Şimdi Ara

Magsafe Battery Pack Yorumlarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
12.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende 1500 tl ye düşünce şeytana uydum aldım .1 ay oluyor . fiyat baya makul geldi . Hepsiburadadan satıcıda HB seri nodan bakınca garanti felan çıkıyor . Orjinal olduğu belli ama işte telefonu alalı 16 ay oldu ( iPhone 12) pil 88 e düştü bende buna ihtiyaç duydum çok kullanışlı hoşuma gitti aldığıma pişman değilim haftanın 5-6 günü kullanıyorum eve gittiğimde magsafenin pili 0 a düşüyor yani sonuna kadar kullanıyorum telefon gibi çok randımanlı kullanırsam pil kaybı olursa Apple yetkili servise pili öldü diye götürmeyi denicem bakalım ne dicekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptt avm de 990 lira hemen aldım inşallah sahte değildir 😂

Magsafe Battery Pack Yorumlarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uzmdytgunes U kullanıcısına yanıt

İnşallah orjinaldir. Zaten telefona yapıştımı ekranda bir animasyon çıkıyor ve

iPhone'unuzda Ayarlar > Genel > Hakkında > MagSafe Battery Pack'e giderek kontrol edebilirsiniz. Firmware Sürümü 2.7 olacaktır

burada sürümü görüyorsanda orjinaldir ayrıca seri numarasından garanti sorgula garantisi görünüyor

• Uzmdytgunes U kullanıcısına yanıt

Bende görmüştüm birkaç gün önce, şaşırmıştım hatta fiyata. Aynı satıcının diğer ürünlerine baktım Airpods Pro 1793, 3. nesil 1199 yan sanayidir yazmış. Aynı şekilde magsafe battery pack bir tane daha var 1158 tl ona da yan sanayi yazmış, 999 tl olana yazmamış ama neden yan sanayiden daha ucuza satsın orjinali, muhtemelen yan sanayi oda. O yüzden almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 18 Kasım 2022; 22:44:32 >
  • tylerdurdenxxx kullanıcısına yanıt
    Ben de bu yorumunuzu merak ediyordum. Malum şuan 2.300 TL fiyatı. Almak için sağlam bir neden lazım :) anladığım kadarıyla siz çok aktif kullanmadınız. Yarı fiyatına denk gelen başka cihazlar da var (apple artılarını biliyorum). İ
    Siz şuanki rakamlarda hala bu ürünü alır mıydınız?

• BhuRkY B kullanıcısına yanıt

Almazdım. Önceliğim olmazdı :(

• Gule gule kullanin, urununuzu kisisel olarak asla kotulemiyorum. Gercekten şık, isini iyi yapabilen bir urun ancak Apple’in en basarisiz urunlerinden biri olarak goruyorum. İnceleme icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-576135C16 -- 25 Kasım 2022; 23:49:30 >
    Şeytana uyduk aldık :))
    İphone 14 PM ile kullanıyorum.
    Yaklaşık 1 saat 20 dk’da %40’lık bir dolum yapıyor ve pil bitiyor. Yani Apple Web sayfasındaki veri doğru.
    Heee bu rakam sizi kesiyor mu tamamen kişisel bir durum.

Ben paralel olarak Apple Web sitesindeki Mophie marka bir ürün de aldım, 10.000 mah ‘lık. İkisini de denemek istedim.

Apple’ın bataryasının en büyük artısı ufak, hafif ve geri dolma süresinin kısa olması. Ancak Mophie’ye göre biraz fazla ısınıyor.

Mophie ise tüm beklentilerimi karşıladı ancak biraz kalın, ağır. Öyle elime alayım hem telefonu kullanayım hem şarj olsun zor. Bir süre sonra eli ağrıtıyor.

Onun şarj etme performansı da;

1 saat 21 dk %38-39 oldu ve devam ediyor

2 saat 05 dk %50
    2 saat 30 dk %55
    3 saat %65
    3 saat 30 dk %72
    3 saat 47 dk %75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhuRkY -- 5 Aralık 2022; 12:44:48 >
  • BhuRkY B kullanıcısına yanıt
    Güzel karşılaştırma olmuş, merak edenler vardı… :)
    Ben Apple’ı seçerken nasılsa bir günden fazla prizden mahrum kalmıyorum, hiking, camping adamı zaten değilim, “günü kurtarsın” veeee apple ürünü, ios direk tanıyor, kısıyor, açıyor vs :)) diyerek seçmiştim… birkaç kere çok iyi nefes oldu, işini gördü diyebilirim… ama bir iki günlük elektriksizlik için mophie kesinlikle daha iyi bir tercih olacaktır…

Ben de sizin gibiyim desenize.
    Bakalım işte, ikisini de deneyim birisi ile yola devam diyeceğiz gibi.
    Mophie’nin bir artısı da hem telefonu hem de kablo ile iPad vs vs aynı anda şarj edebiliyor olman.

Konuyu açtığınız için de ayrıca teşekkürler 🙋🏻‍♂️

• Mophie nin hangi versiyonu

• Kullandığım çok iyi bir powerbank olmasına rağmen magsafe rahatlığına geçtikten sonra bir tanede magsafe powerbank alayım düşüncesine girdim. Yalan yok herşeyde orijinalci olmama rağmen apple battery packe hiç bakmadım bile.
    İlk önce Benks marka magsafe powerbank aldım. İnce küçük ve 5000mah. Gayet iyi ama sevemedim sanki.
    Daha sonra mcdodo marka magsafe powerbank aldım, çok başarılı. Yine ince küçük ve 5000mah ayrıca şarj esnasında stand modu var telefonda çok şık görünüyor. Type c ile şarj oluyor ayrıca aynı porttan başka cihazlar şarjda edilebiliyor. Şarj etme hızıda gayet iyi (yanlış hatırlamıyorsam kablosuz 15w kablolu 20w)
    Baya beğendim tavsiyede ederim. Çantamda duruyor çok hayat kurtarıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 19 Mart 2023; 7:2:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.