Şimdi Ara

Mado kazığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş çok haklısın MADO hakikaten çok pahalı ve her geçen gün dahada pahalılaşıyor işin garip tarafı yaşadığım mahalle olan Kadıköy Sahrayıcedit'te iki tane MADO olmasına rağmen ikiside tıklım tıklım doluyor ve iyi müşterisi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Deli gibi kahve iciyorum ortalama gunde iki lt ye yakin.
    Disarida turk kahvesi icmek net olarak gerizekalilik. Kahve dunyasinda da 10.75 tl turk kahvesi starbucks da bu fiyata yaklasik yarim lt filtre kahve aliyorsun.

Madodan cok daha kaliteli olan kronotropda orta boy cok daha kaliteli filtre kahve neredeyse ayni fiyat.

Konu dışı ama, kronotrop'dan önerebileceğiniz çekirdek var mı? Bana çok hafif geliyor kahveleri ama ben de beğendim kahvesini. Tek sıkıntı çok çok hafif.

• HALO kullanıcısına yanıt

Benim denediklerimin hepsi yumusak icimliydi. Web sitelerinde deneme paketleri var 4x60 gr 80 tl deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Benim denediklerimin hepsi yumusak icimliydi. Web sitelerinde deneme paketleri var 4x60 gr 80 tl deneyebilirsin.

Teşekkürler ancak yine yumuşak içimli olursa diye korkuyorum galiba aradığım sertlik o markada yok.

• HALO kullanıcısına yanıt

İyice saptirdik konudan ama.

Arabicalar daha yumusak icimli aromali ve pahali. Robustalar daha ucuz daha sert icimli kafeinli ve aromasiz genel olarak.

• Mado'da tatlı da yemeyin dondurma da. Gerisi zaten kazık olduğu için hiç gitmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.