Şimdi Ara

MaGe AnlayanLar bi baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa mage kasıcam flame ye wericem 60 a kadar Sonra ice olucam, Flama ye werdikten Sonra yan Skilleri hangisine wermemi önerirsiniz?

• bence 60 kadar apos partilerine girebilmek için light artı glac ol
    60 olunca flame + glacier o
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

bence 60 kadar apos partilerine girebilmek için light artı glac ol

zombi,harpy kasarım 60 a ama 60 dan sonra ice olucam, yan skiller önmLi simdi
  • quote:

+1
  • hep flame ol yan skilinde ice olsun
    60a kadar zombide kas
  • lighting ana skilin olursa harpy e giremezsin girersende çok küfür yersin

asıl lwl 60 a kadar flame değil glacier vs lighting olucaksın ki party bulabilesin. lwl 60 ta da sana kalmış ama ben 70+ çıkarım diyosan bana kalırsa ömür boyu glacier ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaP_BoY

hep flame ol yan skilinde ice olsun
    60a kadar zombide kas

sen çıok zombide kasmışın galiba 60tan sorada zombide kas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acilen anlayan biri baksın !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 60 lvl'a kadar Glacier / Lr olman daha mantıklı parti bulman açısından Lr ile apos , deru partilerine girebilirsin.
    Bana kalırsa 62 ye kadar Glacier / Lr ol 62 lvl da Flame / Glacier olup blizzard açarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

quote:

Orjinalden alıntı: RaP_BoY

hep flame ol yan skilinde ice olsun
    60a kadar zombide kas

sen çıok zombide kasmışın galiba 60tan sorada zombide kas

+55 harpy, -55 <ombi

Ronarkta basLadık

arkadas cevrem de war, 5 mage olarak ronark a hükmedicez

ark lardan biri mage den cok anlıo, ama online değil su an , Elt clanndaydı o mage si wardı. dante nin ( mert abisinin) maceralarını anlatıyodu

• 60 a kadar glacier/lighting
  • bnmde bi magem wardı manesde (haclklendi :( ) 63 level... bnm tavsiyem 60 a kadar fire / lr olman bu sekilde hem 50 lr oluo bölece apos deru girebiliosun hem de istediğin zaman harpy dönebiliosun... 62 yada 63 de flame / ice ol (level kasıcaksan ) bölece hem 45 ice ın oluo hem de flame nova oluo bu sekilde tek basıma harpy döndüğüm gunleri bilirim ;)
  • 60 tan sonra pk için flame+light çok işe yarıyor42 light skilli ile kitleyip.Flame skili ile çakıyorsun.Paper olmama rağmen bu sayede fazla ölmeden bolca np kasabilmiştim
  • 51 e kadar flame glacier 51 den sonra glacier flame 60 tan sonra flame glacier

kasma yerleri 51 e kadar zombi 51-55 harpy bulmaya çalış 55+ harpy yap sürekli +60 istersen buzcuda olabilirsin 63 e kadar falconlarda falan partiye alırlar63+ sonra flame + glacierde olabilirsin
  • Flame + Glacier 60 tan sonrada Glacier + Lighting
  • bak şunu unutma Lr banko yan skilldir
  • Eğer harpye 60a kasmak istiyorsan ice yan skil olarakda light. idealdir...Ama harpyde kasmıyacam diyorsan flame glacier olmanı öneririm..Flame glacier +60 olduğundada idealdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LinC10

quote:

zombi,harpy kasarım 60 a ama 60 dan sonra ice olucam, yan skiller önmLi simdi

ice ii diil o kadar 62 de ztn blizzardı açıon

lighting mage in kötü tarafı tek başına bi z-ik kesemio çok az vuruo flame 1700 vuruosa lighting 900 vuruo ve her zmn aposta party bulcak diie bişi yok
  • şimdi ice/Lr yim,
  • nasıl ice ye ve ya lighting e falan nasıl veriliyo neye tıklıcaz da vercez

ben oyunda u ya basıyom lighting flame falan yazıyo benim orada enyuksek lighting ama nasıl verildiğini bilmiyom solerseniz sevinirim
  • 72ye kadar ligtingi ana skılde yan skılde yapma derim apos deru palavra deruya aposa lr alma eskidendi 54e kadar flame + ıce ol 54de inferno ya kadar ver sonra fll ıce ver inferno ve blizzard acılsınn 2x+8woodda al birine fire birine ıce bas sahsen ben böle yaptım 58de tek harpy dönüoum ravenede cok rahat giriom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.