Şimdi Ara

MAGE OLDUM AMAAAA ?? ::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben mage oldum 59 level charım var ve elimde +1 re elixir vede crimson robe +3 re var.Ama bana atack arttırıcı ne gibi itemler gerekli hp ye mi veriim yoksa magic power e mi ağarlık veren itemler mi almalıyım.

herkese teşekkür ederim..

• int ci mage ler zaten büyük damage li attack lar yapamaz hp takmalısın cünkü pvp de mp bonusların etkisi yok diye biliyorum
  • HP ye önem vermelisin ayrıca sanırım Flame ring diye birşey var bifost itemi baya etkili o itemden alırsan damageler yükselecektir ancak flameysen tabiki
  • Kardeş mpci ol atağın ..... korsun
  • bence de mp ol

+9/72 wood veya wizard
    +8/15hp paper mage kıyafeti
    bütçen az ise +9 hp takı
    bütçen iyi ise dual crystal ring-dual mage earning+1 ve elemental pendant al derim

böylece defance az ama attack ve hp yüksek mage olursun

NOT:Ardreamde mage olmanı pek tavsiye etmem çünkü magein en önemli özelliği alan skilleridir sana nova lazım bu yüzden direk 60 ol ve nova townlara katıl

ayrıca serverın iyi ise 64 görevinde ki paper DD kafalık ara derim
  • mp ye ver kardeş atağın çok olsun
  • ya ne mp sı adam mp ye werırse asaslar dandık skıle tenezzul etmez alla alla dalga gecerler resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 3 60lvl oldum
    9 yıl önce açıldı
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • intcilik sıkıcı ve boştur fuyll mp evkten 4 köşe olursun çokmpis vuruyo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToNyJaa

ya ne mp sı adam mp ye werırse asaslar dandık skıle tenezzul etmez alla alla dalga gecerler resmen

bencede hp ye wer dd25 al hp wercektakılar al we durumun iyi ise cs
    al yatmassın böylece adam kesmesende yatıramazlar kolay kolay
  • hp takı falan tak bence
  • full mp ol bak nasi attack artıo o ustundekileride sat baya para eder o para ile dd al +8 paper set al amulet of healty al +9 wood al o zmn gor bak noluo
  • Bence lwl 61 e kadar full mp ol sonrada complateleri elixiri ayarla ve int ol ben öle yapmıştım memnundum
  • bende beyazi_04 katılıom
    mage andream char olmaz bencede.60-62 ye kadar mp olursun baktın iice sıkıcı oldu bu iş direk itemlerini ayarladıktan sonra ol int.bence skill olarak lr-fr daha ii ne dersiniz yada fr-lr çünkü lr kitlio süper işe yarıoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH

int ci mage ler zaten büyük damage li attack lar yapamaz hp takmalısın cünkü pvp de mp bonusların etkisi yok diye biliyorum

hocam nasil yoktur

mp bonus mage lerin attackidir yani warriorlardaki str roguelerdeki dex gibi

yanlis yorumlarlar arkadaslarimizi yaniltmayin
  • ya dinleyin beni
    hepiniz yazılanları okuyup burda bilmiş gibi anlatıyorsunuz
    yok int mage işe yaramazmış yok paper iyiymiş diye

sana güzel bir şekilde anlatayım
    knight online de paper mage paper priest diye bir kavram yoktur
    onları biz yarattık paper mage kadar saçma birşey yok şu oyunda
    atağı düşük hp si düşük defans düşük
    kim ne derse desin int mage en iyisidir
    çünkü bu oyuna oynayanlara göre stafflarda ap önemsizmiş güya bunları söyleyenlerin hayatında magesi olmadığından eminim
    çünkü arasında ap si ufak bir fark olan bir staff ın bile gözle görülür bir şekilde damage attığı kesindir
    örneği vereyim;
    +6 rare mage staff bildiğiniz üzre 60 küsür ap ve 48 fln elemental damageye sahiptir
    +8 wood staff da 48 ap 64 elemental damageye sahiptir
    skeletona +6 mage staffla vurduğumda 400 küsür vururken +8 wood ile 200 vuruyordum onu da zorla
    bunu aklınıza sokun paper mage işe yaramaz birşeydir int mage aynı warrior gibidir
    hp atak ve defans ın birleşimidir adeta o yüzden yorumlarınızı denemeden yapmayınız
    ayrıca 45 lvl de bir mage blizzart ile +5 elemental staff ile yaklaşık olarak 400 vuruyorsa harpy e +8 wood staff lı aynı mage 200 bilemedin 100 felan vurur
    bunları şahsen denedim de söylüyorum size stafflarda ap her zaman önemlidir ve paper mage kesinlikle vakit ve np kaybıdır
    hem ap önemsiz olsaydı k2 elixir staff çıkartır mıydı ??

• hp giyin ama mage lerde attack ın fazla bi önemi yok
  • Ya ne dionuz anlaşılmıo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PriestCaliph

ya dinleyin beni
    hepiniz yazılanları okuyup burda bilmiş gibi anlatıyorsunuz
    yok int mage işe yaramazmış yok paper iyiymiş diye

sana güzel bir şekilde anlatayım
    knight online de paper mage paper priest diye bir kavram yoktur
    onları biz yarattık paper mage kadar saçma birşey yok şu oyunda
    atağı düşük hp si düşük defans düşük
    kim ne derse desin int mage en iyisidir
    çünkü bu oyuna oynayanlara göre stafflarda ap önemsizmiş güya bunları söyleyenlerin hayatında magesi olmadığından eminim
    çünkü arasında ap si ufak bir fark olan bir staff ın bile gözle görülür bir şekilde damage attığı kesindir
    örneği vereyim;
    +6 rare mage staff bildiğiniz üzre 60 küsür ap ve 48 fln elemental damageye sahiptir
    +8 wood staff da 48 ap 64 elemental damageye sahiptir
    skeletona +6 mage staffla vurduğumda 400 küsür vururken +8 wood ile 200 vuruyordum onu da zorla
    bunu aklınıza sokun paper mage işe yaramaz birşeydir int mage aynı warrior gibidir
    hp atak ve defans ın birleşimidir adeta o yüzden yorumlarınızı denemeden yapmayınız
    ayrıca 45 lvl de bir mage blizzart ile +5 elemental staff ile yaklaşık olarak 400 vuruyorsa harpy e +8 wood staff lı aynı mage 200 bilemedin 100 felan vurur
    bunları şahsen denedim de söylüyorum size stafflarda ap her zaman önemlidir ve paper mage kesinlikle vakit ve np kaybıdır
    hem ap önemsiz olsaydı k2 elixir staff çıkartır mıydı ??

senin de mage bilmedigin ordada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuğraAtakan -- 20 Ocak 2007; 1:24:47 >

• yeni açılmış bir sitenin reklamını yapıym bende
    bu sayfada warrior,rogue,priest ve MAGE hakkında herşeyi bulanilirsinizz

http://164.freebb.com/knghtforum/knghtforum-article3.html
  • Bi mage charı ardream için hazırlama derim.

Magenin zevki kendimce toplu nova partylerde falan çıkar.

Bu yüzden +7 elixir gene idare eder.

Biraz daha kasıp Cz yap derim.

Zaten magenin bence Lvl'i o kdr önemli değil , itemleri önemli. ( 70 den önce. )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.