Şimdi Ara

magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.232
Cevap
52
Favori
51.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de varım arkadaşlar.
  • Tekrar Bi 5 kişilik Dergi abone grup yapalım: gruba dahil olmayanları birisi 5 kişilik toplasın bence
    benide +1
  • Yeni farkettim bu konuyu ve siteyi, nasıl gözümden kaçmış şimdiye kadar anlamadım.
    Arkadaşlar ben %99 olasılıkla üyelik alacağım (akşam eşime de danışmam lazım), yanıma dört kişi daha alabilirim, istekliler özel mesaj atsın lütfen. Yarın veya öbür gün üyelikleri başlatıp haftasonu dergilere yumulabiliriz.
  • Yalnız ödeme sayfasında 180 liralık üyelik paylaşılmıyor görünüyor. 216 lira ödemek gerekli aile hesabı oluşturabilmek için. Yeni alanlar 180 liralık hesap mı aldı?
  • Daha önceden kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Uygulamayı hem telefonumdan hem tabletten kullanabilirmiyim? Bunun için 2 üyelik sayma gibi bir durum olur mu?
  • Grup kuracak olursa ekleyebilir beni de
  • an itibari ile ödeme yaptım.. etiketlediğim arkadaşlar harici bir kişi daha eksiğimiz var. isteyen mesaj atabilir.

http://i.hizliresim.com/m3kDXP.png

kartımdan 236,84 lira çekti. 47 tl gönderirseniz tamamdır.
  • chestter kullanıcısına yanıt
    tüm cihazlardan giriş yapıyorum ben hiç sorun olmadı şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

an itibari ile ödeme yaptım.. etiketlediğim arkadaşlar harici bir kişi daha eksiğimiz var. isteyen mesaj atabilir.

http://i.hizliresim.com/m3kDXP.png

kartımdan 236,84 lira çekti. 47 tl gönderirseniz tamamdır.

hocam iban bekliyorum sizden mesajım ulaşmadı galiba
  • arkadaşlar bir grup daha açacağım ben şuan 3 kişilik boş yer var katılmak isteyen bana telefon numaraları pm atarsa hızlıca açarız.

bugün son sanırım inidirimli fiyattan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo224 -- 30 Mart 2017; 11:36:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selo224 kullanıcısına yanıt
    İş arkadaşlarıyla almaya karar verdik :-p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somethg -- 30 Mart 2017; 12:9:56 >
  • 4 kişilik boş yerim var. 55 TL karsılıgında yıllık sınırsız dergi abonesi olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbr -- 31 Mart 2017; 13:45:42 >
  • Daha önceki mesajıma iki kişi geri dönüş yaptığı için üyelik almadım.
    Beş kişiye tamamlarsak üyelik alıp paylaştıracağım.
    Veya üye arayan varsa mevcut bir gruba katılabilirim. (sbr rumuzlu arkadaş senin üyeliği paylaşmak isterim ama üzerine kar koyman hoşuma gitmedi, eşit paylaşılacaksa yani fiyatı 44 TLye indirirsen katılırım)
    Şu an bendeki liste:
    1) Kendim
    2) ArchAngeL07
    3) chestter
    4)
    5)

Edit: Arkadaşlar sbr rumuzlu arkadaşın paketine katıldım, benim liste iptal, başka katılmak isteyen kendisine ulaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gebba -- 31 Mart 2017; 21:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gebba

Daha önceki mesajıma iki kişi geri dönüş yaptığı için üyelik almadım.
    Beş kişiye tamamlarsak üyelik alıp paylaştıracağım.
    Veya üye arayan varsa mevcut bir gruba katılabilirim. (sbr rumuzlu arkadaş senin üyeliği paylaşmak isterim ama üzerine kar koyman hoşuma gitmedi, eşit paylaşılacaksa yani fiyatı 44 TLye indirirsen katılırım)
    Şu an bendeki liste:
    1) Kendim
    2) ArchAngeL07
    3) chestter
    4)
    5)

ya kardeşim sen yazınca farkettim. hesaplamayı yanlış yapmışım. ben 4 kişiyle paylaşıldığını düşünerek 218/4 = 54,5TL diye hesapladım, yuvarlayıp 55tl yazmıştım. ama kendimle beraber 5e bölmem gerekiyormuş:) 218/5= 43,60TL yapıyor. hata için kusura bakma. sana indirim yapayım 40TL olsun
    kar amacı düşünmedim yani..

• Yer olanlara +1 olarak katılabilirim

uçuk fiyat isteyip kar edicekler zahmet edip yazmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q-7

Yer olanlara +1 olarak katılabilirim

uçuk fiyat isteyip kar edicekler zahmet edip yazmasın

bana katılabilirsin istersen. 218/5 TL
  • şuan TRY 182.64 yazıyor
    182.64/5= 36.528

1 yıllık bu fiyattan ortak olmak isteyen varsa 5 kişilik gruba beni yazabilir

dikkat etmemişim aile paketi destekli değilmiş bu fiyat
    http://hizliresim.com/X0EGr5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlockholmes33 -- 31 Mart 2017; 19:26:12 >
  • gebba ve sherlockholmes33 nickli arkadaşla paylaştım. 1 kişilik boş yerim var. isteyenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbr

gebba ve sherlockholmes33 nickli arkadaşla paylaştım. 1 kişilik boş yerim var. isteyenler pm atabilir.

Katılmak isteyen arkadaşlara öneririm, dergilerin eski sayılarını da okuyabiliyorsunuz. Yabancı diliniz özellikle ingilizceniz varsa sayısız dergiye ulaşabilirsiniz.
    sbr rumuzlu arkadaşa da tekrar teşekkür ediyorum, dilerim son kişi de hemen bulunur..
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.