcılığa da gitmeyiniz
    savcılık bu işlere bakmaz.
    Boşuna dilekçe vermeyin.

+1

Kiracı kullanım hakkına ev sahibi mülkiyet hakkına sahiptir.Sizin yukarda sayılan alanların hepsini kullanma hakkınız var.Kontratonuzda otoparkı kullanmamayı kabul etmemişseniz,çünkü ilk bakılacak olan budur, otoparkı da kullanabilirsiniz.Yani sizin ev sahibi ile yaptığınız YAZILI sözleşme önemlidir.Bi oraya bakın.
    İkincisi ,bana sorarsanız, beni hiç ilgilendirmez ama ben de ikinci öğretim okuduğum için biliyorum eve geç gelirsiniz.Ve bu durum sizin akşam okuduğunuzu bilmeyenlerce yanlış anlaşılıyor olabilir.Bi toplantıda falan bunu söyleyebilir yani iletişim kurmaya çalışabilirsiniz.
    Ama dediğim gibi eğer kontratonuz bu konuda temizse BANA GÖRE %98 kazanırsınız.Ayrıca bi araştırın bakalım daha önce böyle bir dava olmuş mu?Varsa ve size uyuyorsa emsal teşkil edebilir.Böylece mahkeme masrafından kurtulabilirsiniz.Ama bana sorarsanız profesyonel yardım size daha gerekli.

• Nerde o yer. Ben geleyim diğerlerinin arabalarını bir çizeyim birde antenlerini kıvırıp arabalarının kıçına sokuvereyimde bakalım bir daha park etmene izin vermiyorlar mı? Dava aç, ayrıca hakaret davasıda aç, ayrıca o başka yere park ettiğin için kaybolan benzin için tazminat davası da aç, arabana gelen zarar içinde dava aç. Ah ah Amerika'da yaşıyor olsaydın donlarına kadar alırdın ya ne ise. Ama sana tavsiyem önce onlara dava açtığını (açmamış olsanda) yakında taraflarına celbin geleceğini söyle. Biraz yusuf yusuf olup strese girsin şerefsizler. Hey yarabbim nerede yaşıyoruz.
  • Tazminat davası açarsanız kazanabileceğinizden emin değilim.Çünkü onun için kusur şarttır.Hakim burada kusur görmeyebilir.Ama bilemem tabi...
  • hangi sehirde bu olay.yaw ne kadar aptal insanlar varmış.neymiş kiracılar kullanamaz.
  • Taşın ordan sevgili park mağduru. "Ev alma komuş al" demiş atalarımız. Mantık basit lakin bazan en zeki çözüm en basit olanıdır. Bugün park olur yarın başka bir durum olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaleydi85

iki kız evde kaldığımız için zaten bize soğuk bakıyorlar.

bence sorun burda kesin sizi evden çıkartmak için uğraşıyorlar böyle saçmalık mı olur.... site sakinlerine

hakkını savun ver mahkemeye her türrlü kazanırsın yani banko sensin

• Yazılanlardan da yapılacak işş belli oldu.
    Yöneticiye gidip, kiracıların otoparkı kullanmayacağına dair imzalı bir kağıt almak veya daha iyisi noteri çağırıp onun huzurunda böyle bir şey yapmak.
    İşi daha çabuk çözmek istiyorsan güçlü değilsen bile güçlü gibi görünmek esas. Mahkemeye verdiğini, belediyeye şikayet ettiğini gidip yöneticiye, kapıcılara söylemek (yani bütün siteye duyurmak) Veya ailenden bu işi halledecek bir erkeğin gelip olaya el koyması lazım (gözdağı verecek şekilde birinin olması gerekiyor tabii)
  • böyle durumlarda o siteden çıkıp başka bir yere taşınmak daha mantıklı olur. mahkeme ile kim ugraşır bu iş uzar gider, birde ögrenci olunca işler daha zor olur. böyle site yönetimlerini geri kafalı. bence bir an önce güzel sorunsuz bir ev bulup taşınmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 31 Ağustos 2010; 8:32:15 >
  • yemin ederim cins insanlara yumruğu geçiresim geliyor.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcountry -- 31 Ağustos 2010; 8:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXPANDER

böyle durumlarda o siteden çıkıp başka bir yere taşınmak daha mantıklı olur. mahkeme ile kim ugraşır bu iş uzar gider, birde ögrenci olunca işler daha zor olur. böyle site yönetimlerini geri kafalı. bence bir an önce güzel sorunsuz bir ev bulup taşınmalısınız.

Şimdiye kadar çoktan mezun olmuştur,işe girmiştir kız
  • Bu konuda yüzde yüz haklısın.Ayrıca ben senin yerinde olsam site yönetimiyle göze göz dişe diş olurdum.Haklarımı biliyorum biraz daha beni zorlarsanız sizinle mahkemede görüşürüz dersin.sitenin kuralları anaysa değil,esas olan kiracı -ev sahibi yasası.
  • o değil de başlık sakat

@alpay86

sen de git bi elini yüzünü yıka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 31 Ağustos 2010; 9:33:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.