Şimdi Ara

MAESTIA Online [ 18 Ağustos CB ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
20.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Game&Game yeni oyunlarını duyurmaya başladı. Elimizde sadece SS ler ve sitesinden aldığımız birkaç özellik var. Bunlardan bazıları Enchant edilebilen skiller, yepyeni bir enchant sistemi, PvP-RvR-GvG, Dungeon sistemleri.

CB Key linkleri aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 11 Ağustos 2010; 21:04:26 >

• guzel benzıyor paylasım ıcın tskler
  • takım kurulucaksa güzel olur
  • ssler güzel :)
  • Open Beta başlamış .....
  •  MAESTIA Online [ 18 Ağustos CB ]

Aşırı aionumsu :)

*SSLER ALINTIDIR

• Oyunun sitesine bir türlü kayıt olamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben üye oldum CBT başladı diye mail geldi ama seçilip seçilmediğimle ilgili bir bilgi yok nedense
  • obt olsun oynayalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Ben üye oldum CBT başladı diye mail geldi ama seçilip seçilmediğimle ilgili bir bilgi yok nedense

Sanırım herkese açık cbt.
  • grafikler güzel değil sanki
  • Oynayan var mı?
  • ne zaman ob olur bu
  • Oyuna az önce girdim.Arayüz olarak oldukca C9'a benziyor.Oyunda klasik dört ana sınıf(Warrior, ranger, wizard, priest) ve iki faction var.Ben faction olarak alttakini seçtim.Oyunu çözmeye çalışacağım.
  • CBT şu an kapandı, yani ben daha denemeye başlayalı 15 dakika olmamışken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANQUIS

CBT şu an kapandı, yani ben daha denemeye başlayalı 15 dakika olmamışken.

Bende dün akşam 10 level olup oyundan çıkmıştım.Bugün tekrar gireyim dedim meğerse CBT kapanmış.Oyuna pek ilgi göremedim ama ben beğendim.OBT olunca tekrar deneyeceğim.
    Görevler çok basit.Harita üzerinde gitmemiz gereken yerleri gösteriyor.Haritada istediğiniz yere tıkladığınızda karakter kendisi gidiyor.
    Şehirden her çıkışımızda portaldan geçmemiz çok kötü olmuş.Ayrıca skill ağacında anlayamadığım birşey var.Ben skilleri gidip satın alıyorum fakat skill ağacındaki skillerle alakası yok.Ayrı ayrı skiller açılıyor.Anlamadım gitti.

• Oyunun open betası 2010'un ilk aylarında olcak diye bir duyuru yayınlamışlar Ocak ayında fakat hala bir ses-seda yok oyundan.
  • http://maestia.gamengame.com/board/bbs/board.php?bo_table=board&wr_id=22
    28 Şubattan itibaren site kapanacakmış. Daha güzel bir Maestia ile geri döneceğimize söz veriyoruz yazmışlar. Artık ne zaman döneceklerse... 1 hafta oynayan oynayabildi gerisi fos. Tarihe karışır bence...
  • Nihayet oyunun sunuculuğunu yapacak firma ortaya çıktı. Hatırlarsanız bir beta oldu, ondan sonra oyundan ses-seda çıkmamıştı.
    Web browser oyunlarından tanıdığımız BigPoint oyunu 41 ülkeye sunacakmış.(Avrupa)
    Grafikleri, şusu busu ne olursa olsun sonunda bir RvR oyuna daha kavuşuyoruz. (Realm vs Realm yani Irk vs Irk)
  • İşte bu güzel bi haber.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.