Şimdi Ara

mafia 2 sokak dövüşünü nasıl sonlandıracagız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar gece gece mafia yı indirip deneyeyim ,dedim, sokakta bi kadını adamın elinden aldım ,ancak adamla dövüşürken dükkanın önüne geldik öyle savurup duruyorum yumrukları adama yaklaşamıyorum, bilen anlayan yardım etsin, ilk defa deniyorum bu tarz bi oyunu, acemiye yardım

    kenarda mause sag tık, bacspace, ve sol tık simgeleri var ancak ne adam bana dalıyor, ne ben ona , vazgeçemiyorumda illa adamı pataklamam lazım ama boş boş duruyoruz öyle ikimizde, kadın da tutturmuş " stop, stop ,stop " diye şimdi erkeklige ...ok sürmemek içinde döveyim istiyorum adamı ,ama 5/10 yumruk sonunda kaldık ikimizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 29 Eylül 2010; 2:41:45 >







  • Arkadaşım bölümleri geçtikçe nasıl dövüş yapılacağını öğretiyor zaten. Oyunu bitireli baya olmuştu sanırım space tuşuna basılı tutunca korunuyor. Karşındaki adam vurduğu zaman sen de mouse sol tuşu ile yumruk atabilirsin.
  • geçen süre :58 dk bölüm %4.

    evt hocam dedigin gibi tuşların kullanımı ancak, kavganın bi yerinde dükkanın önünde öylece kaldık, adama 1 mt den fazla yaklaşamıyorum, yumruk savuruyorum ama yetişmiyor, oda bana davranmıyor, hangi tuşa bastıysam fayda etmedi, oyun nasıl kaydediliyor onuda bilmiyorum gidip yatıcam ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.