Şimdi Ara

Magic ISO'ya alternatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Magic iso bazı imajlarımı editlerken donuyor ve işlem yapamıyor arkadaşlar. Alternatif olarak power iso ve ultimate iso denedim ancak bu programlar magic iso gibi değil. Iso'yu editlerken baştan oluşturuyorlar. Bu da hem zaman kaybı hem de imaj kadar yerimin olmasını gerektiriyor. Magic iso ise direkt import yapabiliyor tekrar oluşturmadan imajı. Program önerisinde bulunabilecek olan var mı?

• ben cogunlukla ultra iso kullanirim.
    ultra iso nun icinde:
    Options->Configuration->
    Recompile ıso when saving directly----
    backup files on save-----

seceneklerini kapatirsan istedigin gibi calisacagini umuyorum

not:
    Recompile ıso when saving directly
    secenegini kapattiginda ultra iso nun kendisi enable super restore ozelligini sececektir zaten.
  • Programı Türkçe kurarsan @Lancelot_Real'ın dediği ayarlar şöyle oluyor galiba:

Magic ISO'ya alternatif
  • retrotime

süper geri almanin ne olduguna emin degilim, ultra iso otomatik sectigine gore super bisi olmali, bagzi seyler kullandikca anlasilir.
  • Sağolun arkadaşlar büyük bir acıdan kurtuldum. Aslında kullanma arzum magic iso>power iso>ultra iso idi ama ultra iso kullanacağım herhalde. Power iso'da böyle bir ayar göremeyince ultra iso'ya hiç dokunmamış idim. Zannımca onda yok böyle bir olay. Temp'te oluşturup üzerine yazıyor.
  • Bencede ultraiso en iyisi.Bende kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.