Şimdi Ara

MAGIC BULLET hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MAGIC BULLET almaya karar verdim acaba nasıl bir ürün kullanan var mı? kullanan arkadaşlar memnun kalanlar veya kalmayanlar lütfen yardımcı olur musunuz? ilgilenirseniz sevinirim.. saygılar..

• ben molinex kullanıyorum memnunum bıçakları yıllardır körelmedi
  • yaptığı işi bütün blenderlar yapıyor... bütün blenderların kapları mikro dalgaya girer çünki sonuçta hepsi plastik... yani orda bi gözboyama var.. eğer blender ınız yoksa alınır ama eğer varsa üstüne alırsanız çok gereksiz olur...
  • magic bullet 17 parça ve artısı bir blender , katı meyve suyu sıkıcısı ve elektrik süpürgesi hediyesi var bide kapları plastik değil herhalde çünkü mikro dalga fırında ısıtma buzdolabında ise soğutma yapabiliyorsunuz. herhalde tam olarak bilginiz yok.. tv de ve internet te reklamı var. yine de yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim...
  • Birkaç aydır magic bullet kulanıyorum. Ürünün artı ve eksi özellikleri var bu nedenle önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz.

Artılar
    1-Çok küçük bir cihaz, mutfak tezgahında hiç yer problemi yaratmıyor
    2-Kabı doldurduktan sonra bıçağını üzerine takıp işlem yapmak emsallerine göre çok pratik bir kullanım sağlıyor.
    3- Özellikle sıcak yaz günlerinde kokteyller veya ayran yapmak için ideal. Üsteklik bunları içeceğin bardakta hazırlayabilmek de hem prtatik oluyor, hem de bulaşık miktarını azaltıyor.
    4-Buz parçalamak konusunda oldukça başarılı
    5-Klasik bir blendera göre kapların temizliği çok daha kolay

Eksiler
    1- Eşim bu ürünü almak isterken tercih sebebi soğan doğraması idi, ama soğan doğramak konusunda tam bir fiyasko. Sanki soğanı doğramıyor da suyunu sıkıyor
    2- Katı meyva suyu sıkacağı olarak kullanırken ilk günler sıkıntı yaşayabilirsiniz. meyvayı sıkakarken azıcık bir kımıldatma, posa ve suyun karışmasına yol açabilir. Tecrübe kazandıkça bu sorunu aşabilirsiniz.
    3-Blender aparatını çok doldurursanız ağzından taşma yapar, bunu önleyecek bir kapak yapmamışlar :(

Not: Yanlış hatırlamıyorsam sinbo magic bullet ın aynısından yapmıştı ve fiyatı çok daha makuldü :)

• magic bullet hangi ülkennin malı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NomadLion

Birkaç aydır magic bullet kulanıyorum. Ürünün artı ve eksi özellikleri var bu nedenle önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz.

Artılar
    1-Çok küçük bir cihaz, mutfak tezgahında hiç yer problemi yaratmıyor
    2-Kabı doldurduktan sonra bıçağını üzerine takıp işlem yapmak emsallerine göre çok pratik bir kullanım sağlıyor.
    3- Özellikle sıcak yaz günlerinde kokteyller veya ayran yapmak için ideal. Üsteklik bunları içeceğin bardakta hazırlayabilmek de hem prtatik oluyor, hem de bulaşık miktarını azaltıyor.
    4-Buz parçalamak konusunda oldukça başarılı
    5-Klasik bir blendera göre kapların temizliği çok daha kolay

Eksiler
    1- Eşim bu ürünü almak isterken tercih sebebi soğan doğraması idi, ama soğan doğramak konusunda tam bir fiyasko. Sanki soğanı doğramıyor da suyunu sıkıyor
    2- Katı meyva suyu sıkacağı olarak kullanırken ilk günler sıkıntı yaşayabilirsiniz. meyvayı sıkakarken azıcık bir kımıldatma, posa ve suyun karışmasına yol açabilir. Tecrübe kazandıkça bu sorunu aşabilirsiniz.
    3-Blender aparatını çok doldurursanız ağzından taşma yapar, bunu önleyecek bir kapak yapmamışlar :(

