Şimdi Ara

Mafia 2 ' yi yine bitireceğim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

Çoklu oyuncu modu çıkmış galiba kullanıcı yapımı olan. Bir inceleyelim, çok oynayacak kişi olursa aramızda oynarız. Tekrardan kurarız oyunu.

İlgili link:http://www.mafia2multiplayer.com/

Düzenleme: Henüz çıkmamış.

süper olur becerebilirsek ben varım

mta sa gibi

• bende normalini bitirdim yani vito .sonra jimmy nin intikamı diye dlc çıktı onuda bitirdim. en son joe'nun macerasını bitirdim

halada oynarım, delzia yani ferrari 250 gt ile 288kmh yapabildim supercharger vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpazivagabundus -- 28 Mayıs 2011; 17:03:04 >
  • Bitireceğim dedim ve bitirdim.Şimdi DLC Paketi zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

gelmiş geçmiş en iyi rpgdir.oyun mekaniği,senaryo,akıcılık çok iyi.bende bitirince boşa düştüm varmı böyle rpg öneriniz.

not:gta4 hariç

Rpg mi?

Mafia 2 ' yi yine bitireceğim...

• hapishane bölümlerini seviyorum en çok bu oyunun.
  • Tekrar yükleyesim geldi yüklüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferpar1988

quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

gelmiş geçmiş en iyi rpgdir.oyun mekaniği,senaryo,akıcılık çok iyi.bende bitirince boşa düştüm varmı böyle rpg öneriniz.

not:gta4 hariç

Rpg mi?

Mafia 2 ' yi yine bitireceğim...

bokunuzu yiyim yeter artık yaw;tamam yaptık bi hata;yerin dibine soktunuz

• İlk oyun efsaneydi hayatımın belki de en iyisi senaryo nasıl ona göre Tommy Angelo var mı?
  • http://www.mafia2multiplayer.com/

Multiplayer sayfasında gelişme var. Güncellenmiş. 2 sunucu aktif şu anda.
  • Eğer aranızda mafia 1'i oynamadan "2. oyun çok güzel hede hödö diyenleriniz varsa kendine oyuncu demesin. Ve mümkün olduğunda çabuk intihar etsin.

Zira mafia 1'i yalayıp yutmuş oyuncuların çoğu mafia 2'yi oynasalar dahi mafia 1 kadar beğenemezler. Hele ki gelmiş geçmiş en iyi oyun diyecekler? HAŞA!

Ufak bir NOT: Şu ana kadarki tüm oyunlarda en iyi araç kontrolleri önce mafia 1, sonra gta 4'tedir. ADAM gibi oyun oynayanlar hak verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Eğer aranızda mafia 1'i oynamadan "2. oyun çok güzel hede hödö diyenleriniz varsa kendine oyuncu demesin. Ve mümkün olduğunda çabuk intihar etsin.

Zira mafia 1'i yalayıp yutmuş oyuncuların çoğu mafia 2'yi oynasalar dahi mafia 1 kadar beğenemezler. Hele ki gelmiş geçmiş en iyi oyun diyecekler? HAŞA!

Ufak bir NOT: Şu ana kadarki tüm oyunlarda en iyi araç kontrolleri önce mafia 1, sonra gta 4'tedir. ADAM gibi oyun oynayanlar hak verecektir.

+1, İntahar etmesseniz gelip biz sizi vururuz.
    Yukarıdaki mesajımda da dedim Mafia 1, 2'den her türlü daha iyiydi! Mafia 1 gibi bi oyun yapamazlar bence artık. Sırf araba kullanmak için bile oynanırdı + mükemmelde bir senaryosu vardı. Yemede yanında yat.

• quote:

Eğer aranızda mafia 1'i oynamadan "2. oyun çok güzel hede hödö diyenleriniz varsa kendine oyuncu demesin. Ve mümkün olduğunda çabuk intihar etsin.

