Şimdi Ara

Mafia 3'ün Ücretsiz Mobil Oyunu Çıkış Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mafia 3, 7 Ekim tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yaptı ancak o gün 2K tarafından sunulan tek Mafia 3 oyunu sadece konsollar ve PC için çıkış yapmadı. Battle RPG türündeki ücretsiz mobil oyun Mafia III: Rivals da aynı gün Android ve iOS için çıkış yaptı.

İlk yapılan duyuruya göre Mafia 3'ün mobil sürümü yine New Orleans'tan esinlenen New Bordeaux şehrinde geçecek ancak oyunculara yeni bir bakış açısı sunacak. Oyunun karakterleri, mekanları ve etkinlikleri ise Hangar 13'ün geliştirdiği Mafia 3'ten alınmış olarak karşımıza çıkacak.  

Oyunun çıkış videosuna ve Android, iOS linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

• Oyun bilgisayarda oynanmiyor. Gtx 760 ile bırak 30u 20 fpsye düşüyor detayın fazla olduğu yerlerde. Oyunu neden bu şekilde piyasaya surduklerini anlamıyorum, ikinci bir gta iv faciası.

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyun bilgisayarda oynanmiyor. Gtx 760 ile bırak 30u 20 fpsye düşüyor detayın fazla olduğu yerlerde. Oyunu neden bu şekilde piyasaya surduklerini anlamıyorum, ikinci bir gta iv faciası.

Bende PC de oynuyorum GTX 970 ile 30'un altına düştüğünü görmedim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyun bilgisayarda oynanmiyor. Gtx 760 ile bırak 30u 20 fpsye düşüyor detayın fazla olduğu yerlerde. Oyunu neden bu şekilde piyasaya surduklerini anlamıyorum, ikinci bir gta iv faciası.</blockquote>

Bende 1070 sahabıyım. 30'un sütüne çıktığını görmedim :D Aa kilit vardı deelmi. Hıığ ondaaağan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orjinalden alıntı: Zarbo257

Oyun bilgisayarda oynanmiyor. Gtx 760 ile bırak 30u 20 fpsye düşüyor detayın fazla olduğu yerlerde. Oyunu neden bu şekilde piyasaya surduklerini anlamıyorum, ikinci bir gta iv faciası.</blockquote>

Sallama olurda bu kadar olmazhttp://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_3_PCde_30_FPS_Olarak_Cikis_Yapti-85030.htm

Sebastian Vettel

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyun bilgisayarda oynanmiyor. Gtx 760 ile bırak 30u 20 fpsye düşüyor detayın fazla olduğu yerlerde. Oyunu neden bu şekilde piyasaya surduklerini anlamıyorum, ikinci bir gta iv faciası.

ovvv gtx 760 1080 ne denk nasil düşer :)

Orjinalden alıntı: S.Vettel

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Zarbo257

Bende PC de oynuyorum GTX 970 ile 30'un altına düştüğünü görmedim.</blockquote>

Sallama olurda bu kadar olmaz <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=120962030&url=http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_3_PCde_30_FPS_Olarak_Cikis_Yapti-85030.htm" data-href="http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_3_PCde_30_FPS_Olarak_Cikis_Yapti-85030.htm">http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_3_PCde_30_FPS_Olarak_Cikis_Yapti-85030.htm</a>

Ulan bende 30'un altına düşmüyor yazmışım işte tövbe tövbe..

• PC fail Konsol winner şunu anlayın artık istediğiniz kadar 4000 5000 tl lik Ekran kartlarıyla oynarsanızda hep optimizasyon port vesayire sorunları yaşıycaksınız isderseniz sabit 60fps de oynasanız bile PC pişmanlıktır ;)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orjinalden alıntı: S.Vettel

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Zarbo257

Bende PC de oynuyorum GTX 970 ile 30'un altına düştüğünü görmedim.</blockquote>

Sallama olurda bu kadar olmaz <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=120967309&url=http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_3_PCde_30_FPS_Olarak_Cikis_Yapti-85030.htm" data-href="http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_3_PCde_30_FPS_Olarak_Cikis_Yapti-85030.htm">http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_3_PCde_30_FPS_Olarak_Cikis_Yapti-85030.htm</a>

adam 30 un altını görmedim yazmış.30 alamaz mı yani illa üstünü mü almak zorunda?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.