ilk defa mage kasıcam flame ye wericem 60 a kadar Sonra ice olucam, Flama ye werdikten Sonra yan Skilleri hangisine wermemi önerirsiniz?
bence 60 kadar apos partilerine girebilmek için light artı glac ol 60 olunca flame + glacier o
quote:
Orjinalden alıntı: HitMeBaby
bence 60 kadar apos partilerine girebilmek için light artı glac ol 60 olunca flame + glacier o
zombi,harpy kasarım 60 a ama 60 dan sonra ice olucam, yan skiller önmLi simdi
quote:
Orjinalden alıntı: HitMeBaby
+1
hep flame ol yan skilinde ice olsun 60a kadar zombide kas
lighting ana skilin olursa harpy e giremezsin girersende çok küfür yersin
asıl lwl 60 a kadar flame değil glacier vs lighting olucaksın ki party bulabilesin. lwl 60 ta da sana kalmış ama ben 70+ çıkarım diyosan bana kalırsa ömür boyu glacier ol
quote:
Orjinalden alıntı: RaP_BoY
sen çıok zombide kasmışın galiba 60tan sorada zombide kas
60 lvl'a kadar Glacier / Lr olman daha mantıklı parti bulman açısından Lr ile apos , deru partilerine girebilirsin. Bana kalırsa 62 ye kadar Glacier / Lr ol 62 lvl da Flame / Glacier olup blizzard açarsın
quote:
Orjinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X
quote:
Orjinalden alıntı: RaP_BoY
sen çıok zombide kasmışın galiba 60tan sorada zombide kas
+55 harpy, -55 <ombi
Ronarkta basLadık
arkadas cevrem de war, 5 mage olarak ronark a hükmedicez
ark lardan biri mage den cok anlıo, ama online değil su an , Elt clanndaydı o mage si wardı. dante nin ( mert abisinin) maceralarını anlatıyodu
60 a kadar glacier/lighting
bnmde bi magem wardı manesde (haclklendi :( ) 63 level... bnm tavsiyem 60 a kadar fire / lr olman bu sekilde hem 50 lr oluo bölece apos deru girebiliosun hem de istediğin zaman harpy dönebiliosun... 62 yada 63 de flame / ice ol (level kasıcaksan ) bölece hem 45 ice ın oluo hem de flame nova oluo bu sekilde tek basıma harpy döndüğüm gunleri bilirim ;)
60 tan sonra pk için flame+light çok işe yarıyor42 light skilli ile kitleyip.Flame skili ile çakıyorsun.Paper olmama rağmen bu sayede fazla ölmeden bolca np kasabilmiştim
51 e kadar flame glacier 51 den sonra glacier flame 60 tan sonra flame glacier
kasma yerleri 51 e kadar zombi 51-55 harpy bulmaya çalış 55+ harpy yap sürekli +60 istersen buzcuda olabilirsin 63 e kadar falconlarda falan partiye alırlar63+ sonra flame + glacierde olabilirsin
zombi,harpy kasarım 60 a ama 60 dan sonra ice olucam, yan skiller önmLi simdi
ice ii diil o kadar 62 de ztn blizzardı açıon
lighting mage in kötü tarafı tek başına bi z-ik kesemio çok az vuruo flame 1700 vuruosa lighting 900 vuruo ve her zmn aposta party bulcak diie bişi yok
şimdi ice/Lr yim,
nasıl ice ye ve ya lighting e falan nasıl veriliyo neye tıklıcaz da vercez
ben oyunda u ya basıyom lighting flame falan yazıyo benim orada enyuksek lighting ama nasıl verildiğini bilmiyom solerseniz sevinirim
72ye kadar ligtingi ana skılde yan skılde yapma derim apos deru palavra deruya aposa lr alma eskidendi 54e kadar flame + ıce ol 54de inferno ya kadar ver sonra fll ıce ver inferno ve blizzard acılsınn 2x+8woodda al birine fire birine ıce bas sahsen ben böle yaptım 58de tek harpy dönüoum ravenede cok rahat giriom