Arkadaşlar benide yazın oyun mükemmel ScaT'a beni böyle bir oyunla tanıştırdığı için teş...
name : torpilli Şehir : İstanbul Cinsiyet : Erkek Seviye : Suçlu(ama ilerki seviyeye geçmeme ramak kaldı)
önemli deil kardeşim... :) ben biraz ara verdim oyuna ama tekrar devam... webmaster işleri yüzünden :)
Bi baskınb yapacam varmı adam
bende oynardım vurdilar beni :D:D
Beni de vurdulardı.6 kişilik bir Aile İdiler.Sonra Ailecek Öldürdüm
evet güzel oyun ama beceremedim
HyrttN İstanbuL
oyun çok güzel ama sitesi çok yavaş çok uzun sürüo sayfaların falan açılması yoksa oynardım denedim ama olmuo sıkılıom hemen işte yani bence kötü
oynamıştım bi ara ama pek sürekleyici gelmedi..sıkıldım bi süre sora..yinede paylaşım için saol
Oyuna eni BaŞladım Ve Yarım iStiyorum Nick uCaTr SayGıLar
:) valla ben suan fabrika açtım... işci arıorm işci olmak isteyen varmı? taze kokainlerim var günlük 150 kg üretim yapıorm :)
ARkadaşlar Fabrika özellikleri Günde 150kg Kokain üreTior... KG ı 22000 DaveT isteyen Arkadaşlar Sölesin..
Ben yaparım Adım SiniperRifle
Ne yapıcan =) Fabrikada işcilikmi suan icin işci kapasitesi dolu... İlk boşlukta seni alıcam kardeşim...
FAbrikadaki kapasitemi arttırdım... 150 kg üretim günde Çıkış ücreti 10.000.000 ytl gelmek isteyen varsa bildirsin lütfn... AYrıca ucuza mermi bulabilirsiniz...
beceremedim ben
Bende varım nickim: PrinceOfTMA
Seviyem: DevLet Düşmanı
EkLeyin hemen süper bi oyun
Bu arada 12,900 mermi satıLıktır aLmak isteyen 39,999,999