Şimdi Ara

Mafya konulu filmler arıyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fernandao

Evet arkadaşlar mafya,gangster,kumarbazların ön planda olduğu film önerilerinizi bekliyorum. Arşivimde : Godfather Serisi,Scarface,Donnie Brasco,Bronx Tale,Boyz N the Hood,24,Gangster Squad filmleri var.

Tavsiyelerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler. (Alıntıyla cevaplarsanız sevinirim).

http://www.imdb.com/title/tt0120241/

Kadro iyi,tam mafya filmi olmasada izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastMan -- 28 Mayıs 2013; 11:45:32 >
  • Azap yolu nu kimse yazmamis galiba o filmde cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bide god father gibi bir film önerebilirmisinix hani eski amerikada içki yasağı yıllarında geçen

• quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Beyler bide god father gibi bir film önerebilirmisinix hani eski amerikada içki yasağı yıllarında geçen

Film: The Untouchables (Al Capone'u falan anlatıyor ama film acayip klişe, çok kötü)
    Dizi: Boardwalk Empire (İlk bölümde alkol yasaklanıyor ve bunun üstüne mafyaların kapışmasını anlatıyor, tam aradığın konu.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

quote:

Beyler bide god father gibi bir film önerebilirmisinix hani eski amerikada içki yasağı yıllarında geçen

Film: The Untouchables (Al Capone'u falan anlatıyor ama film acayip klişe, çok kötü)
    Dizi: Boardwalk Empire (İlk bölümde alkol yasaklanıyor ve bunun üstüne mafyaların kapışmasını anlatıyor, tam aradığın konu.)

Sağol bakıcam bunlara

• bu film de güzeldir.tek nefeste seriyi bitirmiştim.
     Mafya konulu filmler arıyorum ?
  • quote:

Once upon a time in america filminde de bu icki yasagi konusu isleniyor izlemeni omeririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

bu film de güzeldir.tek nefeste seriyi bitirmiştim.

Bende gecen izleme firsati buldum muthis bir film adam efsane ya hatta halk dusmani oldugu halde fransa da bi okula verilmis ismi
    Filmi izledikten sonra youtube videolarina baktim final birebir ayni hersey o komserin kiyafetleri ambulansa bindirilisi filan gercekten saglam filmmis

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

bu film de güzeldir.tek nefeste seriyi bitirmiştim.

Bende gecen izleme firsati buldum muthis bir film adam efsane ya hatta halk dusmani oldugu halde fransa da bi okula verilmis ismi
    Filmi izledikten sonra youtube videolarina baktim final birebir ayni hersey o komserin kiyafetleri ambulansa bindirilisi filan gercekten saglam filmmis

cidden çok iyi bir film.hatta bu filmden sonra da vincent cassell fanı oldum resmen

• Carlito's Way
    Goodfellas
    The Untouchables
    Public Enemies
    Sleepers
    American Gangster
  • The God Father serisi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.