Bildirim
Magnumlar Küçülmüş Mü? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kesinlikle %30 küçülmüştür. 3-4 yık öncekinin gramajını aradım hızlıca bulamadım ama dün aldığım magnum bildiğim mini boyuna gelmiş eskiden 1 taneyi bitirmek çok zordu şimdi 2 tane yeniliyor. Aradaki farkı birisi ortaya koyabilirse şekil yada gramaj olarak anlarız açıkça..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "BenÇokAyrılıklarYaşadımOYüzdenBitişikYazdımHerşeyi"
-
ben hep .357 aldığım için beni etkilemeyen problem _____________________________ kin susturur insanı, adına çıdam denir -
magnumu en son liseye başlamadan önceki pazar günü alıp yemiştim.şimdi üniversiteye başlıyacam :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Meshhead
HAYIR, BIZ BUYUDUK BE KARDEŞ :dd:ddd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Milkshake varken magnum kimmiş ? PEH _____________________________ -
Dervişler konu açılalı 2 yıl olmuş. Şimdi ne durumdalar daha da küçülmüşler mi bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Gülüşünde iğrenç bir çaresizlik var." -
Gramaja bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Doğum, Düğün, Ölüm -
Süt tozu
Glikoz şurubu
... Liste uzuyor gidiyor
Sağlığa zararlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Filistine Selam, BOYKOTa devam. -
Evet daha da küçülmüş😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Eskisi gibi reklamlarda onu ısıran bayanların ağızlarını dolduramayacak maalesef
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X