Not: Yanlış hatırlamıyorsam sinbo magic bullet ın aynısından yapmıştı ve fiyatı çok daha makuldü :)

yani alayım mı? gerçi sipariş verdim ama
    demek almamı öneriyorsun.. bi gelsin bakalım. eğer eksiler dediklerinden ibaretse aşılabilir şeyler. problem olmaz.. teşekkür ederim yorum için.. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arma_ardosi -- 9 Ağustos 2006; 23:20:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Catchee Haklı mı sizce
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 5 para etmez dandik bişey
  • çok pratik birşeye benziyor fakat bizde onun yaptıklarını yapan bütün cihazlardan var. katı meyve sıkıcısı blender rondo olduğu için almam çok gereksiz kalır. ama bunlara sahip olmasaydım almayı düşünürdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

bence 5 para etmez dandik bişey

kullandın mı? neden öyle dedin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

çok pratik birşeye benziyor fakat bizde onun yaptıklarını yapan bütün cihazlardan var. katı meyve sıkıcısı blender rondo olduğu için almam çok gereksiz kalır. ama bunlara sahip olmasaydım almayı düşünürdüm

ama bundaki aparatları kupa bardak olarak kullanabilir, buzlu içecek yapabilir, soğutmak istediğinizde buz dolabına, ve ısıtmak istediğinizde mikrodalga fırına koyabilirsiniz. yıkamak istediğinizde ise kolayca bulaşık makinesine sokabilirsiniz. birde elektrik süpürgesi hediyesi var kargo dahil 138 lira.
  • Arkadaslar,magic bullet`den bende almayi düsünüyordum, bi arkadas elektronik esya satan magazada calisiyor. Taviye etmedi, satilan mallarin cogunu müsteri geri iade etti dedi. fonksiyonlari cok ama islevipek bi ise yaramiyormus, yoksa magic bulletin aynisi farkli bi isimde 20€. Bende vazgectim almaktan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

bence 5 para etmez dandik bişey

bayılıyorm ya böyle yorumlara :D bana dedemi hatrlatıo bzn :)
  • Arkadaşlar,

Bu makina KOÇTAŞ'da indirimde. Piyasada 130 YTL. Koçtaş'da 80 YTL. Geçen gün hanım süpriz yaptım. Benden söylemesi, hanımlar bu makinayı seviyor Düşünen varsa Koçtaş'ı bi ziyaret etsin.
  • çok geç kaldım keşke koçtaç tan alsaydım 140 ytl ye maloldu bana ama hediyesi olan şarj lı süpürgesinide 60 ytl ye sayarsak kazık yememiş olurdum
  • Magic Bullet
    Hergün kullandığım mutfağımın vazgeçilmez beyaz eşyası. Mutlaka bir faydasını görürsünüz tavsiye ederim

Sabaları krep, akşamları menemen, öğlenleri meyve suyu hazırlıyorum; ayrıca harika kokteyler yapılıyor bununla. Bu arada soğan domates gibi şeyleri doğrarken pulse tekniğini kullanmalısınız, böyle düğmesine minim minim basmak lazım başlarda biraz zor ama zamanla alışılıyor.

Beğenmediğim tek eksi yönü ise bıçaklarının içinde bulunan plastik koruyucunun bulaşık makinasında yıkanmasından sonra yerinden çıkması ve kolayca kopması. Sorunun onlarda farkında olacak ki yanında 2 paket dolusu yedek verdiler

(plastik koruyucu olmadan çalıştırırsanız kabın içindeki sıvı motora akabilir aman dikkat)

• aldıysan güle güle kullan
  • magic bullet ne yaf...
  • etrafımda bu makinayı alan biçok kişi var ama hiçbiri memnun kalmadı cihazdan ve geri iade ettiler ödedikleri parayı almak için aylarca beklediler üstelik anlattıkları ise şöyle tv de reklamı yapıldığı gibi değil örn; soğan doğraması resmen soğanın suyunu çıkarıyo bırakları altta olduğu için bıçağın alt kısmında kalanların iyice suyu çıkıo yani anlatıldığı gibi değil almadan önce bi daha düşünmeni tavsiye ederim sonuçta çin işi bunlar yarın öbür gün motoru yanar sonra nerden bulcan servisinide yaptırcan başına bela olur biraz daha üzerine para koy git adam akıllı bilindik bi markanın cihazını al en azından sorun çıktığında gitceğin yeri bilirsin böle tv den satılan şeylere pek güven olmaz diyorum ama tabi genede karar senin
  • Magic Bullet blender bu alet enrden alinir bi site yada telfon numarasi verebilirmisiniz arkadaslar simdilik bi tek koctas dedi arkadas varmi baska yer en uygun fiyat nerde yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.