1 ide oynadım hatta onuda 2 kez bitirdim 2 de çok harika.
  • mafia 1'de yapay zeka bu kadar düşükken oynayamadım,ortam senaryo müzik ve işleyiş mükemmel,lakin polis ve düşman mafya gelip de benim kapıma ulaşamıyorsa (apartman arasında yada trafik direği varsa sol kapıda) sadece arabanın etrafında koşup duruyorlar ve işin dahada komiği 2-3 dk sonra diğer mafya silahı çekip bir polisi vuruyor ve polis 3 dk can çekişirken diğer polisler amansızca koşuyor daire çiziyor,ara sıra yumruklaşıyorlar,izledim nereye kadar sürecek diye gittim yemek yedim geldim ve yarım saat sonra 1 polis daha ölmüştü,soğudum oyundan,ayrıca oyun hem çok zor hemde çok yavaş işliyor,arabayla 30'u geçince polis peşine takılıyor ve atlatması çok zor,taksicilik yaparken en ufak hatanda oyunu baştan alıyor(diğer arabaya yada yolda yürüyene dokunmak gibi)

eksileri

yavaş işleyiş
    eğlenceyi baltalayan zorluk seviyesi
    düşük yapay zeka

artıları

bir oyuna göre mükemmel senaryo
    mükemmel ortam ve müzik uyumu
    oynanabilirlik
    yılına göre iyi grafikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXS -- 28 Mayıs 2011; 5:16:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XXS

mafia 1'de yapay zeka bu kadar düşükken oynayamadım,ortam senaryo müzik ve işleyiş mükemmel,lakin polis ve düşman mafya gelip de benim kapıma ulaşamıyorsa (apartman arasında yada trafik direği varsa sol kapıda) sadece arabanın etrafında koşup duruyorlar ve işin dahada komiği 2-3 dk sonra diğer mafya silahı çekip bir polisi vuruyor ve polis 3 dk can çekişirken diğer polisler amansızca koşuyor daire çiziyor,ara sıra yumruklaşıyorlar,izledim nereye kadar sürecek diye gittim yemek yedim geldim ve yarım saat sonra 1 polis daha ölmüştü,soğudum oyundan,ayrıca oyun hem çok zor hemde çok yavaş işliyor,arabayla 30'u geçince polis peşine takılıyor ve atlatması çok zor,taksicilik yaparken en ufak hatanda oyunu baştan alıyor(diğer arabaya yada yolda yürüyene dokunmak gibi)

eksileri

yavaş işleyiş
    düşük yapay zeka

artıları

oynanabilirlik

Yazınızdan anladığım kadarıyla daha ilk taksicilik yaptığınız görevde cortladınız ve devam etmediniz, doğru mu?

Eksilerden;

-Yapay zeka evet iyi değil ama düşük diyecek kadarda değil 2 script hatası gördünüz diye. Orta olabilir.
    -Eğlenceyi baltalayan zorluk seviyesi son görevlere doğru var (ha birde yarış bölümü, orayı kimse normal geçmeye uğraşmasın, orası gerçekten kötü ayarlanmıştı. Trainer kullanın). Bu tamamen sizin veya bu tip oyuncuların CoD MW2, BO, Mafia2 gibi arcade tipte basit oynanışa alıştığı için.
    -Yavaş işleyiş dediğiniz bazı görevlerde sinir bozucu şekilde yavaşlatmışlar (örn. evden tren istasyonuna yürüme ile başlayan görev) ama bunlarda istisna denecek kadar az, kalanı senaryoya cuk.

Artılara en iyi araç kontrollleri eklenebilir. Şu anda bile o derece zevkli arça kontrolü sağlayan bir oyun yok gta 4 haricinde.

