Şimdi Ara

MadWorld Sevkiyatı Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü çıkacak oyunu ön sipariş verenlere oyunlar gönderilmeye başladı elime geçtiğinde yorumlarımı burada yazarım... benden başka bu oyunu bekleyen var mı merak ettim, soriym dedim

• valla hocam bu forumda wii de orjinal oyun kullanan bi tek sen varsın galiba ama bi türlü anlamıyorum bende hem wii hemde ps3 var tamam ps3 te mecburen orjinal kullanıyorum xbox360 da da orjinal kullanıyordum onlinedan mahrum kalmamak için ama wii de orjinal kullanmanın manası nedir ne kopya kullanıyorsun diye seni onlinedan mahrum bırakıyor nede başka bişey he ben arşivciyim diyorsan ona kesinlikle lafım olmaz o zaten bi hastalık bir ara bende de vardı. cidden çok merak ettiğimden soruyorum kaç aydan beri sorucaktım sana kısmet bugüneymiş... Umarım yanlış anlamazsın bu yazdıklarımı...
  • orj oyun oynamanın zevki bence başka oluyor.Ambalajına falan bile bakmak insanın oynayasını getiriyor.Ama şöyle bir durum var oyunlar o kadar pahalı ki mecburen orjinal oyun yerine alternatiflerine yönelmek zorunda kalıyoruz :) Yapsınlar 20-30 tl arası kopya oyun diye birşey kalmaz piyasada!!! Madworld bende var ama çok az oynadım.Açıkcası beklediğim kadar güzel çıkmadı.Özellikle oyun elinize ulaşınca sizde farkediceksiniz kamera açıları çok kötü.Ama şiddet olarak ölümler falan bayağı bir uğraşılmış.
  • Kamera açısı ne olursa olsun bu oyunu begenmeme sebebi olabileceğine pek ihtimal vermiyorum.
  • hocam sadece Wii olsa :)) PC oyunlarım da genelde orjinal... ama aldığım fiyatlar ayrı bir mesele... örnek vereyim hak verirsin...

türkiyede 80 liraya satılan Lost Planet oyununu geçenlerde 5 dolara aldım steamden...
    orange box gibi efsanevi bir seti geçen sene vatandan 37.50TL'ye almıştım...
    Wiide en pahalıya aldığım oyundur madworld... onun dışında en pahalı oyuna £20(50tl'den az) para vermişimdir...

şimdi sen bedava dururken diyebilirsin ama aldığın keyfe değmez mi bu? ha bende körü körüne korsana karşı değilim... Burnout Paradise PC çıktığında direkt indirdim... denedim benim laptopta çok güzel açılıyor, türkiyeye gelene kadar korsan takıldım, bekledim... türkiyeye geldiğinde o oyuna ayıracak vaktim olmadı :) force unleashed, facebreaker şimdi de madworld... muhtemelen ben o oyuna dönüp de orjinali alana kadar indirime girer alırım...
    ben de yazılımcıyım :) hayalimde de oyun yapmak var... kaç tane firmaya CV göndermişimdir(hepsi uç nokta olsa da medeni cesaretimi takdir etmeliler)...

sözün özü: biraz arşivcilik, biraz mesleğime ve emeğe saygı... ayrıca oyunların ucuz oluşu... unutmayın kimse oyun almazsa, kimse de oyun yapmaz :)

dipnot: çip konusunda hep diyorum, el yatkınlığım vs var(elektrik-elektronik müh.)... ama bu fiyata oyun alabiliyorken gerçekten çipe gerek duymuyorum...
    not 2: 20-30 lira olsa alırız diyen arkadaş shopto.net'ten haberdar değil galiba :) yada sendit.com'dan...

• anladım hocam ne bilim tamam bende ps3 e shopto veya ebay sayesinde gayet ucuza oyun alıyorum ama wii de çip varken orjinal oyun almak hiç istemiyorum birde dediğin gibi orjinal oyunun zevki başka oluyor mesela ps3 te alıcağım oyunu satın almadan önce bütün incelemelerini videolarını aldığı puanları inceleyip öyle satın alıyorum ve sonuna kadarda bitiriyorum o oyunu ama wii de şuanda elimde 100 den fazla oyun var kaç tanesini bitirdin dersen 2 veya 3 tane ancak bitirebilmişimdir. mesela kendi kendime bi karar aldım geçen hafta şuanda elimde bulunan wii oyunlarını bitirmeden yeni oyun indirmicem mesela madworldü indirmiyorum özellikle mariolu oyunları bitirmek istiyorum neyse cevabın için teşekkür ederim merakımı gidermiş oldum...
  • bende tam wii ye çip taktırma arifesindeydim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kişisel tercih: wiiye çip olayına girecek olsam da kendim takardım... ayrıca lehim yerine wiiclip tercih ederdim... kısacası el bozacağına ben boziym
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.