Şimdi Ara

MAFİA 3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Harbi yav bu sene çıksa keşke... şimdiden bi trailer falan koysalar bizi mutlu etseler

Bence geç çıksın, güzel olsun, bizim olsun.Sebebi şu.Firma değiştirdiği için zaten sıfırdan geliştirilmeye başlandı.Benim tahminim 2016'dan önce Mafia 3 falan göremeyiz.Tabi erken çıkarsa sürpriz olur.Bu sefer çok sağlam geliştireceklerini düşünüyorum.Çünkü piyasada çok rakipleri var.GTA olsun Watch Dogs olsun.Güzel bir açık dünya oyun yapmak isterler.

mantıklı ama 2016 da çok geç .

• quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Harbi yav bu sene çıksa keşke... şimdiden bi trailer falan koysalar bizi mutlu etseler

Bence geç çıksın, güzel olsun, bizim olsun.Sebebi şu.Firma değiştirdiği için zaten sıfırdan geliştirilmeye başlandı.Benim tahminim 2016'dan önce Mafia 3 falan göremeyiz.Tabi erken çıkarsa sürpriz olur.Bu sefer çok sağlam geliştireceklerini düşünüyorum.Çünkü piyasada çok rakipleri var.GTA olsun Watch Dogs olsun.Güzel bir açık dünya oyun yapmak isterler.

mantıklı ama 2016 da çok geç .

Mafia II oldukça güzeldi.Bence Mafia III e fazla bir şey eklemelerine gerek yok yani 2016 çok geç bence de.

• Assasins Creed , CoD , Battlefield gibi oyunlar her sene çıkar ve en çıkanın üstüne koyar. Yahu bir oyunu yapmak taş çatlasın 1 yıl sürer. Mafia oyununun bu kadar hayranı varken bu kadar sessiz kalmasını anlamak mümkün değil ya. Ayda yılda bir okuduğumuz dedikodu haberleriyle mutlu olacağımıza adam akıllı bir trailer veya resmi açıklama yapın artık bu insanları meraktan öldürmeyin. Ya şu oyun çıksında ister vito olsun ister joe ister başka birisi sadece çıksın. Benim Omerta'ya , mafyaya hele ki o senelere çok merakım olduğumdan her gün Mafia III'ü araştırmaktan sıkıldım diyebilirim.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.