Şimdi Ara

mage açmak istiyorum birkaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar bgn wow un cdsini aldım yrn kısmet olursa yukleyip oyuna baslamak istiyorum. 10 gunluk bir deneme sürem var.

mage açmak istiyorum. hangi serverda açmalıyım ve ırk ım ne olmalı. bana tavsiyeleriniz neler.

herkese tesekkurler

• mage imba rehberini okudunmu önce onu okumanı tavsiye ederim orda ırklar ve talentler hakkında detaylı bilgi edinebilirsin server olarak eski serverla'ra gitme kendi levelinde raid yapacak adam zor bulursun yeni acılacak serverlara git
  • Keşke bunu diğer topicinde sorsaydın o zaman Gereksiz Topiclerden biri daha yok olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

Keşke bunu diğer topicinde sorsaydın o zaman Gereksiz Topiclerden biri daha yok olurdu.

bunu hiç düşünmemiştim neyse oda zamanla yokolur. herşeyin ilacı zaman :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodThief

mage imba rehberini okudunmu önce onu okumanı tavsiye ederim orda ırklar ve talentler hakkında detaylı bilgi edinebilirsin server olarak eski serverla'ra gitme kendi levelinde raid yapacak adam zor bulursun yeni acılacak serverlara git

benimde 3 tane lvl 60 çarım var orj serverda 1 sene önce bırakdım yeni sıfır acc alıp başlıyacagımda 1 sene aradan sonra şuan için en yeni server neresi yoksa yine burningde başlamayı düşünüyorum
  • yeniden acc almana gerek yokki 0dan başlamak istiyosan yeni char aç
  • Mage güzel ve zevkli class'tır.Ben 1 seneden biraz fazladır Mage ile oynuyorum ve $u ana kadar hiç sıkılmadım.Tavsiye edeceğim Undead veya Blood-Elf Mage açman.UD Mage Warlock ve Priest'lere kar$ı biraz daha etkili Blood-Elf Mage ise Hybrid class'lara kar$ı biraz daha etkili.
    Salt PvE için yine Blood-Elf Base Mana'sı yüksektir Undead'lere göre hatta Gnome'larla hemen hemen aynıdır.Base statlara bakarsanız Gnome'ların %5 extra intellect hadisesi geyiktir ki Blood-Elf'lerin de base manası Gnome'larla aynıdır.Dolayısıyla BE Mage'leri PvE Mage'leri yapar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kaç Sorum Olacak
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gözüne engüzel geleni aç raciallar tabi önemli ama ama sırf base amansı yuksek diye o kadar sure gay bir BE ye bakılmaz sıkkınlık verir yada %5 int die gnome açılmaz örn 2hand sword alan gnome warriorlar eline sanki dagger almıs gibi görünüyo yanlıslıkla üzerine basabileceğin bi karakter tabi bu benim düşüncem
  • Paladin aç paladin ne mage'i
  • biri söyleyebilirmi en yeni server neresi? yoksa Burning de başlamayı düşünüyorum???=?
  • karazhana gelirsen kendi lvlında dungeon yapma fırsatın fazla olur oyundan soumassın :)
  • bgn oyuna baslıyacağım. suanda oyunu kurmaktayım. en son açılan serverda baslamak istiyorum. fazla geriden oynamamak için.
    en son cıkan server hangisi?
  • Hangi serverda açarsan aç günde 10 saat oynamazsan geride kalırsın. En yeni server bildiğim kadarı ile Molten Core ama %99'u rus oyunculardan. Bence forumlardakilerin ya da diğer arkadaşlarının olduğu yerde aç. Çünkü "online" kavramının diğer playerlarla beraber oynadığın ya da konuştuğun sürece bir anlamı olur. Yeni açacaksan ben Karazhan'ı tavsiye ederim. Lag çok az. Eksileri de sen 70 olana kadar düzelir (umuyorum).
  • Karazhan seçersen bir dezavantajı var battleground lara girmekte çok sıkıntı çekersin.
  • YOKMU BANA SERVER TAVSİYE EDECEK KİMSE
  • quote:

Orjinalden alıntı: gelibolu

YOKMU BANA SERVER TAVSİYE EDECEK KİMSE

Rp icin Sha'tar
    rpvp icin sporeggar
    pvp icin shattered halls ola bilir
  • wow + tbc yi yukledim suanda 871 mb lık patch iniyor. normalmi bu?
  • Normal.
  • mage açacaksan ve horde olacaksan undead aç 2 tane counter spelle gerek yok will of the forsaken varken dimi ama
    ayrıca bence dps yerine tank yada healer bir karakter açman geleceğe yönelik daha iyi olur pve ilerlemek istiyorsan tabiki bu konuda en çok aranan klas resto shamandır
  • Dunemaul da acabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.