Şimdi Ara

Mage Hakkında Sormak İstediklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel olarak tüm sorularımı yazıyorum dileyen cevap verebilir daha önce asas ile oynamıştım ilk defa mage ile oynıycam

1.Oyuna sıfırdan başlıycam hiçbi birikimim yok plantium alıp kasıcam günde 4 saat oynasam mage partileriyle kassam 70 olmam ne kadar sürer
    2.Başlangıç için pet mi paper mi önerirsiniz neden ? Bide yarı paper diye bi olay var onu hiç bilmiyorum
    3.Cz de mage nasıl kullanılır pet ve paper için ayrı ayrı yazınız
    5.magenin nova ve diğer alan büyülerinin dolma süresi nedir yani bi attıktan sonra kaç saniye sonra bidaha atabiliriz
    6.mage ile nasıl para kasarım nasıl item dizebilirim herkes +7 complete ve +7 elixir al diyolar çok basit bi şeymiş gibi söylüyolar oyunu bir senedir oynamıyorum acaba para kasmak kolaylaştı mı acaba
    7.bir de pet ve paper magenin 60 dan önce ve 60 dan sonra olması gereken itemleri yazarsanız çok iyi olur

cevaplarınız için teşekkürler biraz karışık oldu ama

• 1. Günde 4 saat sürekli exp kastığını varsayarsak , 2 ay gibi bir sürede 70 olursun diye düşünüyorum . Tabi oynamalar olabilir , şöyle ki :

Parti bulursun ya da bulamazsın , işin olur bir kaç gün oyuna giremezsin vs. bunun gibi detaylar da var tabii . Ancak süre bakımından aşağı yukarı böyle bir tahmin yürütebiliriz .

2. Başlangıç için paper daha kârlı bir seçim olacaktır . Paper armorlar , pet armorlara nazaran çok daha ucuza mâl edilir . Hatta +7 paper setini kendin de basabilirsin biraz birikim ile . Yarı paper mage hakkında söyleyeceklerim uzun , burayı doldurmanın mânası yok , bu linkden merak ettiğin her şeyi öğrenebilirsin dostum ( Metin biraz uzun yarı paper mage diye sayfada arama yaparsan işin kolaylaşacaktır .) -->http://forum.donanimhaber.com/m_9361948/tm.htm

3. Cz ortamında mageler 2 şekilde kullanılır :

* Melee partiye teleporter olarak ,
    Assas - healler - warrior ve bufferdan oluşan partide mage genelde arkada durarak ,( tabii assaslardan bir kaçı onu korur . ) yaklaşan düşmanları slow - stun skilleri ile block eder . Bir diğer görevi , ölen parti üyelerini hızlı bir şekilde tekrar oraya teleport etmektir . Genelde pet olurlar . ( Int puanı fazlalaştıkça slow - stun etki ve süreleri artacaktır . )

* Mage partide ölümcül güç olarak ,
    1 swifter , buffer - healler ve magelerden oluşan parti ölümcüldür . Healler sağlam olduktan sonra mage party zevkli olduğu kadar , karşı ırkı kendi townunda esir edecek kadar etkilidir . Bu partilerde 1-2 mage dışında çoğu mage flame yani paperdır . Ancak yukarıda verdiğim linkden anlaşıldığı gibi yarı paper bir magein pet kadar defansı , paper kadar magic atack gücü vardır . Tabii seçim sana ( ve bütçene ) kalmış .

4. Frost - Super - Static nova süreleri 15saniyedir . ( Öyle hatırlıyorum . )

5. Nova açtıktan sonra , black widowlarda kasabilirsin . Abyss & hell abyss key dropları iyi para getirecektir . Ancak bu yol pek kaliteli değil tabi .. Bu yolu daha çok empire zamanında kullanırdım . Mage partilerde kasacağım dediğin zaman iş bitmiş demektir . Alan skilleri ile keseceğin harpy - raven harpy - crimson wing - evil wizard topluluklarından hem soul , hemde high class item düşüyor :) Gayet güzel bir para kasma yöntemi .. Cz'de mage party ile gezmekteyken yakalacağınız ( elbet yakalarsınız :P ) boss dropları da cabası .. Alacağın premiumlardan gelen knight cash ve trinaları satarak oyun içinde rahatlıkla para kasabilrsin :) Ve son zamanlarda hiç olmadığı kadar gb satışları arttı . Parana kıyarak gb de satın alabilirsn ..

7. Paper mageler için 60 öncesi - sonrası diye bir şey yoktur . Staff olarak Wood - Wizard - Lycaon - Lobo - Lupus ( Lobo ve Lupus stafflar pek yaygın olarak kullanılmaz , paper mage statlarına göre ayarlanmış olan bu stafflar glacier ve lightning elemental damagelerini arttırır fakat paper mageler genellikle flame oldukları için , lycaon staff tercih edilir . ) , armor olarakda 1. seviye paper armorları kullanırlar . Pet mageler için şöyle düşünebilirsin . 60 öncesi bir rogue için chitin ne ise , 60 öncesi bir mage içinde crimson odur .. Shell ile de Complete armorların sınıfları aynıdır . Stat dağılımları için 2. maddede verdiğim linkden faydalanabilirsin . Pet magelerin staffları elixir ve yeni çıkan unique stafflar olacaktır .

Yararlı olması dileğiyle ..

Me®t .

Düzenleme , ufak tefek harf hataları ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 1 Nisan 2008; 11:59:43 >

• Çok sağol hocam uğraşıp yazmışsın çok yararlı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Çok sağol hocam uğraşıp yazmışsın çok yararlı oldu

Rica ederim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.