Edit: Umarım profilde yaşınız doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 28 Mayıs 2011; 6:09:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XXS

mafia 1'de yapay zeka bu kadar düşükken oynayamadım,ortam senaryo müzik ve işleyiş mükemmel,lakin polis ve düşman mafya gelip de benim kapıma ulaşamıyorsa (apartman arasında yada trafik direği varsa sol kapıda) sadece arabanın etrafında koşup duruyorlar ve işin dahada komiği 2-3 dk sonra diğer mafya silahı çekip bir polisi vuruyor ve polis 3 dk can çekişirken diğer polisler amansızca koşuyor daire çiziyor,ara sıra yumruklaşıyorlar,izledim nereye kadar sürecek diye gittim yemek yedim geldim ve yarım saat sonra 1 polis daha ölmüştü,soğudum oyundan,ayrıca oyun hem çok zor hemde çok yavaş işliyor,arabayla 30'u geçince polis peşine takılıyor ve atlatması çok zor,taksicilik yaparken en ufak hatanda oyunu baştan alıyor(diğer arabaya yada yolda yürüyene dokunmak gibi)

eksileri

yavaş işleyiş
    düşük yapay zeka

artıları

oynanabilirlik

Yazınızdan anladığım kadarıyla daha ilk taksicilik yaptığınız görevde cortladınız ve devam etmediniz, doğru mu?

Eksilerden;

-Yapay zeka evet iyi değil ama düşük diyecek kadarda değil 2 script hatası gördünüz diye. Orta olabilir.
    -Eğlenceyi baltalayan zorluk seviyesi son görevlere doğru var (ha birde yarış bölümü, orayı kimse normal geçmeye uğraşmasın, orası gerçekten kötü ayarlanmıştı. Trainer kullanın). Bu tamamen sizin veya bu tip oyuncuların CoD MW2, BO, Mafia2 gibi arcade tipte basit oynanışa alıştığı için.
    -Yavaş işleyiş dediğiniz bazı görevlerde sinir bozucu şekilde yavaşlatmışlar (örn. evden tren istasyonuna yürüme ile başlayan görev) ama bunlarda istisna denecek kadar az, kalanı senaryoya cuk.

Artılara en iyi araç kontrollleri eklenebilir. Şu anda bile o derece zevkli arça kontrolü sağlayan bir oyun yok gta 4 haricinde.

Edit: Umarım profilde yaşınız doğrudur.

hayır ilk görevlerde bırakmadım oynadım,halen yüklü,fakat düşük yapay zekası gerçekçiliği düşürdü,polislerden kurtulmak için sol kapıyı açılmayacak şekilde bi yere çekmeniz yeterli,bunu bilmek soğutuyor beni,ayrıca 2002 yılına göre full hd çözünürlük ve 16x aa gibi desteklerinin olması oyunu şuan bile tatmin edecek kalitede oynamamıza izin veriyor,2003'de çıkan biçok oyun (warcraft 3,rise of nations) 1280x1024 desteğinden ileri gitmediler,aa,af zaten yoktu,oyunda çok temiz bir görüntü vardı cezbeden,grafik gerçekten kötü gelmiyor,müzikler o ortamı yaşamanızı sağlıyor,her neyse son kaldığım yerden tekrar oynamaya başlıcam

• Mafia II'yi bitircek arkadaşlar. Eğer Playboy dergilerinin hepsini toplarsanız save game isterim.
  • 3 kere bitirdim ve yine bitirebilirim çok süper bir oyun
    türkçe altyazıyla oynayın senaryoyu anlamazsanız oyunu anlamazsınız
  • kolayda oynarsanız tabı yapay zeka aptal olcak :D
  • Mafia 1 her türlü Mafia 2'yi alır ama o Henry'e ne yaptılar ya 2'de GoW3 bile oynadım hiç bu kadar vahşetten etkilenmemiştim.
  • mafia 2 oynarken ps3 çökmüştü çöküş o çöküş bi dahada ps3ü açmadım(japonmuydu çinlimiydi neydi onun restoranını bastığımız bölümdeydim)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.